Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaşasın pazartesiye anlaştık aşko neyseki yoksa her güne bir test yapardım valla ayy bebeğim inşallah ya inşallah hepimiz görelim artık❤❤

Kaset testi bebeğim erken pahalı ya başka şeylerde aldım param sonra ya da kalsın diye erken almadım

Yaa super yaa romatizmasidami var onun ödevlerde hic sorun yaşamıyorum etüt ede gidiyor okul cikisi ordadq yapiyo ödevini. Ama benim biyere gidecegimi duysun ogrensin illaki arattiriyo okuldan beni

Sağol kuzumm sizde çift çizgilerle güzel haberler verin artık
Yav ben hep test yapiyomda tek cizgilisi var bende cift cizgili ciksa bi canima minnet hemen etiket yapip atacam eltim hamileligini soylememisti 10 haftalikken ogrendik ve düştü ikimizde bebek istiyorz dün mevzusu oldu diger eltimizde bebek yapin hemen haberi verin size battaniye yapcam falan dedi. Diyorum ki bu diyorum doguma giderken haber verirde bize anca ben diyorum test yaptigimda cift cizgi cikarsa daha tuvaletten cikmadan haber veririm size

Hııı tamam o zaman benim kankalarım öyle pintilik yapmaz çünkü test söz konusuysa bir servet harcanır daha erkendir o bebeğim yoksa negatif çıkmaz ne haddine?
Asko yaa yumurtlama 7 Eylül dü umudum bidaki aya kaldi. Bide baska yumurta da yoktu tek yumurta bu ay. 12 eylulde gittigimde bombostu yumurta vs yoktu ahh testlere verilen paralar hamile kalirsam hususi 5 tane daha test alip her gun yapicam sonra 3-5 sene test görmek istemiyorum

Hımm o zaman zamanı gelmiş evet, olsun be kuzum her ay bizim, biz her ay hamileyiz biliyosun e ben de hamileyken sırf kıpkırmızı göreyim diye bi daha test yapmıştım ya yeminle akıl sağlığımız tehlikede

Evet senle döngülerimiz de ayni gidiyor hicbir problemin yom dedi bana bu konuyu çok düşünme korkma falan dedi inofolic combi onerdi kullanan hastalarim kısa sürede gebe kaldiklarini söylüyor ama sart degil dedi
O ne vitamin mi kuzu

Benim dün o kasık ağrımdan sonra belimde bir sızı başladı ve yine sol taraf. O sızı popoma bacağıma kadar iniyor. Gece de devam etti, hala da var. Eşim de olaya hakim artık, diyo ki yerleşme falan oluyordur belki bugün yat kalkma sakın diyo beni iyice moda sokuyor yaa Lale95

Ayy Aşko inşallah adamlar bile öğrendi be pes bize

Yaaa yirim sizi biz galiba cumartesi döncez aşkolar hava bozdu bu gün yağmurlu yani bakalım açmazsa cumartesi döncez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…