- 23 Mart 2022
- 2.637
- 3.129
- 63
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #12.241
Ayyy inşallah kuzum dolu atışlardır inşallah bizimkiler deAşko daha yumurtlamam artık heralde ondan bol atış ahahahadolu atışlar sizde bundan sonra
5dkya çıktıysa var gibi kuzum vallaDikkatli bakinca görünüyor ya 5 dk ya çıktı
Bebeğim çok geçmiş olsun ama kendi kendine geçmesini bekleme kuzum daha kötü olabilir en kısa zamanda hastaneye git bence kuzumKızlar aşkolar bi kaç gün olmıycam sırtım çok ağrıyo benim bütün gece hiç yatamadım omuriliğimden yayılan bi ağrı var daha önce merdivenden düşerken vurduğum yerden sağlı sollu yayılıyo ağrı kendimi berbat hissediyorum netten baktım hep saçma sapan şeyler cikiyo iyice sinirlerim bozuldu bişey olursa etiketleyin aşkolar @000umutlu000Demgey3 @Lale95 M Mavimiresl @bitliKedi @Veziir Childdevelopment @melek076 @raainbow Ginnys ve diğer kızlar görüşürüz bebeklerim ❤❤❤
Yavrum ne kadar karışım hal almış şimdi tüm değerlendirmeleri ihtimal önünde tutman gerekli konu1:8 de az silikse yada 9 da çatlama yani 9 kesin çatlama günün saymalısın fakat şöyle bir Handikap var 8 az silik olduğu için çatlama o sırada olmuş 24 saat yaşıyor o nedenle 9 kadar canlı kalıyor yumurta 10 olduğunda ise artık yok diye düşün yani bı duru da 6-7 değerlendirmen işe yarayacaktır tahminim çünkü 2 gün boşluk yumurtlama zamanı uzun bir süre bir gün boş bırakmalıyız yumurtlama sırasında.sen 8 üzerine 14 say bugün 11. Gün sen testi 14. YapacaksınAskim insallah senin dedigin gibi olur. Bak sana takvim aticam simdi 7 sinde pik gordum 8 az silik 9 da dahada silik 10 tamamen silikti. Bende 6 eylul 7 eylul degerlendirdim bide 10 eylul degerlendirdim. 12 sinde gittigimde bisey yoktu usg de yumurta falan. 7 si gecesi yogun yumurtlama sancisi cektim. Ertesi gun bisey yoktu bide biraz once ovu testi yaptim ama bugun hic daha sıvı tuketmedim
Aşko öyle şey olur mu bizim keyfimiz niye kaçsın sen gidersen keyfimiz kaçar asılYarına kadar böyle devam ederse gidicem bebeğim hiç dayanamıyorum ağrıdan midem bulanıyo kaslarım titriyo noldu anlamadım ama aşırı sinirim bozuldu keyfim yok sizinkini de kaçırmıyim yazarım arada yine
Yorumladım sana kız mesajlar geç düşüyor heraldebebegim yok testleri ben çöpe attim resminide bulamadim eski ovu testlerimin
Kuzum esim rahatsizdi o 2 günü degerlendiremedim maalesef. Aslinda 6-7-8 degerlendirme süper olcaktiYavrum ne kadar karışım hal almış şimdi tüm değerlendirmeleri ihtimal önünde tutman gerekli konu1:8 de az silikse yada 9 da çatlama yani 9 kesin çatlama günün saymalısın fakat şöyle bir Handikap var 8 az silik olduğu için çatlama o sırada olmuş 24 saat yaşıyor o nedenle 9 kadar canlı kalıyor yumurta 10 olduğunda ise artık yok diye düşün yani bı duru da 6-7 değerlendirmen işe yarayacaktır tahminim çünkü 2 gün boşluk yumurtlama zamanı uzun bir süre bir gün boş bırakmalıyız yumurtlama sırasında.sen 8 üzerine 14 say bugün 11. Gün sen testi 14. Yapacaksın
Şimdi konu:2 şuan sıvı alımın olmamasına rağmen lh yükselmen var bu döllenmen tutmuşsa olabilir yada benim gibi ikinci bir yumurtada gelebilir teste devam et senin en iyi yapman gereken bu. Bunundışında hergün bakalım Ovulasyon testine çok önemli atlamayalım
Kuzum bu beklememiş haliyse bak burda iyice silik çizgi görüyorumayyy hadi inşallah vardır ya
Döllensin yaaaKızlar garip bir adet sancım var ki adet olamıyorum ama daha yeni çatladı bu yumurta bu ağrı neyin nesi korksam mı sevinsen mi dölleniyormu bir şey mi yapıyor içerde anlamadım ne garip hisler ya
Canim ben baya agri sanci cektim ama 7 Eylül gecesi. Yumurtlama agrisi oluyor genelde. Bence 7-8-9 yumurtlama catlama oldu. 7 gecesi birliktelik oldu oda gec vakitte 1 gibiYavrum ne kadar karışım hal almış şimdi tüm değerlendirmeleri ihtimal önünde tutman gerekli konu1:8 de az silikse yada 9 da çatlama yani 9 kesin çatlama günün saymalısın fakat şöyle bir Handikap var 8 az silik olduğu için çatlama o sırada olmuş 24 saat yaşıyor o nedenle 9 kadar canlı kalıyor yumurta 10 olduğunda ise artık yok diye düşün yani bı duru da 6-7 değerlendirmen işe yarayacaktır tahminim çünkü 2 gün boşluk yumurtlama zamanı uzun bir süre bir gün boş bırakmalıyız yumurtlama sırasında.sen 8 üzerine 14 say bugün 11. Gün sen testi 14. Yapacaksın
Şimdi konu:2 şuan sıvı alımın olmamasına rağmen lh yükselmen var bu döllenmen tutmuşsa olabilir yada benim gibi ikinci bir yumurtada gelebilir teste devam et senin en iyi yapman gereken bu. Bunundışında hergün bakalım Ovulasyon testine çok önemli atlamayalım
Cokmu yerlesme olabilirmiKizlar reglim başladı ağrılı bir sekilde sacma bir şekilde
Evet bende cok mutlu oldum is yerinden de uzak kaldim aklim bir yandan orada o yuzden bir an evvel normal hayatima dönmek istiyorumen guzel mutluluk ya o bende cok sevınmıstım kurtaj ve ıgne olamyacagım tekrardan dıye..
o nasıl strese sokuyor ınsanı..
çok sukur sende atlatıyorsun..
ıyıyım bende bu ay degerlendırmelere basladık kuzum bakalım
evet ınsan normal hayatına donmek ısıtyor haklısın,Evet bende cok mutlu oldum is yerinden de uzak kaldim aklim bir yandan orada o yuzden bir an evvel normal hayatima dönmek istiyorum
Hadi bakalim canim hayırlısı insallah guzel haberlerini alırım
Ben suan kendimi nadasa biraktim canimevet ınsan normal hayatına donmek ısıtyor haklısın,
ınsallahh bende senın guzel haberlerını beklıycem
Yok kanka ya değilim kanamam basladi erkenden cok sevinme dedi bana
Kanamam basladi erkenden,Ayy hadi inşallah bebeğim inşallah güzel haberler verirsin❤
Bacaklarim soğudu bayağı adet gibi ağrım da var yerlesme değildir benceCokmu yerlesme olabilirmi
evet bır sure vucudun da senınde dınlenmen gerekecek bu donem ınan cok ıyı gelecek..Ben suan kendimi nadasa biraktim canimdinlenip döneceğim
Sizden guzel haberler alayım da banada cesaret olur insallah
Dun aksam adet baslamasina ragmen degerim yuksek degil mi canim ya ancak mi sifirlanir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?