Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ama bende hiç bir belirti bile yok yumurtlamadan itibaren bugün 10. Gün.
Kız bekleyebilsem klomen kullandım ya bi umut dedim
Çıkar bekle hele erken gerçektende elindeki erken gebelik mi ki 6 gün önce normal gebelik çalışmaz ztn 25 ml betayı seçiyor baby plan erken gebelik testi 10 ml seçiyor

Düşkünü bana atmAmışsın onu atta balayım hcg olanı
Kiz negatif bembeyaz di atılcak gibi degildi numarasiz olan son yaptığım yani biraz önce.
Dunku yaptigimla ayni hemen hemen

Eklentiler

• image.webp
    101,4 KB · Görüntüleme: 35
  • image.webp
    151,2 KB · Görüntüleme: 36
  • image.webp
    144 KB · Görüntüleme: 36
  • image.webp
    104,8 KB · Görüntüleme: 37
Kiz negatif bembeyaz di atılcak gibi degildi numarasiz olan son yaptığım yani biraz önce.
Dunku yaptigimla ayni hemen hemen
1de büyük ama sanki tam büyük olmadan çatlamış bir yumurta gibi gösteriyor test yani lh yükselmiş ama istenilen aralıkta değil gibi bence

1de büyük ama sanki tam büyük olmadan çatlamış bir yumurta gibi gösteriyor test yani lh yükselmiş ama istenilen aralıkta değil gibi bence
Lh dalgalanmis gibi duruyor. Pzrtsi yaptigim daha silikti sali daha koyu carsamba zaten yapmadim persembe siliklesmeye baslamis gibiydi cuma bugun yaptigim dunküyle ayniydi hemen hemen. Belki hemen olgunlasip catladi. Yada lh dalgalanmasi oldu

Lh dalgalanmis gibi duruyor. Pzrtsi yaptigim daha silikti sali daha koyu carsamba zaten yapmadim persembe siliklesmeye baslamis gibiydi cuma bugun yaptigim dunküyle ayniydi hemen hemen. Belki hemen olgunlasip catladi. Yada lh dalgalanmasi oldu
Pco sendromu varsa normal irili ufaklı yumurtalar oluyor olgunlaşmadan çatlayan giden vs bunlarda lh dalgalandırıyor ama pik görmek o başka olgun yumurta demek yada pik hali 4-5 gün devam edip çatlamıyorsa havuca rağmen gebelik testi yapmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…