- 10 Ağustos 2021
- 5.751
- 4.507
- 103
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #12.221
İyide bazen yumurtlama uzuyor 2 yada 3 gün oluyor çatlama onun ertesi eee çatlama olmayan yumurta nasıl döllensin eksik bilgi yani çatlama üzerine 14 say en kötü hadi 17 uzun dersenKuzum attim yumurtlama testini ya ama pikti. Doktor lh pikinin 14. Günü gebelik varsa cikar dedi idrarda
Ayy geçmiş olsun dikkat et kendine çok ağrın olursa dahada artarsa doktora görünmeyi ihmal etmeKızlar aşkolar bi kaç gün olmıycam sırtım çok ağrıyo benim bütün gece hiç yatamadım omuriliğimden yayılan bi ağrı var daha önce merdivenden düşerken vurduğum yerden sağlı sollu yayılıyo ağrı kendimi berbat hissediyorum netten baktım hep saçma sapan şeyler cikiyo iyice sinirlerim bozuldu bişey olursa etiketleyin aşkolar @000umutlu000 @Demgey3Lale95 M Mavimiresl @bitliKedi @Veziir @Cgh M melek076 R raainbow Ginnys ve diğer kızlar görüşürüz bebeklerim ❤❤❤
Allah yardımcin olsun canim inşallah ciddi bir sorun olmaz,doktora gitsen mutlaka yaz buraya merakta bırakmaKızlar aşkolar bi kaç gün olmıycam sırtım çok ağrıyo benim bütün gece hiç yatamadım omuriliğimden yayılan bi ağrı var daha önce merdivenden düşerken vurduğum yerden sağlı sollu yayılıyo ağrı kendimi berbat hissediyorum netten baktım hep saçma sapan şeyler cikiyo iyice sinirlerim bozuldu bişey olursa etiketleyin aşkolar @000umutlu000 @Demgey3Lale95 M Mavimiresl @bitliKedi @Veziir @Cgh M melek076 R raainbow Ginnys ve diğer kızlar görüşürüz bebeklerim ❤❤❤
Kırpmaya yakalandım deme sakın lütfen şu ara olmasın nolur iyi olYarına kadar böyle devam ederse gidicem bebeğim hiç dayanamıyorum ağrıdan midem bulanıyo kaslarım titriyo noldu anlamadım ama aşırı sinirim bozuldu keyfim yok sizinkini de kaçırmıyim yazarım arada yine
Çok şükür canim inşaallah tez zamanda toparlanirsınKontrolden ciktim kızçelerim. Dun aksam reglim başlamıştı. Betam hcg 791 düşmüş ultrasonla bakti rahim iyi görünüyordu kurtajada gerek kalmadi şuan içinÇarşamba günü yine kan verecegim. Papatyamveben-Mavi
Bana özelden atsana bulamıyorumKuzum attim yumurtlama testini ya ama pikti. Doktor lh pikinin 14. Günü gebelik varsa cikar dedi idrarda
Askim insallah senin dedigin gibi olur. Bak sana takvim aticam simdi 7 sinde pik gordum 8 az silik 9 da dahada silik 10 tamamen silikti. Bende 6 eylul 7 eylul degerlendirdim bide 10 eylul degerlendirdim. 12 sinde gittigimde bisey yoktu usg de yumurta falan. 7 si gecesi yogun yumurtlama sancisi cektim. Ertesi gun bisey yoktu bide biraz once ovu testi yaptim ama bugun hic daha sıvı tuketmedimİyide bazen yumurtlama uzuyor 2 yada 3 gün oluyor çatlama onun ertesi eee çatlama olmayan yumurta nasıl döllensin eksik bilgi yani çatlama üzerine 14 say en kötü hadi 17 uzun dersen
hadı gozun aydın kuzum.Kontrolden ciktim kızçelerim. Dun aksam reglim başlamıştı. Betam hcg 791 düşmüş ultrasonla bakti rahim iyi görünüyordu kurtajada gerek kalmadi şuan içinÇarşamba günü yine kan verecegim. Papatyamveben-Mavi
bebegim yok testleri ben çöpe attim resminide bulamadim eski ovu testleriminBana özelden atsana bulamıyorum
Bence belirtiler çok benziyorİnşallah Allah'ım ya ama kasık ağrım bayağı var sanki adet olacağım gibi
pık canım degerlendır,Arkadaşlar merhaba
banada yardımcı olur musunuz
pik mi acaba ?
ona göre gynoseed jel kullanıp değerlendireceğim ?
Eki Görüntüle 3132036
ben bigün öncesinide jelle değerlendirmek istiyodum ama kaçtıpık canım degerlendır,
benımde 16-eylul pıktı jelı ıkı kere kullandık degerlendırdık
Ben gördüm
Bu işte benim ilk testimle aynı bencee
ben pık oldugu gun jel ıle ve sonrakı gun jel ıle degerlendırdım.ben bigün öncesinide jelle değerlendirmek istiyodum ama kaçtı
jel kullanmadık ama değerlendirdik dünüde
bugünde diyorum jelle değerlendireyim yarında
hadi hepimize hayırlı haberler inşallah
Adet biraz agrili geciyor ama doktorum korkmana gerek yok parca halinde gelebilir dedi. Ama yine yeniledi bıçak saplamasi gibi agrin olursa hemen gel diye. Bende çok sevindim insallah boyle boyle sifirlanir degerim canimİyi olmama sevindim canım kürtaja gerekte yokmuş hadi bakalım canım benim hayırlısıyla atlatırsın bu günleride
Amin yavrum cok teşekkür ederimÇok şükür canim inşaallah tez zamanda toparlanirsın
Cok teşekkür ederim canımhadı gozun aydın kuzum.
o sımdı hızlıca dusecek ,ınsallahhh gelmıs gecmıs olsun
en guzel mutluluk ya o bende cok sevınmıstım kurtaj ve ıgne olamyacagım tekrardan dıye..Cok teşekkür ederim canım
İnsallah carsamba yine kan verecegim sifirlanana kadar takip edecegiz. Sonra haftada bir gelirsin dedi. Kurtaja ve ikinci doza gerek kalmadi cok sevindim canim.
Sen ne yapiyorsun nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?