- 10 Ağustos 2021
- 5.751
- 4.507
- 103
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #13.481
Aşko göğüslerin şiştimi acıyor muİyiyim aşko lekeler minik minik geliyor iki üç sefer denk geldimHavuzdan çıktık ısınıyorum sen napıyosun aşko nasılsınız var mı kaçırdığım bişeyler
Aşko klomen kullanınca çatlatma iğnesi şart değil mi kendi kendine çatladıysa kullanmamak mı gerekiyorR raainbow_Umutlu_Pozitif_ @melek076 Mucizemmm16 ve diğer kızlar bu konu hakkında fikriniz var mı??
Biz akıllanmayızBenimkide meraktan aşko
Yaptım kiiiirahat edemiyorum yapmasam ya ay hastalık gibi
Hiçbir fikrim yok kuzum maalesefR raainbow_Umutlu_Pozitif_ @melek076 Mucizemmm16 ve diğer kızlar bu konu hakkında fikriniz var mı??
Oh oh iyice yerleşiyor bebişİyiyim aşko lekeler minik minik geliyor iki üç sefer denk geldimHavuzdan çıktık ısınıyorum sen napıyosun aşko nasılsınız var mı kaçırdığım bişeyler
Aşko klomen kullanınca çatlatma iğnesi şart değil mi kendi kendine çatladıysa kullanmamak mı gerekiyor
İnsallahh kuzum. 3-6.aylar cok rahat oluyormus ya zaten. İnsallah bir an once o zamanlara gecerim. Hic bitmeyecekmis gibi geliyor su an. İnsallah rabbim sana da isteyen tum herkese de kolay hamilelikler nasip etsinKıyamam sana kuzum tez zamanda geçer inşallahİlk zamanlar biraz zordur ama sonrasında tadını çıkarırsın inşallah hamileliğin Amin kuzum herkes çok iyi olsun inşallah
Olsun canm cevap vermen de yeterliHiçbir fikrim yok kuzum maalesefkeşke yardımcı olabilseydim
İnşallah kuzum biraz daha dişini sık hemen geçecek zaman sende rahat zamanlara geleceksinİnsallahh kuzum. 3-6.aylar cok rahat oluyormus ya zaten. İnsallah bir an once o zamanlara gecerim. Hic bitmeyecekmis gibi geliyor su an. İnsallah rabbim sana da isteyen tum herkese de kolay hamilelikler nasip etsin
Aşkım hiç bilmiyorum bebeğim ya benimde takvime göre 10 günüm var ama belirti namına hiç bişey yok sol kasığım ara ara batıyo gibi sanki ama bence psikolojik olmaya başladıR raainbow_Umutlu_Pozitif_ @melek076 Mucizemmm16 ve diğer kızlar bu konu hakkında fikriniz var mı??
Dua mı atıyımTamam tamam bişey demicemkardeşine dua at ama dikkat et kendine lütfen
Ayy cok amin bebeğim inşallah aşkımMucizemmm16 aşko ne yaptın nasılsın Ya ben testi yapamadım dışarıya çıktık geç geldik yapamadım ama bana sanki yumurtlama gibi geldi kuzum inşallah öyledir belki bu ay 2 defa yumurtlama olur birinden biri tutar inşallah
Aşkım testi yapabilsem iyiydi neyse yarın yaparsın bebeğim bi kaç gün takip edersinMucizemmm16 aşko ne yaptın nasılsın Ya ben testi yapamadım dışarıya çıktık geç geldik yapamadım ama bana sanki yumurtlama gibi geldi kuzum inşallah öyledir belki bu ay 2 defa yumurtlama olur birinden biri tutar inşallah
Yaaa ahahahah nasıl güldüm Allah seniiiiiAyy cok amin bebeğim inşallah aşkım❤❤ iyiyim aşko örgü örüyorum bugün yine çok hareketli geçti anlık olarak hiç bişey hissetmiyoring koşa koşa milyoncuya gittim geldim bi saat öncede oturdum yumurta şeye geldi kardeşimin bebeğine oyuncak örüyorum
Ay valla o kadarda sıvı birşey içmedim zorlandım ama kısmet olmadı boşuna susuz kaldımAşkım testi yapabilsem iyiydi neyse yarın yaparsın bebeğim bi kaç gün takip edersinsen kendini daha iyi tanırsın bebeğim geldi diyosan gelmiştir ❤ haydi gol gol gol diyorum ️ ️ ️
Kız bu tel varya deli ediyor illa her yazdığımı kontrol etmem gerekDua mı atıyımanlamadım Ederim kuzum ❤❤
İnşallah bebiştendir canımAşkım hiç bilmiyorum bebeğim ya benimde takvime göre 10 günüm var ama belirti namına hiç bişey yok sol kasığım ara ara batıyo gibi sanki ama bence psikolojik olmaya başladı
Çok hafif canım yani yok diyemem ama abartılacak kadar varda diyememAşko göğüslerin şiştimi acıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?