- 28 Mayıs 2022
- 2.604
- 2.785
- 63
- 36
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #13.801
Günaydın kuzum, kız daha yerleşme bile olmamiş test mi yapilirbi rahat birakin şu döllenmiş yumoşlari biguzel yerleşsinler adetiniz geçsin sonra yapin testi
Rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin Allah yardımcıları olsun inşallahAşkolar kardeşimi doğuma aldılar çok korkarak gitti ya tireye tireye gitti_Umutlu_Pozitif_ Demgey3 M Mavimiresl bitliKedi Lale95 ve diğer kızçelerim❤
Canım o stres olmuştur çok normal oldumu canım nasıllarAşkolar kardeşimi doğuma aldılar çok korkarak gitti ya tireye tireye gitti_Umutlu_Pozitif_ Demgey3 M Mavimiresl bitliKedi Lale95 ve diğer kızçelerim❤
Utandim buraya link atmaya
Çok stres yaptı bi önceki doğumda uyuşmamıştı şimdi çok iyi geçmiş aşkım ikiside çok iyi çok şükürCanım o stres olmuştur çok normal oldumu canım nasıllar
Aşko birimiz paylaşmıştı sanki ama kim hatırlamıyorum bizim yımırtalar bunlar kesin
Kuzum çıktılar çok şükür iyiler ❤❤Rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin Allah yardımcıları olsun inşallahkolaylaştırsın zorlaştırmasın
Yok ya daha az belirgin di az tuttum heralde idrarda ama dün 3farklı test yapıyorum ya onda gölge çıkmamıştı bugün onda gölge varDünkü gibimiydi yoksa azda olsa varmiydi hafif renk
İzledim kuzum ben
Daha cok var canim bekleGünaydın canım kızlar
Bata 8 gün var benim test böyletertemizzzz
Hatta dahada belirginlessin. Benim yumurtlama ya göre 16. Günü oluyorum pik gordukten sonra bat bugun. Ama takvime göre bat 25 eylulYok ya daha az belirgin di az tuttum heralde idrarda ama dün 3farklı test yapıyorum ya onda gölge çıkmamıştı bugün onda gölge var
Aşkım iyiler çok şükür
AhahahhaAyy Aşko banada bitmek bilmemişti valla dıkşınlan dıkşınlan bitmedi yakaçırmıyosun bebeğim rahat ol stres yapma diycem ama yine yapcan sal gitsin aşko
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımAşkolar kardeşimi doğuma aldılar çok korkarak gitti ya tireye tireye gitti_Umutlu_Pozitif_ Demgey3 M Mavimiresl bitliKedi Lale95 ve diğer kızçelerim❤
Çıktıktan sonra çocuk istemiyorum diye ağlıyomuşum bide hahahahaha bayılmam aşko ya o kadar korkmuyorum
Ahahahah yok aşko 5 değildir yaBana da iki hafta gibiydi 1 hafta ayyy aman Ya RabbimAşko ben nette okudum 5 gün diyo herkes bişey diyo doğrusunu Allah bilir nasipte varsa her türlü oluyo bebeğim biz kendi kendimizi geriyoruz ya ❤❤❤
Test yapacakmısın ne düşünüyorsunHatta dahada belirginlessin. Benim yumurtlama ya göre 16. Günü oluyorum pik gordukten sonra bat bugun. Ama takvime göre bat 25 eylul
Ayyyy kıyamam kuzum benim Rabbim acılarını dindirsin güç kuvvet versin inşallah sağ Salim kucağına alsınAşkolar kardeşimi doğuma aldılar çok korkarak gitti ya tireye tireye gitti_Umutlu_Pozitif_ Demgey3 M Mavimiresl bitliKedi Lale95 ve diğer kızçelerim❤
Hayırlı olsun canım Sağlıkla alsın kucağına iyi olmalarına sevindimAşkolar kardeşimi doğuma aldılar çok korkarak gitti ya tireye tireye gitti_Umutlu_Pozitif_ Demgey3 M Mavimiresl bitliKedi Lale95 ve diğer kızçelerim❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?