Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İzmir’de kim var acaba iyi İstanbul’da bir kadın var baya baya iyi istersen yakın bir git muayene ol benim için 6 ay daha olmazsa tüp yapalim dediler ben onun içinde Kayseri’de bir merkez var onu düşünüyorum tabi gerek kalmaz umarımda doktor olarak ta bu İstanbul’daki kadına görünmek istiyorum hani bu bebek işi doktor çok çok çok önemli araştırmakta iyi yapmışsın

Ateş ishal kusma vardı ya dalgın var herhalde bugün daha iyi çok şükür. Tek sorunumuz zorla şurup içmek savaş çıkıyor evde
Canim bizimkide titreme ateş vardi dun gece uykusuzum cok ya gece hic uyumadim. Simdi girdim eve islerimde vardi yemek yok market pazar yaptim yerlescek duruyor gözümde büyüyor hersey

Çok erken ama şuda var bağışıklığı düşürür üş ya ne bileyim o aklıma geldi çünkü bende bir önceli tutarsa resim attım ya mesela onda hastaydım ya ordan aklıma geliyor ne bileyim
İnşallah dediğin gibidir kuzum bilmiyorum ki aşkın bencede çok erken yani ilk gebeliğimde de öğrenene kadar değişik değişik şeyler yaşamıştım evet hatta o zaman verem oldum sanmıştım hahahahaha ağlamıştım öksürerek tuvalete kendimi zor atıyodum kan vardı tükürünce hep o meğerse bebiştenmiş sonradan kalmamıştı bişey ama bu öyle değil gibi

Bir öncekinin 12. Günü ama çıkmaz çünkü almanyada burada kan almıyorlar gebelik tahlili için en azından bizim eyalette çok sinir oluyorum ama yapacak bir şey yok kural böyle.testle bakıyorum bende
Çok saçmaymış Allah korusun ters bir durum olsa ne zaman farkedilecek o zaman

Canim bizimkide titreme ateş vardi dun gece uykusuzum cok ya gece hic uyumadim. Simdi girdim eve islerimde vardi yemek yok market pazar yaptim yerlescek duruyor gözümde büyüyor hersey
Dikkat et sana da bulaşmasın üşütmüşse korkmaya dikkat ama diyelimki korona değil Girne’de dikkat mağlum ilaç içemiyoruz biz

Yavrum eminimki guzel seyler hem arkadaslarimizdan hem doktorundan duyacaksin. Gebe kalmada hic bi sorunun yok cok şükür. Pıhtılaşma icinde gerekli tedavi olduktan sonra (bitane kızında var) neden tekrar saglikla ilerlemesinki gebeligin. En azindan suan sknti ne onu biliyoruz. Ve sanslisinki gebe kalmanda bi sıkıntı yok. Gebeligin devam etmesi icinde tedavi olduktan sonra hiiiiç korkma sknti yapma

Bulduklarıma bir gideyim bakayım. Ya zaten doğal yollarla Allah nasip ederse eder. Daha ötesine gitmeyi düşünmüyorum. İnşallah sana da gerek kalmaz canım herkese mucizesi artık bıraktım tüp yapıyorum dediği anda geldi. En kısa sürede hayırla sağlıkla olsun

Dikkat et sana da bulaşmasın üşütmüşse korkmaya dikkat ama diyelimki korona değil Girne’de dikkat mağlum ilaç içemiyoruz biz
Kuzum korona degil öksürük yok kirginlik yok suan cok iyi. Oglumun bademcikleri yok aldırmıştık cok hasta olmaz normalde sanki mevsim geçişi üşütmüş gibi. Bide dün kuzen esleri falan bulustuk acik alanda oturduk yagmurlugunu almadan inmisti evden yarim saatte gidesi gelmedi eve usendi sanirim şifayı kapti. Suan okul acildi ya tüm cocuklar kırılıyor hastaliktan

Düşünsene hamile kalıp havalara uçmak benim için lüks şu durumda hep bir gergin bekleyiş içinde olacağım. Pıhtılaşmanın boyutu ne bilmiyorum onu da çok merak ediyorum. Allah evlatlarımızı bağışlasın bize canım.
Bu arada benden tavsiye düşük yapan herkes gidip pıhtılaşma testi yaptırsın

Çok saçmaymış Allah korusun ters bir durum olsa ne zaman farkedilecek o zaman
Ay sorma onu bende çok söyledim ilk yaşadığımda buradakinde yani bir de Türkiye’de yaşadım da..bilmiyorım ki testte çizgi gördüm gayet netti aradım haftaya gelin dediler 5 haftalık olurken yani gittim ama o arada düşüşe geçmiş beta gebe değilsiniz dediler idrar esti aldılar dedim kan akmıyormusunuz hayır 5 haftalık zaten çıkar sonrasında doktor size gün verecek geleceksiniz muayene edecek bebeğin haftasını falan söyleyecek dediler.bu da ne ki İspanya’da arkadaşım ilk gebeliğiydi düştü kızın ne test yapıldı ne muayene ettiler düşük yapıyor olduğunda hop kürtaja aldılar acaip berbat sağlık sistemi buralarda.sonra ikincide ise gebesin tamam dediler idrar testiyle sonra dediler ki 3 aylık olunca bakacağız ultrason İle kız diyor ki ama ben bilgi almak istiyorum bebeğim hakkında nedir ne değildir diye sağlıklıysa 3 aylıkken bakılır diğer durumda zaten düşük olur ani bir kanama olursa gelirsiniz müdahale ederiz dediler kaç Dr gittiyse sonunda 3 aylık oldu da görebildi.özel hastane yok buralarda aynı doktaysa özel olarak ta gidiyorsun sigortan ya özel yada devlet oluyor sigortan özelse özel bakınıyorsun paranla avantajı hızlı randevu bulunuyor parayla olunca ama doktorlar aynı doktorlar.çok çok karmaşık ve kötü

Kesinlikle haklısın bu konuda. Zaten gebeligin cabuk belli oluyor bence onlem olarak doktor tedavisi işine yariycak.

Baksana sen bence kekik kaynat bir bardak dursun yanında oğlana sana kocana gidip gelin birer yudum için akşama kadar gün boyu o bir bardağı fazla değil acaip mikrop kırıyor

Amin inşallah kuzum aşkım pıhtılaşma için hangi doktora gitmek gerek peki ?

İnşallah cnm yaaa bir tutsunda sağlıkla inşallah ağrım var yattım uzandım bnde aktarımdan oturunca batıyor yırtılacak gibi rahme vuruyor ve onu karnımın altında hissediyorum ağrıyı o denli
İnşallah bebişin yaptığı şeylerdir bunlar kuzum Bir kaç gün daha geçsin test yap tekrar istersen canım yada kan da verebilirsin çıkar varsa

Esimin kuzeni frankfurt ta suan oglu 15 yasinda 4 aylikken anlamislar. Yenge diyoruz yengem uzerine adet görmüş 3 ay ve karin agrisi diye gitmis göbek fitigi demisler ameliyata hazirlamislar en son prof gelmis demiski gebelik bakın bi bakiyolarki hamile Ve bu süre boyunca bir sürü ilac kullanmis ama cok saglikli yakisikli akilli bi oglu var. Ben cok sasirmistm cunku bizim burda grip olsak ilac yazdirmaya gitsek acile gebelin suphem var bile desek beta bakiyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…