Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ah kuzum vakit olsa da gitsek keşke yaaaa Bugün ekşında değilim ben aşko normalde bugündü aslında ama dün oldu galiba cuma olur sonraki ekşın 3-2-3-2 yapmaya çalışıyorum bizde seni özledik yaaa yokluğun çok belli aşkoooo

Canimmm benimmm Hep dualarimdasin dualarimdasiniz inan ki Kafami dagitmaya bile mecalim yok surekli ya uyuyorum ya da uyaniyorum mide bulantisindan keyifsiz keyifsiz dolaniyorum evde kitap bile okuyamiyorum sy an

Aşko bende tam tersi hemen halledip köşeye koyarım yoksa öyle kafama takılır normal günlük hayatıma devam edemem ama olsun en azından bugün gitmişsin hemen aşko yoksa yolda da yapabilirdin ya normalde 10.gün genelde 14 yada 15. Günde olurdu yumurtlama bakalım bu ay erken oldu herhalde ay valla bu ay ne bitmez aymış ya zorla çekiyoruz günleri gelin diye

Canimmm benimmm Hep dualarimdasin dualarimdasiniz inan ki Kafami dagitmaya bile mecalim yok surekli ya uyuyorum ya da uyaniyorum mide bulantisindan keyifsiz keyifsiz dolaniyorum evde kitap bile okuyamiyorum sy an
Ah kuzum beniiiim Allah yardımcın olsun bebeğim inşallah hafifler ve hemen geçer bu dönem

Benimde takılır hiç bişey yapamam ama onuda yapamam ne çeşit bi hastalıksa bu hadi bakalım gol olsun aşkoom

Aşko aslında işten kaçmıyoring ama bazen çok darlanıyorum erteliyorum erteledikçede birikiyo keyfim olmuyo bazen yapasım olmuyo
Ahahah aynı ben erteledikçe yapasım gelmiyor
Aşko çünkü negatifti içimdeki kurt rahat bırakmadı beni gittim aldım yaptım negatif dedim belki bi parça çıkar çıkmadı
Hani seni tutacaktım ben test aldığını bile söylememiş seni hınzırrrr aşko erken gebelik mi yaptın ay salı günü felan yaparsın bebeğim daha net çıkar

Pazarteside anlaşalım aşko yaa valla dışarı çıkmasaydım yapmazdım aşko şeytan dürtükledi

Pazarteside anlaşalım aşko yaa valla dışarı çıkmasaydım yapmazdım aşko şeytan dürtükledi
Bak ya yine pazarlık yapıyor tamam aşko Pazartesi olsun Allahtan pazara kadar kardeşinin yanındasın aşkooo orda yapamazsın
Alamadı zaten aşko beğenmedim bu kez 5 dk dan sonra içini açtım gıcık oldum teste
Ahahahh onu çok dikkate alma o zaman aşko at gitsin biz Pazartesi çift çizgi göreceğiz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…