Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum attim yumurtlama testini ya ama pikti. Doktor lh pikinin 14. Günü gebelik varsa cikar dedi idrarda
İyide bazen yumurtlama uzuyor 2 yada 3 gün oluyor çatlama onun ertesi eee çatlama olmayan yumurta nasıl döllensin eksik bilgi yani çatlama üzerine 14 say en kötü hadi 17 uzun dersen

Ayy geçmiş olsun dikkat et kendine çok ağrın olursa dahada artarsa doktora görünmeyi ihmal etme

Allah yardımcin olsun canim inşallah ciddi bir sorun olmaz,doktora gitsen mutlaka yaz buraya merakta bırakma

İyide bazen yumurtlama uzuyor 2 yada 3 gün oluyor çatlama onun ertesi eee çatlama olmayan yumurta nasıl döllensin eksik bilgi yani çatlama üzerine 14 say en kötü hadi 17 uzun dersen
Askim insallah senin dedigin gibi olur. Bak sana takvim aticam simdi 7 sinde pik gordum 8 az silik 9 da dahada silik 10 tamamen silikti. Bende 6 eylul 7 eylul degerlendirdim bide 10 eylul degerlendirdim. 12 sinde gittigimde bisey yoktu usg de yumurta falan. 7 si gecesi yogun yumurtlama sancisi cektim. Ertesi gun bisey yoktu bide biraz once ovu testi yaptim ama bugun hic daha sıvı tuketmedim

Eklentiler

• 7EC5D81A-04D6-450A-A1F2-581C35F114B9.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 46
  • image.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 41
hadı gozun aydın kuzum.
o sımdı hızlıca dusecek ,ınsallahhh gelmıs gecmıs olsun

pık canım degerlendır,
benımde 16-eylul pıktı jelı ıkı kere kullandık degerlendırdık
ben bigün öncesinide jelle değerlendirmek istiyodum ama kaçtı
jel kullanmadık ama değerlendirdik dünüde
bugünde diyorum jelle değerlendireyim yarında
hadi hepimize hayırlı haberler inşallah

ben bigün öncesinide jelle değerlendirmek istiyodum ama kaçtı
jel kullanmadık ama değerlendirdik dünüde
bugünde diyorum jelle değerlendireyim yarında
hadi hepimize hayırlı haberler inşallah
ben pık oldugu gun jel ıle ve sonrakı gun jel ıle degerlendırdım.
3gun ust uste olmus oldu 3.gün jel kullanmadık ..
amiinn canım hayırlısı ıle ınsallah bu ay gelsın bebıslerımız saglıkla,amın

İyi olmama sevindim canım kürtaja gerekte yokmuş hadi bakalım canım benim hayırlısıyla atlatırsın bu günleride
Adet biraz agrili geciyor ama doktorum korkmana gerek yok parca halinde gelebilir dedi. Ama yine yeniledi bıçak saplamasi gibi agrin olursa hemen gel diye. Bende çok sevindim insallah boyle boyle sifirlanir degerim canim

hadı gozun aydın kuzum.
o sımdı hızlıca dusecek ,ınsallahhh gelmıs gecmıs olsun
Cok teşekkür ederim canım
İnsallah carsamba yine kan verecegim sifirlanana kadar takip edecegiz. Sonra haftada bir gelirsin dedi. Kurtaja ve ikinci doza gerek kalmadi cok sevindim canim.
Sen ne yapiyorsun nasılsın?

Cok teşekkür ederim canım
İnsallah carsamba yine kan verecegim sifirlanana kadar takip edecegiz. Sonra haftada bir gelirsin dedi. Kurtaja ve ikinci doza gerek kalmadi cok sevindim canim.
Sen ne yapiyorsun nasılsın?
en guzel mutluluk ya o bende cok sevınmıstım kurtaj ve ıgne olamyacagım tekrardan dıye..
o nasıl strese sokuyor ınsanı..
çok sukur sende atlatıyorsun..
ıyıyım bende bu ay degerlendırmelere basladık kuzum bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…