Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hejehr bu ben valaaa hmn oradan eşime sesleniyorum millet neler yapıyor bn hayatta bekletemem

Pelvik ağrılar. Rahim genişlediğinden olurmuş aşko sığınacaksa mınnoş

Neden bilmiyorum benim modum düştü aslında hayırlısı Esra Erol’un dediği gibi nefes aldıkça umut hep var

Bak ben clear blue pahalı diye piyasada hepsini denedim veee Amazon’dan baby plan ve easy@ Home olan markanın turuncusunu aldım baby plan daha önce kullandım iyi diğerini yedek aldım sabah akşam yaptığım için

Pardon premom muş atıyorum resimleri ama birinci tercihim baby plan çok minnoşlar işe kabı da koyuyorlar içine portatifleri yada bnm gibi ikisinide Alm

Eklentiler

• 3BB865F7-8ADB-4C13-BF70-6EC8F71C7FDA.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 33
  • 46F43E8E-B375-46DC-985B-04BD755D4736.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 32
Benimde sağ tarafimda olmuştu öyle ağrı,ama kalici değil girip yokluyup çıkıyor ama benim ağrılı sivilcem çıktı umutlar tükeniyorbata son bugün saymazsak 6 gün kaldi 28ne

Benimde sağ tarafimda olmuştu öyle ağrı,ama kalici değil girip yokluyup çıkıyor ama benim ağrılı sivilcem çıktı umutlar tükeniyorbata son bugün saymazsak 6 gün kaldi 28ne
Umutların tükenmesi için biraz erken değil mi tatlım? Sivilce bende de çıktı dün, ama hamileyken de çıkmıştı. Bilmem anlatabildim mi?

Yaşasın pazartesiye anlaştık aşko neyseki yoksa her güne bir test yapardım valla ayy bebeğim inşallah ya inşallah hepimiz görelim artık❤❤

Kaset testi bebeğim erken pahalı ya başka şeylerde aldım param sonra ya da kalsın diye erken almadım
Ay kuzum kaset test tabi ki negatif çıkar Allah seniiii kaset yapılır mı aşko

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…