- 11 Nisan 2017
- 2.578
- 2.118
- 133
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #12.381
Evet kuşum ya hep havadan kalın giyiyoruz sıcak oluyor ince giyiyoruz buz gibi oluyor valla vücutta haklıÇok geçmiş olsun bebeğim evet telefonda kimle konuşsam bugün hep hastalar ya çocukları ya kendilerisende kendini kolla bebeğim dikkat et ❤❤ havalar bi öyle bi böyle çarpıyo inşallah bebeğim ya teşekkür ederim aşkımm ne tatlısın ya yirim ❤❤❤
Valla benimdeeee
Olabilir bebeğimÇok geçmiş olsun kuzum acayip üşütmüşsün sen o yüzden öyle agriyorsun
Allah şifa versin
Aaaa evet ya noluyor ki acaba inşallah kötü birşey yoktur yaaa
İnşallah hamilesindir de çektiğine sevinirsinAyy valla kötü oldum aşko ama bi sıcak basıyo bi ayaklarım sırtım donuyo noluyo ya kendimigibi hissediyoring
Bilmiyorum ki S sultansultan90 bilgilendir bizi kuzuAaaa evet ya noluyor ki acaba inşallah kötü birşey yoktur yaaa
Test yaparak beklesek yaaa nolur ki laboquik var güzel Türkiye’de çoklu paket satıyorlar işe işe at ben şimdi kendime 51 test sipariş ettim hergün yaparak bekleyeceğim oleeeey yoksa duramam benBencede alalımbilmiyorum aşko bakacaz artık bekleyince anlarız
Az önce gördüm bende
Sanırım whatsapp grubu kurulmuş ve topicte aktif olarak konuşmalar azalmış bunun üzerine grupta olanları şikayet etmişlerAaaa evet ya noluyor ki acaba inşallah kötü birşey yoktur yaaa
Kuzum hamilelik için belirti olsada çok erken değil mi ya sanmıyorum olduğunu ama inşallah dediğin gibidirİnşallah hamilesindir de çektiğine sevinirsin
Yo zaten gebe olanlar kullanmış canımYani aşko onu kullanırken gebe kalanlar mı
Bekle sen 1 hafta daha cano dur bakalımGeçen ayda lekelenme yaşadım ve yerleşme bariz lekelenmeseydi ve sonra testler gölge çıktı işte ama bu farklı sanki aşko çok ufak akıntının ucunda pembe gördüm bi tek bilmiyorum ki beklemekten başka çaremiz yok
Kuzu iğne değik de mfk aldım bu ay :)Hadi bakalım sen çatlatma iğnesi mi kullanmıştın ben karıştırıyormuyum seni çünkü eğer öyleyse iğneden sonra 14 gün saymalısın
Hadi hayırlısı olsjn denemısken sprem aşılmasına kadar git yA bence neden gerek duymadın kuzumEvet canım iğne kullanıyorum şu Anda
Aşko hiç bir değişiklik yok bendeİyi akşamlar kızçeler nasılsınızMucizemmm16 canım sen nasıl oldun ekşın da olanlar beklemede olanlar el kaldırsın
Ay kötü olmuş yaSanırım whatsapp grubu kurulmuş ve topicte aktif olarak konuşmalar azalmış bunun üzerine grupta olanları şikayet etmişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?