- 23 Mart 2022
- 2.637
- 3.129
- 63
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #13.821
Ayyy çok sevindim kuzummmmÇok stres yaptı bi önceki doğumda uyuşmamıştı şimdi çok iyi geçmiş aşkım ikiside çok iyi çok şükür
Dün yaptim bisey yoktu elimdede ovu var hcg yok. Aksi gibi esiminde arabasi serviste yine benim arabayi aldi bugun yakinimda eczanede yokTest yapacakmısın ne düşünüyorsun
Çıkar bekle hele erken gerçektende elindeki erken gebelik mi ki 6 gün önce normal gebelik çalışmaz ztn 25 ml betayı seçiyor baby plan erken gebelik testi 10 ml seçiyorama bende hiç bir belirti bile yok yumurtlamadan itibaren bugün 10. Gün.
Kız bekleyebilsem klomen kullandım ya bi umut dedim
Ayy cok şükür canim benimÇok stres yaptı bi önceki doğumda uyuşmamıştı şimdi çok iyi geçmiş aşkım ikiside çok iyi çok şükür
Ovulasyon lami takip ettin canim. Klomen biraz gec büyütüyor yumurtayi o yuzden regl Zamanida uzuyor. Bence cok erken yapmissin az daha bekleama bende hiç bir belirti bile yok yumurtlamadan itibaren bugün 10. Gün.
Kız bekleyebilsem klomen kullandım ya bi umut dedim
Dünkine bir daha bakayım hele dur bulurum ben ovu atarsın banaDün yaptim bisey yoktu elimdede ovu var hcg yok. Aksi gibi esiminde arabasi serviste yine benim arabayi aldi bugun yakinimda eczanede yokOvu yapayim
Düşkünü bana atmAmışsın onu atta balayım hcg olanıDün yaptim bisey yoktu elimdede ovu var hcg yok. Aksi gibi esiminde arabasi serviste yine benim arabayi aldi bugun yakinimda eczanede yokOvu yapayim
Bende çok yapmıştım aşko sana dedim amaAhahahhaaşko inşallah kaçmıyordur valla stres yaptım yaniii
Kiz negatif bembeyaz di atılcak gibi degildi numarasiz olan son yaptığım yani biraz önce.Düşkünü bana atmAmışsın onu atta balayım hcg olanı
Başa gelince anlıyormuş insan aşko AhahaBende çok yapmıştım aşko sana dedim ama
Hatta son yaptigim ovulasyon dahada koyu gibi kız dünküne göre bende çift yumurtlama mi oldu yoksa acaba lh hormonumu yukseldi. Kararsiz kaldimTest yapacakmısın ne düşünüyorsun
1de büyük ama sanki tam büyük olmadan çatlamış bir yumurta gibi gösteriyor test yani lh yükselmiş ama istenilen aralıkta değil gibi benceKiz negatif bembeyaz di atılcak gibi degildi numarasiz olan son yaptığım yani biraz önce.
Dunku yaptigimla ayni hemen hemen
Lh yükselmesi ve yüksek olması yumurtlama ztn ama her yükselme yumurtlama değildir.Hatta son yaptigim ovulasyon dahada koyu gibi kız dünküne göre bende çift yumurtlama mi oldu yoksa acaba lh hormonumu yukseldi. Kararsiz kaldim
Lh dalgalanmis gibi duruyor. Pzrtsi yaptigim daha silikti sali daha koyu carsamba zaten yapmadim persembe siliklesmeye baslamis gibiydi cuma bugun yaptigim dunküyle ayniydi hemen hemen. Belki hemen olgunlasip catladi. Yada lh dalgalanmasi oldu1de büyük ama sanki tam büyük olmadan çatlamış bir yumurta gibi gösteriyor test yani lh yükselmiş ama istenilen aralıkta değil gibi bence
Lh vucutta hep var ya kuzu dalgalanma oldu galiba belkide yumurtlama bilemiyorumLh yükselmesi ve yüksek olması yumurtlama ztn ama her yükselme yumurtlama değildir.
Pco sendromu varsa normal irili ufaklı yumurtalar oluyor olgunlaşmadan çatlayan giden vs bunlarda lh dalgalandırıyor ama pik görmek o başka olgun yumurta demek yada pik hali 4-5 gün devam edip çatlamıyorsa havuca rağmen gebelik testi yapmak lazımLh dalgalanmis gibi duruyor. Pzrtsi yaptigim daha silikti sali daha koyu carsamba zaten yapmadim persembe siliklesmeye baslamis gibiydi cuma bugun yaptigim dunküyle ayniydi hemen hemen. Belki hemen olgunlasip catladi. Yada lh dalgalanmasi oldu
Tamam bu durumu detaylı yazdım zaten sıkıntı yol takip edeceğizGinnys yumurtlama olduysa bile sali gecesi ve persembe degerlendirdim
Estağfirullah bebeğim olur öyle şeylerBaşa gelince anlıyormuş insan aşko Ahahakusuruma bakma seni anlayamamışım
Çok şükür çıktılar bebeğimRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımbi sancıda kurtulsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?