- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #13.541
Yaşasın pazartesiye anlaştık aşkoBak ya yine pazarlık yapıyor tamam aşko Pazartesi olsunAllahtan pazara kadar kardeşinin yanındasın aşkooo orda yapamazsın
Ahahahh onu çok dikkate alma o zaman aşko at gitsinbiz Pazartesi çift çizgi göreceğiz inşallah
Kaset testi bebeğim erken pahalı ya başka şeylerde aldım param sonra ya da kalsın diye erken almadımAhahah aynı ben erteledikçe yapasım gelmiyor
Hani seni tutacaktım bentest aldığını bile söylememiş seni hınzırrrr aşko erken gebelik mi yaptın ay salı günü felan yaparsın bebeğim daha net çıkar
Sadece kist olsa yine iyi ya endometriozis belası var bendeİns kuzum benım kıst mı var sende yaaaa
Canım beniminshallah kuzumm yaaa okadar isterimki en az kendim kadar
Valla hep ondanmış çiçeğim ben de yeni öğrendimAyyy hep retrooodan mıymışşişo retro benim de içimden geçiyor sanki
Benim kendi kendine catlamisti igneye gerek duymadi hic doktor.Aşko klomen kullanınca çatlatma iğnesi şart değil mi kendi kendine çatladıysa kullanmamak mı gerekiyor
Yaa super yaa romatizmasidami var onunAllah nazarlardan korusun yakız çocuğu bir başka
Maşallah senin kız akıl küpü galiba, nasıl da biliyor dikkati kendine çekmeyi
Benim oğlum da tüm gün oynasin ziplasin, ödev adı tutunca ayy başım agriyor kemiklerim ağrıyor yağmur yagacak romatizmam tutduhep bi bahane
Kız ne sabrıE test?? Yapmadın mı? Hay sizin sabrınızı seviyim
Yav ben hep test yapiyomda tek cizgilisi var bende cift cizgili ciksa bi canima minnet hemen etiket yapip atacamSağol kuzumm sizde çift çizgilerle güzel haberler verin artık
Hııı tamam o zaman benim kankalarım öyle pintilik yapmaz çünküKız ne sabrıdün 2 tane yaptim sabah 1 aksam 1 yine negatif yine negatif
Asko yaa yumurtlama 7 Eylül düHııı tamam o zaman benim kankalarım öyle pintilik yapmaz çünkütest söz konusuysa bir servet harcanır daha erkendir o bebeğim yoksa negatif çıkmaz ne haddine?
Gelde ye aşko afiyet olsun yarasııııınnnEn rahatınız benim şimdilikyiyecem başınızı iki aya
Daha erken kızzzzzYok canım bugün 24 döngü günümdeyim
Bende anlamadım adet miyim degil miyim
Hımm o zaman zamanı gelmiş evet, olsun be kuzum her ay bizim, biz her ay hamileyiz biliyosunAsko yaa yumurtlama 7 Eylül düumudum bidaki aya kaldi. Bide baska yumurta da yoktu tek yumurta bu ay. 12 eylulde gittigimde bombostu yumurta vs yoktu ahh testlere verilen paralar hamile kalirsam hususi 5 tane daha test alip her gun yapicam sonra 3-5 sene test görmek istemiyorum
O ne vitamin mi kuzuEvet senle döngülerimiz de ayni gidiyorhicbir problemin yom dedi bana bu konuyu çok düşünme korkma falan dedi inofolic combi onerdi kullanan hastalarim kısa sürede gebe kaldiklarini söylüyor ama sart degil dedi
O ne yASadece kist olsa yine iyi ya endometriozis belası var bende
Folik asit galiba canimO ne vitamin mi kuzu
Ayy Aşko inşallahBenim dün o kasık ağrımdan sonra belimde bir sızı başladı ve yine sol taraf. O sızı popoma bacağıma kadar iniyor. Gece de devam etti, hala da var. Eşim de olaya hakim artık, diyo ki yerleşme falan oluyordur belki bugün yat kalkma sakın diyobeni iyice moda sokuyor yaa Lale95
Yaaa yirim sizi biz galiba cumartesi döncez aşkolar hava bozdu bu gün yağmurlu yani bakalım açmazsa cumartesi döncezAh kuzum vakit olsa da gitsek keşke yaaaaBugün ekşında değilim ben aşko normalde bugündü aslında ama dün oldu galiba cuma olur sonraki ekşın 3-2-3-2 yapmaya çalışıyorum bizde seni özledik yaaa yokluğun çok belli aşkoooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?