- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #12.201
Sağol kuzum yazarımAa cok geçmiş olsun çiçeğim yaaa dikkat et kendine arada yaz
Ayy hadi inşallah bebeğim inşallah güzel haberler verirsin❤İnşallah bitanem ya evet artimed güvenilir bir test bende daha önce hic böyle olmadi bu markada
Yarına kadar böyle devam ederse gidicem bebeğim hiç dayanamıyorum ağrıdan midem bulanıyo kaslarım titriyo noldu anlamadım ama aşırı sinirim bozuldu keyfim yok sizinkini de kaçırmıyim yazarım arada yine
Yok bebeğim olamaz çünkü daha adete 10 günden fazla var kuzum bu arada testini şimdi gördüm kuzum ikinci çizgiyi görüyorum bendeCano bebek olabılırmnı
Ya ama gitti kız çizgi yA öyle deme belki başlangıçtır sen dikkat et üşütme üzülme de cok üşütmüş olabılırsınYok bebeğim olamaz çünkü daha adete 10 günden fazla var kuzum bu arada testini şimdi gördüm kuzum ikinci çizgiyi görüyorum bende
Sbaah ki kzuu atıyorumYa ama gitti kız çizgi yA öyle deme belki başlangıçtır sen dikkat et üşütme üzülme de cok üşütmüş olabılırsın
Bu da testin sabah ki hali malesef gitmiş çizgi :)
Pik 7 Eylül catlamaya baslamisti 8 Eylül deYok öyle değil yumurtlama zamanı ne zamandı senin ve çatlama
Yumurtlama kuzu bu değerlendır benceArkadaşlar merhaba
banada yardımcı olur musunuz
pik mi acaba ?
ona göre gynoseed jel kullanıp değerlendireceğim ?
Eki Görüntüle 3132036
Kuzum attim yumurtlama testini ya ama pikti. Doktor lh pikinin 14. Günü gebelik varsa cikar dedi idrardaTam net yumurtlama gördüğüm mesela sonra ne diyicem varsa yumurtlama fotosunu at bana. Birde 12. Gün erken olabilir diyorum 17. Güne kadar bekle öyle yap olur mu aşko
Geçmiş olsun canım Allah şifa versinKızlar aşkolar bi kaç gün olmıycam sırtım çok ağrıyo benim bütün gece hiç yatamadım omuriliğimden yayılan bi ağrı var daha önce merdivenden düşerken vurduğum yerden sağlı sollu yayılıyo ağrı kendimi berbat hissediyorum netten baktım hep saçma sapan şeyler cikiyo iyice sinirlerim bozuldu bişey olursa etiketleyin aşkolar_Umutlu_Pozitif_ @Demgey3 @Lale95 M Mavimiresl bitliKedi @Veziir @Cgh @melek076 @raainbow Ginnys ve diğer kızlar görüşürüz bebeklerim ❤❤❤
Günaydın canım bat ne zamandı ? Sanki çok çok silik bir çizgi gözüküyor gibiiiii
Çok sağolun değerlendiricemYumurtlama kuzu bu değerlendır bence
Benimlide artımedOlamaz aşko artimed kuruma çizgisi bile olmayan bir test bu çizgi sana ait
Pik gördükten 16 gun sonra regl oluyorum kuzu ben. Dedigin gibi belki erkendir. Ama burda cogu kişi yumurtlama görüp 11-12. Gun gebeligini ogrendi hattaTam net yumurtlama gördüğüm mesela sonra ne diyicem varsa yumurtlama fotosunu at bana. Birde 12. Gün erken olabilir diyorum 17. Güne kadar bekle öyle yap olur mu aşko
Dikkat et kendine biraz dinlen yine gelKızlar aşkolar bi kaç gün olmıycam sırtım çok ağrıyo benim bütün gece hiç yatamadım omuriliğimden yayılan bi ağrı var daha önce merdivenden düşerken vurduğum yerden sağlı sollu yayılıyo ağrı kendimi berbat hissediyorum netten baktım hep saçma sapan şeyler cikiyo iyice sinirlerim bozuldu bişey olursa etiketleyin aşkolar_Umutlu_Pozitif_ @Demgey3 @Lale95 M Mavimiresl bitliKedi @Veziir @Cgh @melek076 @raainbow Ginnys ve diğer kızlar görüşürüz bebeklerim ❤❤❤
11. Gündesin hatta 7 den sayılıyor ama yumurtlamadan sonraki 14 gün derler ama çatlama sonrasını da sayabilirsin tabikiPik 7 Eylül catlamaya baslamisti 8 Eylül de
Tamam işte yakında sende bir test daha yapabilirsin testin için şuan erken bak 17 gün bekleyebilirse daha iyi kesin neyleşir hiç değilsePik gördükten 16 gun sonra regl oluyorum kuzu ben. Dedigin gibi belki erkendir. Ama burda cogu kişi yumurtlama görüp 11-12. Gun gebeligini ogrendi hattabitliKedi yumurtlama degerlendirmesi yapip 10. Gün ogrenmisti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?