- 23 Mart 2022
- 2.637
- 3.129
- 63
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #13.521
Ah kuzum vakit olsa da gitsek keşke yaaaaİnşallah canımEvet güzel geçiyor kafam dağıldı en azından çıkın çıkın gelin napıyosunuz bakalım şimdi yattım bende özledim sizleri kız Mucizemmm16 kim bu gün ekşında bakalım
Canimmm benimmmİnşallah kuzum biraz daha dişini sık hemen geçecek zaman sende rahat zamanlara geleceksinKafanı dağıtacağın birşeyler bulsan meşgul olsan belki daha iyi gelir bebeğim oy amin kuzum bizi dualarında unutma taze annişşşş
Aşko bende tam tersi hemen halledip köşeye koyarım yoksa öyle kafama takılırKız benim bu huyum ya kendimş sıkıştırmayı mı seviyorum nedirAllahtan siparişimi son dakkaya bırakmadım verdim onu çoktan 25 ine kadar vakti vardı ama bunu aylardır yapıcam olmadı yine işte diyorum yumurta şeye geldi diye hep böyleyim aklımı başıma toplayamadım Nasip bebeğim takip et ama önce akıntı artışı oluyo evet sonra şeffaf dönüyo takip et aşkım kaçıncı günün bugün İnşallah aşkım yaa çok amin çok amin bu ay bi bitmedi ki haber alalım resmen batlar gelmiyoring
Ah kuzum beniiiimCanimmm benimmmHep dualarimdasin dualarimdasiniz inan ki Kafami dagitmaya bile mecalim yok surekli ya uyuyorum ya da uyaniyorum mide bulantisindan keyifsiz keyifsiz dolaniyorum evde kitap bile okuyamiyorum sy an
Benimde takılır hiç bişey yapamam ama onuda yapamam ne çeşit bi hastalıksa buAşko bende tam tersi hemen halledip köşeye koyarım yoksa öyle kafama takılırnormal günlük hayatıma devam edemem ama olsun en azından bugün gitmişsin hemen aşko yoksa yolda da yapabilirdin ya normalde 10.gün genelde 14 yada 15. Günde olurdu yumurtlama bakalım bu ay erken oldu herhalde ay valla bu ay ne bitmez aymış ya zorla çekiyoruz günleri gelin diye
Gidemedim ki aşko ya yarın gidiciğimSanki bir haftadır orda gibisin öyle hissettim
Ahahah bu iyiydi aşkoBenimde takılır hiç bişey yapamam ama onuda yapamam ne çeşit bi hastalıksa buhadi bakalım gol olsun aşkoom
Gidemedim ki aşko ya yarın gidiciğim❤ Benimde önümden yıllar gidiyo gibi hissediyorum
Aşkım valla yumurtlamama göre bat 29 u gidip geleyim yaparım bugün yaptım hahshhshshs negatif tabikideAhahah bu iyiydi aşkoher türlü işten kaçılır amiiiinn aşkoooo
Aşko sen ne zaman test yapmayı düşünüyorsun ne kadar kaldı bata
Giren hep bize giriyo aşkoGezegenler mi geriliyor hiç ileri gittiği yok hep gerileme boşver aşko bitmiyor onları gerilemesi ne yapalım boşveeer
Ayyyy bir hafta kalmışşşşşAşkım valla yumurtlamama göre bat 29 u gidip geleyim yaparım bugün yaptım hahshhshshs negatif tabikide
Aşko aslında işten kaçmıyoring ama bazen çok darlanıyorum erteliyorum erteledikçede birikiyo keyfim olmuyo bazen yapasım olmuyoAhahah bu iyiydi aşkoher türlü işten kaçılır amiiiinn aşkoooo
Aşko sen ne zaman test yapmayı düşünüyorsun ne kadar kaldı bata
Aşko çünkü negatifti içimdeki kurt rahat bırakmadı beniAyyyy bir hafta kalmışşşşşaşko yaaa niye bu kadar erken yaptınnnnn ve neden bize atmadınnnn
Bide testi öyle bi sıkıştırmışlardı ki çişin ilerlemesi bile 10 saniyeden fazla sürdü beAyyyy bir hafta kalmışşşşşaşko yaaa niye bu kadar erken yaptınnnnn ve neden bize atmadınnnn
Ahahah aynı ben erteledikçe yapasım gelmiyorAşko aslında işten kaçmıyoring ama bazen çok darlanıyorum erteliyorum erteledikçede birikiyo keyfim olmuyo bazen yapasım olmuyo
Hani seni tutacaktım benAşko çünkü negatifti içimdeki kurt rahat bırakmadı benigittim aldım yaptım negatif dedim belki bi parça çıkar çıkmadı
AhahahahhaBide testi öyle bi sıkıştırmışlardı ki çişin ilerlemesi bile 10 saniyeden fazla sürdü be
Pazarteside anlaşalım aşkoAhahah aynı ben erteledikçe yapasım gelmiyor
Hani seni tutacaktım bentest aldığını bile söylememiş seni hınzırrrr aşko erken gebelik mi yaptın ay salı günü felan yaparsın bebeğim daha net çıkar
Alamadı zaten aşko beğenmedim bu kez 5 dk dan sonra içini açtım gıcık oldum testeAhahahahhakız içini açıp daldırsaydın çişe belki tam alamadıııı
Bak ya yine pazarlık yapıyor tamam aşko Pazartesi olsunPazarteside anlaşalım aşkoyaa valla dışarı çıkmasaydım yapmazdım aşko şeytan dürtükledi
Ahahahh onu çok dikkate alma o zaman aşko at gitsinAlamadı zaten aşko beğenmedim bu kez 5 dk dan sonra içini açtım gıcık oldum teste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?