Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaa ahhaha o bomba 30 una kadar pimi çekik şekilde bekleyecek bu topikte böylece Nasipte ne varsa o Allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
Ay seni yerim yaaaa ben bu ay çok hissediyordum senden ya M melek076 kadar olamasam da benim de hislerimin tuttuğu çok oldu ama sanki ikiz gibi de olabilir gibi geliyor kızzzzzz amin kuzum hep gülelim hep beraber

Hadi inşallah bu son ayın olur artık 9 ay yol beklemeye geçersin

Ay evet aşko bekleyelim iyice değer artsın belki ikinci yumurta da döllenmiştir iyice kızarır çizgiiiii Tatilde aklına gelmez zaten gelir gelmez de yaparsın aşkoooo ay çok heyecanlı yaaaa
Aynen aşko öyle düşünüyorum bende evet heyecanla bekliyoruz burdan sonra hadi sizde ekşınlara devam aşkolar bırakmak aksatmak yok sizlerden de güzel haberler alacağız inanıyorum

Ay seni yerim yaaaa ben bu ay çok hissediyordum senden ya M melek076 kadar olamasam da benim de hislerimin tuttuğu çok oldu ama sanki ikiz gibi de olabilir gibi geliyor kızzzzzz amin kuzum hep gülelim hep beraber
Ahahaha tuttu inşallah aşko senin hislerde yalan yok bende bu aydan ayrı bi umutluydum ama böyle konuşmak İçin çok erken biliyorum

Aynen aşko öyle düşünüyorum bende evet heyecanla bekliyoruz burdan sonra hadi sizde ekşınlara devam aşkolar bırakmak aksatmak yok sizlerden de güzel haberler alacağız inanıyorum
Ahahah aynen aşko senden devir aldık biz ekşınlara devam ediyoruz inşallah bebiş haberini de devir alırız senden amin kuzum inşallah yaaa hep böyle güzel haberler olsun yaaa şimdi mutlu mutlu uyuyacağız hepimiz

Aynen kuzum huzurlu bir uyku iyi gelir şimdi hepimize bende uyuyorum artık sabah yola çıkcaz daha eşime göstercem inşallah Öpüyorum hepinizi iyi geceler
Tuttu tuttu inşallah bebeğim hepimizin hisleri Evet daha çok erken ama hep iyi düşünelim kuzummmm
Evet evrene pozitif yolluyoruz evren de bize geri getiriyor

Aynen kuzum huzurlu bir uyku iyi gelir şimdi hepimize bende uyuyorum artık sabah yola çıkcaz daha eşime göstercem inşallah Öpüyorum hepinizi iyi geceler

Evet evrene pozitif yolluyoruz evren de bize geri getiriyor
Tamam kuzum çok dikkat et kendine tatil boyunca aman yorulma ağır kaldırma eşine gösterince haber ver bize tepkisini merak ediyorum evetttt pozitif veriyoruz pozitif alıyoruz hahayyyy İyi geceler kuzucummmm

Bebeğim sabah ola hayrola belki kırmızılar gelmeyecek boşuna üzmüş olacaksın kendini belki yerleşme kanamasıdır şimdi sen üzülünce bebiş varsa oda üzülüyordur yapma lütfen kuşum
Şimdi sakinleştim az da olsa
İnsan hissediyor işte
Babam derdi hep kızım sen en iyi şeylere layıksın annene takılma (bana hiç bakmazdı annem )
Şimdi ben iyi bir anne olmak istiyorum ama maalesef olmuyor

Şimdi sakinleştim az da olsa
İnsan hissediyor işte
Babam derdi hep kızım sen en iyi şeylere layıksın annene takılma (bana hiç bakmazdı annem )
Şimdi ben iyi bir anne olmak istiyorum ama maalesef olmuyor
Oy kuzum benim sen çok iyi bir anne olacaksın ben eminim bundan ve Rabbim sana en hayırlı zamanda ve en kısa zamanda anne olmayı tattıracak inşallah ve o bebiş senin gibi annesi olduğu için çok şanslı olacak baban çok doğru söylemiş en iyilere layıksın tabi ki kuzummm üzme kendini lütfen onlar dünyaya gelecekleri tarihleri biliyorlar bizde o tarihi bekliyoruz kuzum Biz biraz sabırsızız hemen olsun istiyoruz ondan bu kadar üzülüyoruz ama geç olsun güç olmasın sağlıklı bir şekilde dünyamıza gelsinler yeter ki Hep dua edelim bebeğim kalbimizi ferah tutalım iyi düşünelim

Çok güzel yazmışsın canım Evet maalesef sabırsız davranıyoruz ama ben en çok üzen şey 23. Günde bu lekenin gelmesi ki adetim 28 den hiç şaşmaz
Eğer böyle bu adetse o zaman bana gerçekten doktor yolu görünüyor

Günaydın kızlar nasilsıniz? dün çok yorgun ve uykusuzdum giremedim,sabah okudum bi etiket çakmamışsınız
Kızzz aşkoo _Umutlu_Pozitif_ erken gebelik mi yaptin çennnama çok erken yapmişsin canim geçen ayda erkenden yapmiştın ama hevesimiz kursagimzda kaldi

Gunaydin Melekcimmm nasilsin?galiba dün lekelenmen olmuş öyle mi? devam etdi mi akıntın? üzülme lütfen yerleşme kanaması da ola bilir
Rabbim en kısa zamanda nasip etsin sana Annelik duyğusunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…