- 10 Ağustos 2021
- 5.751
- 4.507
- 103
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #12.261
Neyse öncesini tam yapmışsın ona takılmamıza gerek yok ama beklemedesin zamanın var erken yapmışsın ha bu kata rağmen çıkmazsa bilelim ki döllenme olmadıKuzum esim rahatsizdi o 2 günü degerlendiremedim maalesef. Aslinda 6-7-8 degerlendirme süper olcakti
Gelmişse benziyor ya inşallah olurCanim ben baya agri sanci cektim ama 7 Eylül gecesi. Yumurtlama agrisi oluyor genelde. Bence 7-8-9 yumurtlama catlama oldu. 7 gecesi birliktelik oldu oda gec vakitte 1 gibi
Bide 1 gece oncesinde oldu.artik nasip catlamaya denk geldiyse dollendiyse ne mutlu bize
5 tane kaldı. Koyduktan sonra öyle uyanıyorum neyse baktım biraz topiklere genellikle gebeler yorum yazmışKuzum kaç tane kaldı fitilin bu gece koymadığın halde mi öyle uyandın
Teşekkür ederim canımGecmis olsun canim
Harbi mi oldun mu kızYok kanka ya değilim kanamam basladi erkenden cok sevinme dedi bana
Ya aşırı ağrım oldu biraz kanama da olmuş hemen majezik attim bilmiyorum yerlesme mi ama adet gibiHarbi mi oldun mu kız
Yatıp bol bol dinlen vitamin mutlaka kullanKızlar aşkolar bi kaç gün olmıycam sırtım çok ağrıyo benim bütün gece hiç yatamadım omuriliğimden yayılan bi ağrı var daha önce merdivenden düşerken vurduğum yerden sağlı sollu yayılıyo ağrı kendimi berbat hissediyorum netten baktım hep saçma sapan şeyler cikiyo iyice sinirlerim bozuldu bişey olursa etiketleyin aşkolar_Umutlu_Pozitif_ @Demgey3 @Lale95 @miresl bitliKedi @Veziir Childdevelopment @melek076 @raainbow Ginnys ve diğer kızlar görüşürüz bebeklerim ❤❤❤
Kız bu aradaPik gördükten 16 gun sonra regl oluyorum kuzu ben. Dedigin gibi belki erkendir. Ama burda cogu kişi yumurtlama görüp 11-12. Gun gebeligini ogrendi hattabitliKedi yumurtlama degerlendirmesi yapip 10. Gün ogrenmisti.
Evet bencede iyi gelecekevet bır sure vucudun da senınde dınlenmen gerekecek bu donem ınan cok ıyı gelecek..
ben zaman gecmez nasıl olacak dıyordum ama 3 regl gectı bıle.
ınsallah guzel haberler verebılırım kuzum..
normal canım hemen düşmüyor , ama kanama baslayınca hızlı dusus oluyor
Aşkoo bizim sensiz keyfimiz kaçar neşemizsin sen girebildiğin zaman gir aşko evet geçmezse muhakkak git kuzumYarına kadar böyle devam ederse gidicem bebeğim hiç dayanamıyorum ağrıdan midem bulanıyo kaslarım titriyo noldu anlamadım ama aşırı sinirim bozuldu keyfim yok sizinkini de kaçırmıyim yazarım arada yine
Hızlı başladıPik gördükten 16 gun sonra regl oluyorum kuzu ben. Dedigin gibi belki erkendir. Ama burda cogu kişi yumurtlama görüp 11-12. Gun gebeligini ogrendi hattabitliKedi yumurtlama degerlendirmesi yapip 10. Gün ogrenmisti.
Canım ben ilişkiden 8-9 gün sonra yakaladım çizgiyi. Sık idrara çıkma özellikle gece ve de akıntı kuruluğum benim belirtilerimde 3 gebelikte de
Nasıl hızlı başladı çabuk bitti kimyasal mı olduCanım ben ilişkiden 8-9 gün sonra yakaladım çizgiyi. Sık idrara çıkma özellikle gece ve de akıntı kuruluğum benim belirtilerimde 3 gebelikte de
kesınlıkle canım, ınsallaahhhEvet bencede iyi gelecek
Banada suan gecmez gibi geliyor ama neler geldi gecti buda gecer Allah'ın izniyle...
İnşallah canim düşsün bir an evvel
Aşko göremiyorum ama eve gidince detaylı bakcam dışardayım şuanSbaah ki kzuu atıyorum
Kuzum adet söktürücü kullanmamanı öneririm daha çok yeni olabilir ordan artış olabilir bilemeyizKızlar kafam çok karıştı ya
Benim normalde adet tarihm 13 eylül olacaktı ama geç yumurtlama olduğu için (3-4 eylül) 17/18 eylüle sarktı .Bugün 19 eylül fakat hâlâ adet olmadım evde idrar testleri negatif bugün hastanede kan verdim şimdi sonuç geldi 3.9 hcg.
Dr tarlusal yazdı grbelil yok diye sizce ilaca başlıyayım mı yoksa 2 gün sonra testi tekrarlasam mı?
3.9 hcg kesinlikle gebelik yok demek midir?
Canım düşükle sonuçlandı maalesef test yaptırdım pıhtılaşma çıktı bende bir kürtaj bir düşüğüm var sebebi buymuş maalesef. Benim vajina bölgemi çimdikleyip çekiştiriyorlardı sanki böyle garip bir baskı gibi bir şey vardı. Ben normalde akıntısı olan biriyim ama sanırım döllenme itibariyle resmen tertemiz çamaşırlarla buluştumNasıl hızlı başladı çabuk bitti kimyasal mı olduakıntı kuruluğu nasıl bir durum şimdi bizde sürekli akıntı oluyordu o olmayacak sanırım dimi .birde sende rahim bölgende göbek deliğinin alt kısmında şişkinmişsin gibi bir şey oldu mu ben sürekli derim kalınlaştı zannedip elliyorım normal derim ama içerden sanki midemiz yemek yeriz şişer ya onun gibi bir his oluyor
Canım çizgi var sanki kaç dk da belirdi? Kuruma değildir inşallahSbaah ki kzuu atıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?