- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #13.841
Ayy aşko doktoru göremedim ki doğuma giremedim ppüüübu yoldan dönmek yoookkk
Ahahahah yok aşko 5 değildir yaay tabi öyle bebeğim inşallah en hayırlı zamanda gelsinler minikler
Sağol bebeğim yaa❤❤❤ darısı hepimizin başına ❤❤Ayy cok şükür canim benimmis kokulunuz geldi hadi gözünüz Aydın olsun
Amin bebeğim teşekkür ederim ❤❤Hayırlı olsun canım Sağlıkla alsın kucağına iyi olmalarına sevindim
Atsanağ bakalım aşkoEvet canim ben izledimbu oğlanın başka bir videosu da var o kadar çok güldüm ki
Utandim buraya link atmaya
Aşkoo kardeşin doğum yapmişAtsanağ bakalım aşko
Bizim bünyeler baya şakacı bebeğimİnşallah birde o var şaka yaptımmmm diyebiliyor yani mümkündür çok gördük
Hahaha aynı biz yeminle
Hormonlar cok calismaya basliyor ya hamilelikte valla belki de ondan olabilir hicc belli olmaz. Tuylenme falan da cok artiyor diyorlar benim de en buyuk korkularimdan biri o. Ama ne zaman basliyor onu bilmiyorum benim neredeyse 2 aylik olacak insallahBn normalde kokmaz ama yumurtala dönemi nadiren olurdu mesela bu dönem olmadı sadece bu sabah oldu bu durum şuan bir şey yok almıyorum koku garip yani.bekleyip göreceğiz
Yaaa sorma bebeğim insan gerçekten sıkılıyorBizim bünyeler baya şakacı bebeğimbenim de artık inanasım gelmiyor hiç bişeye
Hahaha aynı biz yeminlebizim yumurta ve spermlerde bi embesellik mi var acaba yaa?
İyi günler nasilsıniz?tüylenme 4-5ayinda oldu bendeHormonlar cok calismaya basliyor ya hamilelikte valla belki de ondan olabilir hicc belli olmaz. Tuylenme falan da cok artiyor diyorlar benim de en buyuk korkularimdan biri o. Ama ne zaman basliyor onu bilmiyorum benim neredeyse 2 aylik olacak insallah
Nasilsin canim?napiyosun?link bıraktım az önce izledin mi?
Ay evet dün dedim ki bu kaşım bıyığım ne çabuk çıktı ya ne oluyor dedim saçımda sonradan bir haftada uzadı ki ben kuaförüm iyi takip ederim hayırlısı olsun canım ya ben razıyım halleder dururum amaaaa ay hadi çıksın ortaya minnoşHormonlar cok calismaya basliyor ya hamilelikte valla belki de ondan olabilir hicc belli olmaz. Tuylenme falan da cok artiyor diyorlar benim de en buyuk korkularimdan biri o. Ama ne zaman basliyor onu bilmiyorum benim neredeyse 2 aylik olacak insallah
Oohh şükürAşkım iyiler çok şükürayy bende doğurmak istiyorum
Sağol bebeğim inşallah❤❤Oohh şükürgözünüz aydn allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin
Kıız inanırmısın hepimiz istiyoruz ama iştebeceriksizlikte paçalardan akıyor
Dün kocam diyoki hesapla bakalım yumurtlama zamanlarını tutturalm hemen heee dedim 1 yıldır hesaplaya hesaplaya halletmişim şimdimi hesaplıcam beceremiyom belliki 1 yıldır dedim tuttamadkki dedimSağol bebeğim inşallah❤❤He vallaha ya
Sağol bebeğim çok teşekkür ederiz ❤❤ aşkım hepimizin inşallah ya❤❤❤
Senle alakalı değil aşko onların spermlerinin göz problemleri varDün kocam diyoki hesapla bakalım yumurtlama zamanlarını tutturalm hemen heee dedim 1 yıldır hesaplaya hesaplaya halletmişim şimdimi hesaplıcam beceremiyom belliki 1 yıldır dedim tuttamadkki dedim
Yaaa tüh neyse aşko kardeşin ve bebiş iyi ya o yeterAyy aşko doktoru göremedim ki doğuma giremedim ppüüüamin aşkım inşallah ❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?