Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar merhaba
banada yardımcı olur musunuz
pik mi acaba ?
ona göre gynoseed jel kullanıp değerlendireceğim ?

Yok bebeğim olamaz çünkü daha adete 10 günden fazla var kuzum bu arada testini şimdi gördüm kuzum ikinci çizgiyi görüyorum bende
Ya ama gitti kız çizgi yA öyle deme belki başlangıçtır sen dikkat et üşütme üzülme de cok üşütmüş olabılırsın
Bu da testin sabah ki hali malesef gitmiş çizgi :)

Ya ama gitti kız çizgi yA öyle deme belki başlangıçtır sen dikkat et üşütme üzülme de cok üşütmüş olabılırsın
Bu da testin sabah ki hali malesef gitmiş çizgi :)
Sbaah ki kzuu atıyorum

Eklentiler

• 0B69819E-D1B9-496D-AE5E-0F6FB6B12289.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 50
Tam net yumurtlama gördüğüm mesela sonra ne diyicem varsa yumurtlama fotosunu at bana. Birde 12. Gün erken olabilir diyorum 17. Güne kadar bekle öyle yap olur mu aşko
Kuzum attim yumurtlama testini ya ama pikti. Doktor lh pikinin 14. Günü gebelik varsa cikar dedi idrarda

Geçmiş olsun canım Allah şifa versin

Tam net yumurtlama gördüğüm mesela sonra ne diyicem varsa yumurtlama fotosunu at bana. Birde 12. Gün erken olabilir diyorum 17. Güne kadar bekle öyle yap olur mu aşko
Pik gördükten 16 gun sonra regl oluyorum kuzu ben. Dedigin gibi belki erkendir. Ama burda cogu kişi yumurtlama görüp 11-12. Gun gebeligini ogrendi hatta bitliKedi yumurtlama degerlendirmesi yapip 10. Gün ogrenmisti.

Dikkat et kendine biraz dinlen yine gel

Pik gördükten 16 gun sonra regl oluyorum kuzu ben. Dedigin gibi belki erkendir. Ama burda cogu kişi yumurtlama görüp 11-12. Gun gebeligini ogrendi hatta bitliKedi yumurtlama degerlendirmesi yapip 10. Gün ogrenmisti.
Tamam işte yakında sende bir test daha yapabilirsin testin için şuan erken bak 17 gün bekleyebilirse daha iyi kesin neyleşir hiç değilse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…