Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy hadi inşaallah yaRabbim o günleri bidaha yaşatsın yaa , boş değil de dolu karınla dolanayim böyle
Geçmiş olsun kuzum ,Allah şifa versin babana
Sen benim gibi çabuk üşüyorsun galiba
Ahh keşke hava soğusa da bende üşüme faslına geçsem
Yeni bilezik siparişim geldi onunla aşk yaşıyorum eşim de tuhaf tuhaf bakıyor

Ay çok amin

Tatlım benim yumurtlama dışında pek akıntım olmaz zaten. Çok çok az oluyor, adetten önce de tam kesiliyor. Hamileyken bile akıntım olmadı benim. Çok takılma akıntıya yani
Nasılsin burç ikizim seninle günlerimiz ayni,ne gibi belirtilerin var m

Ayy amin inşallah aşko ❤❤ sağol kuzum teşekkür ederim ❤ ayy ben donarım kış sevmiyom aşko gelmesin litfen güle güle kullan bebeğim onlar anlamaz öyle şeyden hahahhaha

Kıyamam sana kuzum tez zamanda geçer inşallah İlk zamanlar biraz zordur ama sonrasında tadını çıkarırsın inşallah hamileliğin Amin kuzum herkes çok iyi olsun inşallah

Ayy amin inşallah aşko ❤❤ sağol kuzum teşekkür ederim ❤ ayy ben donarım kış sevmiyom aşko gelmesin litfen güle güle kullan bebeğim onlar anlamaz öyle şeyden hahahhaha
Teşekkür ederim canim,daha çok ucuza aldım diye seviniyorum Kız aşkoo bende donuyorum ama seviyorummmm ayy resmen titremeyi özledim yaa
Evet anlamıyorlar

Teşekkür ederim canim,daha çok ucuza aldım diye seviniyorum Kız aşkoo bende donuyorum ama seviyorummmm ayy resmen titremeyi özledim yaa
Evet anlamıyorlar
Aşko sen mazoşist misin insan titremeyi özler mi sıcak bunaltıyo bebeğim haklısın ama ılık kalsın bari hava ya hiç soğuğa tahammülü yok vücudumun

Nasılsin burç ikizim seninle günlerimiz ayni,ne gibi belirtilerin var m
Burçdaşım, batdaşım bugün yazdım ilk defa bi belirtiden şüphelendim. 2 ay önce hamile kaldığımda, yumurtlamadan 1 hafta sonra birden ani ve keskin ağrılar giriyordu tek taraftan. Hatta eşime acaba yerleşme ağrısı mı bu demiştim ve öyleymiş. Bugün de tam 1 hafta geçti ve aynı o ağrıları yaşadım yine. O yüzden bi ufak umutlandım sanki ama yine de kötüsüne alıştırıyorum kendimi. Sende bişey var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…