- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
- 78
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #13.501
İnşallah canımOh oh iyice yerleşiyor bebişAman üşütme bebeğim havalar soğuyor ay çok güzel bir ortam en sevdiğiiiimmm birde arkadaşlarla sohbet muhabbet çok güzel olur tadını çıkar kuzucum
Ayy sesli güldümKız bu tel varya deli ediyor illa her yazdığımı kontrol etmem gerekdua et diyecektim
Kız benim bu huyum ya kendimş sıkıştırmayı mı seviyorum nedirYaaa ahahahah nasıl güldüm Allah seniiiiisen hemen ortaya güzel şeyler çıkartırsın ben eminim aşko Maşallah ama hızına yetişilmiyor kızzz
Ay valla o kadarda sıvı birşey içmedim zorlandım ama kısmet olmadı boşuna susuz kaldımay inşallah gelmiştir kuzum ya belirtiler aynı ama diyorum ya psikolojik bile olabilir bugün yine akıntım çoktu mesela ay inşallah aşko yaa gol olsun artık hepimizin kiiiii bu ay çok az hamiş haberi aldık sanki inşallah bu günden sonra grup hamişlerle dolar taşar
benc egerek yok beee amaaan kimbilir sende nne olacak belku hic duymadigmiz bir sey olacak hahahaAraştırılmaya tabi bir durum tecrübeli gebeler sayfası varsa yazalım
Oohh ne güzel aşkım cok sevindim❤❤ Vallaha ben değilim ekşında falan dün iki kez dıkşınlandım bu akşam kendimi nasıl kurtarırım diye düşünüyoringİnşallah canımEvet güzel geçiyor kafam dağıldı en azından çıkın çıkın gelin napıyosunuz bakalım şimdi yattım bende özledim sizleri kız Mucizemmm16 kim bu gün ekşında bakalım
Ya sen zaten kardeşinin doğumuna gideceksin kurtarma bir gün bir gündür kaçma aşkoOohh ne güzel aşkım cok sevindim❤❤ Vallaha ben değilim ekşında falan dün iki kez dıkşınlandım bu akşam kendimi nasıl kurtarırım diye düşünüyoring
Peki ne kadar acıyor benimkiler çok arada acıyor birde yanlardan sanki hafif ama çoook hafif şiştiÇok hafif canım yani yok diyemem ama abartılacak kadar varda diyemem
inshallah kuzumm yaaa okadar isterimki en az kendim kadarAşkımcımlar 2 ay önce hamile kaldığımda belirtilerimi soranlar hatırlar. Yumurtlamadan tam 1 hafta sonra kasığımda saniyelik anlık ama keskin ağrılar oldu demiştim, sadece o gün sürdü. Ve bugün yumurtlamadan tam 1 hafta geçti ve aynı ağrıları yaşadım bugün. O yüzden bi acaba dedim ama heveslenmek de istemiyorum. Bi de bugün ilişki oldu gündüz. İlişki esnasında ve sonrasında da ağrım oldu, normalde hiç olmazdı
kiz harbiden taktin haaa hahahahah alemsinn bebitommmPeki ne kadar acıyor benimkiler çok arada acıyor birde yanlardan sanki hafif ama çoook hafif şişti
Dokunduğumda hafif hissedilcek kadar yani adet yaklaştığındaki kadar ağrı yok henüzPeki ne kadar acıyor benimkiler çok arada acıyor birde yanlardan sanki hafif ama çoook hafif şişti
Asunny kızzz dedim ya adımı değiştiriyorum diye.klomen sorusu sorulunca onu merak ettim çatlatma iğnesi de arkasından vurulmuyor mu diyesen kimdin yavf isim değişmiş ama kim
Çatlatma iğnesi yapmadı takibe de çağırmadı bilmiyorum ki
Ayyy hep retrooodan mıymışşişResmen kendimi tanıyamadım yaa içimden ejderyaaa çıktıneyse çok rahatladım şimdi hahaha
Dokunduğumda hafif hissedilcek kadar yani adet yaklaştığındaki kadar ağrı yok henüz
Teşekkür ederim aşkoooÇok hafif canım yani yok diyemem ama abartılacak kadar varda diyemem
Aşko 3 güncük yokum yaYa sen zaten kardeşinin doğumuna gideceksin kurtarma bir gün bir gündür kaçma aşko
Aşko inşallah ama bence bu da kendimi çok dinlediğimden belirti falan değil benceİnşallah bebiştendir canımbende istiyorum ki bari bi belirti versin ya ne kasık ağrısı ne göğüs ne akıntı hiçççççç gelesi yok mu ne yine
Seninde mi aşko noldu kiiğ beAyyy hep retrooodan mıymışşişo retro benim de içimden geçiyor sanki
Bilmiyorım ama kafama bir şey takılınca konu gebelikle alakası yok ama merak ettiğim herşeye bakma hissi var bende sanırım ondan sürekli yaptığım bir şeybenc egerek yok beee amaaan kimbilir sende nne olacak belku hic duymadigmiz bir sey olacak hahaha
Sende bana taktın ne var yaaa soruyorum şunun şurasındaaakiz harbiden taktin haaa hahahahah alemsinn bebitommm
Sanki bir haftadır orda gibisin öyle hissettimAşko 3 güncük yokum yapazar mecbur geri dönücem okul var ya
Gezegenler mi geriliyor hiç ileri gittiği yok hep gerileme boşver aşko bitmiyor onları gerilemesi ne yapalım boşveeerSeninde mi aşko noldu kiiğ bebenimde içimden geçti resmen her gezegen ayrı vuruyoring
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?