Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aşko üç yıl olacak ilk yıl kokoreç ile geçince benim zihnim o günü silmiş hafızadan ikinci sene hatırlamadım bu sene Allah kerim
Bu gidişat çok kötü gidişat efendim

Sende sağol bebeğim ❤❤❤ gönlünü ferah tut lütfen ❤❤❤ evet kuzum perşembe akşam gidicem cuma sabah 6 buçukta hastaneye yatış yapcak
Saldık aşko neyse odur artık nasipsağolun balla keyfim yerine geliyor burda benim hadi hayırlısı olsun kuzum

Off aşko bizde tam tersi ben temas bağımlısıyım o da öyle çok hazetmez. Zar zor üç sene sonunda alıştı sarılarak uyumaya.
Bende sebepsiz sarılayım öpeyim sıkayım elliyim istiyorum

Bişey diyim mı aşko 12 senedir anca alıştım buna çok geç olduuğğ

Off aşko bizde tam tersi ben temas bağımlısıyım o da öyle çok hazetmez. Zar zor üç sene sonunda alıştı sarılarak uyumaya.
Bende sebepsiz sarılayım öpeyim sıkayım elliyim istiyorum
Ahahaha işin zor canım o seni anlamaz ben severim ama sürekli değil adam sağına dönse bile eli Ya kolumda ya elimde Ya belimde yaz ayları fenalık geçircek gibi oluyorum ha o bunu anlıyor mu hayır o beni anlamaz ona göre sevgi ilgi gösteriyorum daha ne istiyorsun nefes almak diyemiyorum adama öyle devamke

Aşko üç yıl olacak ilk yıl kokoreç ile geçince benim zihnim o günü silmiş hafızadan ikinci sene hatırlamadım bu sene Allah kerim
Bu gidişat çok kötü gidişat efendim
Yaaaa sjshshshsh kötüleri aklımızdan siliyoruz hahahhah inşallah güzel şeyler yapar aşko sende çok mutlu olursun alınganlığımız üstümüzde bizim bugünlerde sanki

Bişey diyim mı aşko 12 senedir anca alıştım buna çok geç olduuğğ
Aşko kendimi sinir hastası etmemek için alıştım öğrendim çözdüm tartışırken sen daha sinirini atamadan hemen uyurlar, sen trip at yine hangi saçma şeye takıldı kim bilir diye sormak bile istemezler onlara göre kadınlar çok küçük ayrıntıya takılıyor biz kadınlara göre en küçücük şeyi bile yapmıyorlar sormuyorlar çok basit diyoruz biz erkekleri çözeriz ama onlar bizi asla genetiğine aykırı galibaöğrendiğim için aynısını yapıyorum eşime deli oluyor beni taklit etme der hep

Saldık aşko neyse odur artık nasipsağolun balla keyfim yerine geliyor burda benim hadi hayırlısı olsun kuzum
Güzel olan neyse o olsun bebeğim ❤❤ İnşallah aşkım sağol ❤❤❤ aşko sırtımın neden ağrıdığını buldum lan eğilip kalkmaktan ağrıyo biraz geçmişti bugün iş yapmadım fazla bi kaç saattir yine var çünkü iş yaptım bide boncuk yapıştırdım eğik durmak zorunda kaldım şimdi yine başladı merdivenden düşerken vurduğum yerler demekki öyle zorlamışım ki yorulunca da ağzıma etti böyle

Aaaa aşko sen covid mi oldun ya hani negatifti Allah Allah çok dikkat et bebeğim yaaaa geçmiş olsun inşallah hafif bir şekilde atlatırsın adet oldun mu kuzum peki
Hala o lekeden sonra hiç birsey gelmedi sabaha bakcam artık
2 gün önce gripti ayaklandım bir gün bugün yine kemiklerimin ağırısı baş agrım devam etti pcr verdim tekrar
Evdeki yaptığım hızlı test maalesef pozitif

Ooo çok iyi yaa tebrik ederim aşko tam olarak öyle valla bebeğim aynı benimki de bazen diyo suratım asılınca hadi söyle yine neye takılıp kurdun bi dünya şey kafanda düşün bul diyince kalıyo öyle bide naptığını da bilemiyo ki

He sen gece yarılarına kadar temizlik yap yor kendini sonra kötüyüm oram ağrıyor buram ağrıyor Az kendine kıymet ver be kadın aman kötü bişey olmasında bu dikkat ettikçe geçen bişey dikkat etmen yeterli Yani aşko

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…