- 23 Mart 2022
- 2.637
- 3.129
- 63
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #11.801
Şükür kanama başlamış bundan sonra beta hızla düşüyor zaten .Bugun kpss sinavina girdim canim bu kafayla hic bisi anlamadim nasil gectiigneden sonra 6.gunum aksamustude lekelenmem başladı simdi normal regl kanamasina dönüyor sanırım asiri bir agrim yok nornal adet gibi yarin sabah kontrolum var. Sen nasilsin canim neler yapiyorsun ?
Benimki de heh yine başladı bi yerlerin ağrımaya diyoEevet eşim hep şöyle der bana
Kiz senin kafani tutuyoruz bu zamanda popon gidiyoraceba söktürüp yenidenmi yaptirsam seni
Kendine istifa mı bastın aşko tebrik ediyorum bende basmıştımBirara bende bebek bezinden hediyyelik pastalar yapıp satardim sonra fiyatlar uçtu bende bastım istifayi kendime
Kesin ekşın dıkşın yapıyo kesiiiinn
Ben söyledim çift kale maç var diyeKesin ekşın dıkşın yapıyo kesiiiinn
Evet aşko bencede fazla ve inan evde yapıldığı için kimse ederini vermek istemiyo sanılıyo ki kolay ucuz beş dk lık iş ama değil işte ben ilk gördüğümde bebek yapan bir tanıdığımız vardı öğretirim sana da demişti ayy yok hayatta yapmam diyodum Allah sözümü yutturdu bana8 bile fazla bence ya 15 nedir yakanaviçe de güzel aşko ama çok fazla arttı fiyatı ve küçük küçük işlemek insanın gözünü bozuyor neredeyse tavsiye etmiyorum aşko
Evet aşko boş yere seninle aynı kafadayiz demiyorumKendine istifa mı bastın aşko tebrik ediyorum bende basmıştımsayfamıda kapatmıştım ama bi hafta önce geri açtım yeniden işe aldım kendimi
İnşallah yine basmam istifayı da bari retro bitinceEvet aşko boş yere seninle aynı kafadayiz demiyorum
Senin yeniden kendini işe alman retro etkisi
Ayyy kahkaha attımBen söyledim çift kale maç var diye
Nayirrrr bitdi dediduyda inanmaa
Kızzz zngldkli ateşli nerdesin_Umutlu_Pozitif_
İnşaallah kuzum çok az bi süre kaldi ,kanama olduysa hcg hızlı şekilde düşücektirAy evet bitsin artik iyilesmek normal hayatima dönmek istiyorum yarin insallah iyi haberler alirim bu sefereksinlari unuttuk yavrum hahaha eski duzene donmek lazim bakalim bebis kac ay yasak olcak
Ahahah çok güldüm buna yaKesin ekşın dıkşın yapıyo kesiiiinn
Ayy inşaallah yaİnşallah yine basmam istifayı da bari retro bitince
Ay çok gülüyorum yaaaaBen söyledim çift kale maç var diye
Nayirrrr bitdi dediduyda inanmaa
Kızzz zngldkli ateşli nerdesin_Umutlu_Pozitif_
Doğru söylüyorsun aşkım ortada ki emeği hafife alıyorlar maalesef ve gerçekten hak edilen para verilmiyorEvet aşko bencede fazla ve inan evde yapıldığı için kimse ederini vermek istemiyo sanılıyo ki kolay ucuz beş dk lık iş ama değil işte ben ilk gördüğümde bebek yapan bir tanıdığımız vardı öğretirim sana da demişti ayy yok hayatta yapmam diyodum Allah sözümü yutturdu banaher zaman siparişim olmuyo ama işte artık alıştım kendi kafamda tasarladığımı bile örebiliyorum oyuncak olarak ❤
Evet cok sukur lekelenme basladi demistim ya canim bu aksam 6 gibi regl başladı asiri agrim yok. Adet agrisi gibi insallah yarinda betam düşmüş olurŞükür kanama başlamış bundan sonra beta hızla düşüyor zaten .
Çok geçmiş olsun kuzum
Ay çok gülüyorum yaaaavalla senin içine doğmuş aşko söylemiştin gerçekten
İnsallah canimİnşaallah kuzum çok az bi süre kaldi ,kanama olduysa hcg hızlı şekilde düşücektir
Ondan sonra normal hayatına dönersin
İnsallaaaahh kuzum haber ver mutlaka..Evet cok sukur lekelenme basladi demistim ya canim bu aksam 6 gibi regl başladı asiri agrim yok. Adet agrisi gibi insallah yarinda betam düşmüş olur
Veririm canim desteklerin içinde cok teşekkür ederimİnsallaaaahh kuzum haber ver mutlaka..
Benimde normal geçmişti kanama sürecini.sadece parol icebilirsin demişti doktorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?