Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar aşkolar bi kaç gün olmıycam sırtım çok ağrıyo benim bütün gece hiç yatamadım omuriliğimden yayılan bi ağrı var daha önce merdivenden düşerken vurduğum yerden sağlı sollu yayılıyo ağrı kendimi berbat hissediyorum netten baktım hep saçma sapan şeyler cikiyo iyice sinirlerim bozuldu bişey olursa etiketleyin aşkolar _Umutlu_Pozitif_ Demgey3 Lale95 M Mavimiresl bitliKedi Veziir Childdevelopment M melek076 R raainbow Ginnys ve diğer kızlar görüşürüz bebeklerim ❤❤❤

Ya nereye aşko geçmiş olsun da
Bu gitmeler bi moda oldu he
Aşko kal ben sana masaj yapayım
Sıcak tur orayı çok

Ovulasyon testim bitti kuzum zaten ovulasyon testim pozitif olmaya baslayinca adet oluyorum ben
Tam net yumurtlama gördüğüm mesela sonra ne diyicem varsa yumurtlama fotosunu at bana. Birde 12. Gün erken olabilir diyorum 17. Güne kadar bekle öyle yap olur mu aşko

Aa cok geçmiş olsun çiçeğim yaaa dikkat et kendine arada yaz

Ayyy kuzum geçmiş olsun doktora gitmeyi düşünsen aşko geçicek derken ilerlemesin birde canım benim Bu grupta yaprak dökümü gar heralde herkese bir anda bişeyler oluyor

İyi olmama sevindim canım kürtaja gerekte yokmuş hadi bakalım canım benim hayırlısıyla atlatırsın bu günleride

Ayyy kuzum geçmiş olsun doktora gitmeyi düşünsen aşko geçicek derken ilerlemesin birde canım benim Bu grupta yaprak dökümü gar heralde herkese bir anda bişeyler oluyor
Yarına kadar böyle devam ederse gidicem bebeğim hiç dayanamıyorum ağrıdan midem bulanıyo kaslarım titriyo noldu anlamadım ama aşırı sinirim bozuldu keyfim yok sizinkini de kaçırmıyim yazarım arada yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…