- 10 Ağustos 2021
- 5.751
- 4.507
- 103
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #12.861
İnşallah canım bnm hiç bir şey gerekmeden yormadan olmuştur diyip geçelimBulduklarıma bir gideyim bakayım. Ya zaten doğal yollarla Allah nasip ederse eder. Daha ötesine gitmeyi düşünmüyorum. İnşallah sana da gerek kalmaz canım herkese mucizesi artık bıraktım tüp yapıyorum dediği anda geldi. En kısa sürede hayırla sağlıkla olsun
Ay aynen kuzum ya çok saçma oturup hepsini okuyamıyoruz kiAynen telden girdiğim için mi neyse babada bazen gelmiyor boş olup okursam okudum sonrası yok
Aynen çünkü bizde önemli burada çok önlemiyorlar çocuk sahibi olmayı ülkenin çoğu taşlı nüfus bence ondan ve bir çok yaşlıya bal ta evli değil yada çocuk yapmamış geneli bu tabiEsimin kuzeni frankfurt ta suan oglu 15 yasinda 4 aylikken anlamislar. Yenge diyoruz yengem uzerine adet görmüş 3 ay ve karin agrisi diye gitmis göbek fitigi demisler ameliyata hazirlamislar en son prof gelmis demiski gebelik bakın bi bakiyolarki hamileVe bu süre boyunca bir sürü ilac kullanmis ama cok saglikli yakisikli akilli bi oglu var. Ben cok sasirmistm cunku bizim burda grip olsak ilac yazdirmaya gitsek acile gebelin suphem var bile desek beta bakiyolar
Aşkım erken yumurtladım ama 11. Gün bugün 16. Günüm dahaHayır olsun inşallah aşkom güzel düşün güzel olsunkuzum senin bu bel ağrıların falan gebelikten falan olmasın ya erken yumurtlayıp döllenmiş olabilir mi ?
Büyük ihtimalle yerleşme lekelenmesi yaşamışsın canım dikkat et aşko bidaha test ne zaman yapacaksın
Sagol kankam. Sen nasilsin? Bu arada pazara ugradim eve taze meyve sebze almak icin. Bi kadin gördüm 2 tane ikiz erkek yaninda 9-10 yaslarinda ve 2 tane ikiz erkek bebek, bebek arabasindaÇok geçmiş olsun kuzum
Kan veremiyoruz burada idrarla bakıyorlar ondan hu sıkıntı yoksa sabah şeker bakmak için kan aldı jinekoloğum onada bak derdim anca idrar başka bir şey yokİnşallah bebişin yaptığı şeylerdir bunlar kuzumBir kaç gün daha geçsin test yap tekrar istersen canım yada kan da verebilirsin çıkar varsa
Kuzum yeni çıktım lupus hastalığı çıktı bende şimdi hayırlı uğurlu olsunNedenmiş o yüksek olan sonucun kuzum ? Pıhtılaşma ise de önceden öğrenmiş olacaksın kuzum önlemini alcaksın gebe kaldığında en azından
Hahahahhah alemsin var ya ama doğru düşünmüşsün dövelim bu neeee diyeSagol kankam. Sen nasilsin? Bu arada pazara ugradim eve taze meyve sebze almak icin. Bi kadin gördüm 2 tane ikiz erkek yaninda 9-10 yaslarinda ve 2 tane ikiz erkek bebek, bebek arabasindavay be dedim masallah millet cift yumurtlayip bide dölleniyo hemde 2 sefer biz bi tane yi aylrdir beceremedik Ginnys ve diger kızlar biz bu aksam adamların seylerini bide kendi kuşlarımızı dövelim R Random3
Ay seni çok iyi anlıyorum bende üç gündür öyleyim sağ sola koşuyorum bir de. Geçmiş olsun kuzumCanim bizimkide titreme ateş vardi dun gece uykusuzum cok ya gece hic uyumadim. Simdi girdim eve islerimde vardi yemek yok market pazar yaptim yerlescek duruyor gözümde büyüyor hersey
Kiz o ne. Neler duyacaz dahaKuzum yeni çıktım lupus hastalığı çıktı bende şimdi hayırlı uğurlu olsunoff bıktım yaa vallahi de billahide Tükendim
Ahahahah valla senin yazdıklarını okurken bile devamını okumadan bende senin gibi düşündümSagol kankam. Sen nasilsin? Bu arada pazara ugradim eve taze meyve sebze almak icin. Bi kadin gördüm 2 tane ikiz erkek yaninda 9-10 yaslarinda ve 2 tane ikiz erkek bebek, bebek arabasindavay be dedim masallah millet cift yumurtlayip bide dölleniyo hemde 2 sefer biz bi tane yi aylrdir beceremedik Ginnys ve diger kızlar biz bu aksam adamların seylerini bide kendi kuşlarımızı dövelim R Random3
Hmmm anladım canım yurt dışındasın galibaKan veremiyoruz burada idrarla bakıyorlar ondan hu sıkıntı yoksa sabah şeker bakmak için kan aldı jinekoloğum onada bak derdim anca idrar başka bir şey yok
Bizim kuşlarla heriflerimizin şeyleri beceriksiz ciktilarHahahahhah alemsin var ya ama doğru düşünmüşsün dövelim bu neeee diye
Ancak onu yapabiliyorum bnde bu nedenle atıyorum ya kız buraya seninde etiketliyorum. Anam ne çabuk unutuyorsun kızzzz abuuuuHmmm anladım canım yurt dışındasın galibao zaman iki güne bir test yapıp koyulaşmaya bakarsın
Hohohooooo bncede sık boğazını aman şapkasını çabuk sökül içindekileri de bn öyle yaptımBizim kuşlarla heriflerimizin şeyleri beceriksiz ciktilartakdir ile uslanmayanin hakki kötektir aşko
Ya arkadasimin yeğeni spiralini cikarttirdi adetliyken gecen ay. Bu ay hamileAhahahah valla senin yazdıklarını okurken bile devamını okumadan bende senin gibi düşündümvalla tam dayaklık bizimkiler
Millette ne şey varmis masallahAhahahah valla senin yazdıklarını okurken bile devamını okumadan bende senin gibi düşündümvalla tam dayaklık bizimkiler
Ya ben 2. Düşükten sonra direk genetikten randevu alıp gittim hikayeyi anlattım ve kan verdik işte. Belki bir kaybım var diyince yapmayabilirler ama artık o kadar çok ki düşük normal bir durum değil bence. Sırf bunun için dürüst olmayabilir insanAmin inşallah kuzumaşkım pıhtılaşma için hangi doktora gitmek gerek peki ?
Fırsat buldukça geliyorum valla. Sen takviye alsana kolajen kalsiyum d vitamini falan. Zayıfsın zaten e iyi bak kendine ben bakıyorum vallahi artıkBelim hala ağrıyo kuşumayy aşko her zaman aktif ol arada deliriyoruz burda çok iyi geliyo sende bize katıl bebeğim❤❤
O ne hastalık yaa hiç duymadım Allah şifa versin inşallah.Kuzum yeni çıktım lupus hastalığı çıktı bende şimdi hayırlı uğurlu olsunoff bıktım yaa vallahi de billahide Tükendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?