- 23 Mart 2022
- 2.637
- 3.129
- 63
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #12.421
Yok canım konusma azalma nedeni grupta yüzde 80 kişinin bam yemesi oldu yazamadıkları için suan konusma azaldıSanırım whatsapp grubu kurulmuş ve topicte aktif olarak konuşmalar azalmış bunun üzerine grupta olanları şikayet etmişler
Aşko dediki 4 gün sonra test yaparsa çıkar dediiğğBenim dün vardı ağrım gecede vardı sabah olmadı aşko beklemekten başka çaremiz yok bana testlerimi heba ettirmeyin nolur kafam karışıyor dan diye test yapasım geliyor ahahaha
Ayyyy inşallah aşko inşallahYapın yapın attığınız gol olsun peşpeşe goller gelsin inşallahAhahaha bana ekşın demeyin ütülerim ürperiyor ama siz yapın bol bol
İşte geçsinde bi kaç gün duruma göre bakarız zatenAşko dediki 4 gün sonra test yaparsa çıkar dediiğğtestim olsa şimdi bile yapardım
Sağol bebeğim sanadaağğ vurduğunuz gol olsun❤❤İki gün üst üste mi aşkooo ooo iyi ekşınlar bebeğiiiiimmahahah sizin de yarın ikinci ekşın olabilir yaniiiii _Umutlu_Pozitif_ demi aşko
Teşekkür ederim bu arada nerelerde o buraya girmiyor muAşko dediki 4 gün sonra test yaparsa çıkar dediiğğtestim olsa şimdi bile yapardım
Yaaa inşallah aşkooooSağol bebeğim sanadaağğ vurduğunuz gol olsun❤❤
Ahahaha çok şükür aşko bu ayıda başarıyla hallettim onun verdiği bi rahatlık var çünkü bazen öyle oluyor ki değerlendirme yapılamıyor aksıyor günler falan üzülüyordum mfk aldıktan sonra eşimde özen göstermeye başladı günlere bişeyi yapıyoruz bari tastamam olsun demeye başladıAyyyy inşallah aşko inşallahsen elinden gelenin fazlasını yaptın aşko için rahat bekleyebilirsin Biz şahidiz
Bencede aşkoEvet aşko ya gidişatımız fenaolsun hayırlısı olsun inşallah
Anaaaa yasak mı birbirimizle whatsapta konuşsakWp grubu kurmuşlar ban yemiş hepsihaha hiç güleceğim yoktu @Gzmyts53 selamı var sizlere okuyormuş ama yazamiyormus
Sen şimdi bişeye karar vermeBeklemeye geçtim 0 belirtiyle
Kendimi senin ekim topigine yazdırmaya karar verdim
Yanı sıra da cinsiyet işini çözmeye çalışıyorum
Ay evet ya tam günlere uymadığında benim de içim çok huzursuz oluyor kaçırdığımı hissediyorumAhahaha çok şükür aşko bu ayıda başarıyla hallettim onun verdiği bi rahatlık var çünkü bazen öyle oluyor ki değerlendirme yapılamıyor aksıyor günler falan üzülüyordum mfk aldıktan sonra eşimde özen göstermeye başladı günlere bişeyi yapıyoruz bari tastamam olsun demeye başladı
Bilmiyorum kiAnaaaa yasak mı birbirimizle whatsapta konuşsak
İnşallah kuzuşum ya günler geçmiyor bu gğn sürekli giremiyorum valize eksikleri yerleştirdim onu koy bunu koy derken kaçırdığım bişeyler oldumu ya yatmadım daha yatsam okuyacağımAy evet ya tam günlere uymadığında benim de içim çok huzursuz oluyor kaçırdığımı hissediyorumçok iyi olmuş kuzum aynen yoksa mfk kullanıp günleri aksatınca bir anlamı kalmaz enişte doğru demiş kuzum inşallah tastamam olmuşturrrrr ayyyy artık test yapacağın gün gelsiiinnn
Çok teşekkür ederim bari sen gülmeseydin
Aşkım diğer topicte tartışma olmuş ban yemişler şimdilik okuyabiliyorum ama yazamıyorum dedi geri gelicem herkese çok selam söyle dedi he bide 4 gün sonra test yapsın çıkar dedi❤❤Teşekkür ederim bu arada nerelerde o buraya girmiyor mu
Valla bebeğim bende çok giremedim bugün ya eşim şifayı kapmış grip oldu onunla ilgileniyorum bendeİnşallah kuzuşum ya günler geçmiyor bu gğn sürekli giremiyorum valize eksikleri yerleştirdim onu koy bunu koy derken kaçırdığım bişeyler oldumu ya yatmadım daha yatsam okuyacağım
ahahahhaha aşko tamam iyice bir güleyim sonra gülmem bi dahaÇok teşekkür ederim bari sen gülmeseydinnerde o bizimki _Umutlu_Pozitif_ aşko bak ne hallere düştüm bunu çen yaptın hep çen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?