- 7 Nisan 2022
- 4.300
- 4.668
- 63
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #12.181
Eveeet görünüyo kuzum bende görüyorum kaçıncı dk da cıktı
Ayy kuzum inşallah bebeğin seninledir artımed çok kullandım kuruma çizgisi bile çıkmayan bir test5 dk sonra falan cikti çiçeğim
Bebiş var bebiş boşuna gözlerinizi bozmayın
Ya nereye aşko geçmiş olsun daKızlar aşkolar bi kaç gün olmıycam sırtım çok ağrıyo benim bütün gece hiç yatamadım omuriliğimden yayılan bi ağrı var daha önce merdivenden düşerken vurduğum yerden sağlı sollu yayılıyo ağrı kendimi berbat hissediyorum netten baktım hep saçma sapan şeyler cikiyo iyice sinirlerim bozuldu bişey olursa etiketleyin aşkolar_Umutlu_Pozitif_ Demgey3 Lale95 M Mavimiresl bitliKedi Veziir Childdevelopment M melek076 R raainbow Ginnys ve diğer kızlar görüşürüz bebeklerim ❤❤❤
Yok öyle değil yumurtlama zamanı ne zamandı senin ve çatlamaOvulasyon testim bitti kuzum zaten ovulasyon testim pozitif olmaya baslayinca adet oluyorum ben
Tam net yumurtlama gördüğüm mesela sonra ne diyicem varsa yumurtlama fotosunu at bana. Birde 12. Gün erken olabilir diyorum 17. Güne kadar bekle öyle yap olur mu aşkoOvulasyon testim bitti kuzum zaten ovulasyon testim pozitif olmaya baslayinca adet oluyorum ben
Bizimki yatak başlığını kırmamıza rağmen olmayacaksa artık ne diyim, zıplayın yatakta, amuda falan kalkın
İnşallah Allah'ım ya ama kasık ağrım bayağı var sanki adet olacağım gibiBebiş var bebiş boşuna gözlerinizi bozmayınbir hafta önce de dedim sana sen gebesin diye
Aa cok geçmiş olsun çiçeğim yaaa dikkat et kendine arada yazKızlar aşkolar bi kaç gün olmıycam sırtım çok ağrıyo benim bütün gece hiç yatamadım omuriliğimden yayılan bi ağrı var daha önce merdivenden düşerken vurduğum yerden sağlı sollu yayılıyo ağrı kendimi berbat hissediyorum netten baktım hep saçma sapan şeyler cikiyo iyice sinirlerim bozuldu bişey olursa etiketleyin aşkolar_Umutlu_Pozitif_ Demgey3 Lale95 M Mavimiresl bitliKedi Veziir Childdevelopment M melek076 R raainbow Ginnys ve diğer kızlar görüşürüz bebeklerim ❤❤❤
İnşallah bitanem ya evet artimed güvenilir bir test bende daha önce hic böyle olmadi bu markadaAyy kuzum inşallah bebeğin seninledir artımed çok kullandım kuruma çizgisi bile çıkmayan bir test
Ayyy kuzum geçmiş olsun doktora gitmeyi düşünsen aşko geçicek derken ilerlemesin birde canım benimKızlar aşkolar bi kaç gün olmıycam sırtım çok ağrıyo benim bütün gece hiç yatamadım omuriliğimden yayılan bi ağrı var daha önce merdivenden düşerken vurduğum yerden sağlı sollu yayılıyo ağrı kendimi berbat hissediyorum netten baktım hep saçma sapan şeyler cikiyo iyice sinirlerim bozuldu bişey olursa etiketleyin aşkolar_Umutlu_Pozitif_ Demgey3 Lale95 M Mavimiresl bitliKedi Veziir Childdevelopment M melek076 R raainbow Ginnys ve diğer kızlar görüşürüz bebeklerim ❤❤❤
kız düzgün Çek yakından fitreleyelimEki Görüntüle 3131968
Kizlar şuan testin üstünden bayağı geçti. Allahim ya ben mi yanlis görüyorum yoksa cizgi var mi yaa
İyi olmama sevindim canım kürtaja gerekte yokmuş hadi bakalım canım benim hayırlısıyla atlatırsın bu günlerideKontrolden ciktim kızçelerim. Dun aksam reglim başlamıştı. Betam hcg 791 düşmüş ultrasonla bakti rahim iyi görünüyordu kurtajada gerek kalmadi şuan içinÇarşamba günü yine kan verecegim. Papatyamveben-Mavi
Var aşko ben bariz görüyorumSize bir ilk atıyorum
kız düzgün Çek yakından fitreleyelim
Yarına kadar böyle devam ederse gidicem bebeğim hiç dayanamıyorum ağrıdan midem bulanıyo kaslarım titriyo noldu anlamadım ama aşırı sinirim bozuldu keyfim yok sizinkini de kaçırmıyim yazarım arada yineAyyy kuzum geçmiş olsun doktora gitmeyi düşünsen aşko geçicek derken ilerlemesin birde canım benimBu grupta yaprak dökümü gar heralde herkese bir anda bişeyler oluyor
Buda benımkı ama sonra sabah baktım hiç bişi yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?