- 23 Mart 2022
- 2.637
- 3.129
- 63
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #12.401
Ben ekşın dönemindeyimİyi akşamlar kızçeler nasılsınızMucizemmm16 canım sen nasıl oldun ekşın da olanlar beklemede olanlar el kaldırsın
Ahahahah ay valla kusura bakmasınlar ben de iyi güldüm
Aman sakın kaçırma aşko zaten son ekşınların demiiiiAşko hiç bir değişiklik yok bendebi kaç saate ekşın dıkşın var ölmezsem
Evet kuzum bugün yarın son yarın zaten kaçarım yok izinliAman sakın kaçırma aşko zaten son ekşınların demiiii
Ah inşallah aşkolar ama yok üçüncü yumurtlama değildir olsa sürekli akıntı olur böyle tek gelmezValla benimdeeeeAy belki de yerleşmedirrrr belki değil inşallah yerleşmedir yaaa uzun zaman oldu güzel haber almayalı _Umutlu_Pozitif_ aşkım senden güzel haber alalım inşallah
Yerlerde sürünmece aşko senden naberKızzlarrr ben geldim beni araya soran yok burda lanaber
İyi akşamlar kızçeler nasılsınızMucizemmm16 canım sen nasıl oldun ekşın da olanlar beklemede olanlar el kaldırsın
Kız biz niye böyleyiz her durumda kaçırmak istemiyorum ahahahaAşko hiç bir değişiklik yok bendebi kaç saate ekşın dıkşın var ölmezsem
İyi oldun mu pompacıYerlerde sürünmece aşko senden naber
Beklemeye geçtim 0 belirtiyleİyi akşamlar kızçeler nasılsınızMucizemmm16 canım sen nasıl oldun ekşın da olanlar beklemede olanlar el kaldırsın
Aşko ben G Gzmyts53 e sordum bebeğim ilişkiden 6 7 gün sonra lekelenmesi olmuş onun ağrısı da olmuş o gün hattaAh inşallah aşkolar ama yok üçüncü yumurtlama değildir olsa sürekli akıntı olur böyle tek gelmezbekleyelim inşallah ay sonu güzel haberler veririm hepinize bu duyguyu tatmayı çok isterim ve hepinizden aynı güzel haberleri almayı
Hayır ya çok kötüyüm halaİyi oldun mu pompacı
Ölüyorum ama yine ekşın dıkşın derdindeyimKız biz niye böyleyiz her durumda kaçırmak istemiyorum ahahaha
İki gün üst üste mi aşkooo ooo iyi ekşınlar bebeğiiiiimmEvet kuzum bugün yarın son yarın zaten kaçarım yok izinli
Evet aşko ya gidişatımız fenaÖlüyorum ama yine ekşın dıkşın derdindeyimne biliyim ay bağımlılık yaptı bizde herhalde bebe yapıcaz diye düştüğümüz hale bak aşko
Hoş geldin aşko olur muuuu seni kim almıyormuş göster bana döverim onlarıKızzlarrr ben geldim beni araya soran yok burda lanaber
Yapın yapın attığınız gol olsun peşpeşe goller gelsin inşallahİki gün üst üste mi aşkooo ooo iyi ekşınlar bebeğiiiiimmahahah sizin de yarın ikinci ekşın olabilir yaniiiii _Umutlu_Pozitif_ demi aşko
Neyse bize iki yumurta da yeter aşkımAh inşallah aşkolar ama yok üçüncü yumurtlama değildir olsa sürekli akıntı olur böyle tek gelmezbekleyelim inşallah ay sonu güzel haberler veririm hepinize bu duyguyu tatmayı çok isterim ve hepinizden aynı güzel haberleri almayı
Canım bam yedi gelicek yakında wp grup kurma muhabbetinden dolayı oldu merak etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?