- 23 Mart 2022
- 2.637
- 3.129
- 63
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #13.861
Adet agrisi yoktu. Ama kasiklarimda ve belimde asiri agri olmustu tek tarafli. Daha bes gun varmis bata. Adet gunu bende de adet sancilari gibi olmustu ama oncesinde yoktu adet agrilarimİyi günler nasilsıniz?tüylenme 4-5ayinda oldu bendekarnım ne haldeydi, inşallah olmaz sizde
Birde sorum olucakti hamile oldugunuzu bilmeden önce adet ağrısı varmiydi?benim döngümün 27ci günü, bat 28 Eylül
Sabahdan beri bel agrisi başladı,karnim alt kısımlarinda tuhaf değişik regl agrilari girip çıkıyor sizde de olmuşmuydu?
Yok kuzum ya pco falan. Degisik bunyem var benim galibaPco sendromu varsa normal irili ufaklı yumurtalar oluyor olgunlaşmadan çatlayan giden vs bunlarda lh dalgalandırıyor ama pik görmek o başka olgun yumurta demek yada pik hali 4-5 gün devam edip çatlamıyorsa havuca rağmen gebelik testi yapmak lazım
Asko bugun daha regl olmadim pazartesiye kadar yolu var Ya olurum yada rabbim minik mucizesiyle odullendirir biziTamam bu durumu detaylı yazdım zaten sıkıntı yol takip edeceğiz
Canım senin kaçıncı gündü test yaptığımızİyiyim canısı ya güzel geçiyor günler eksiliyor bat yaklaşıyor Ya hoşuma gidiyor bu ahfta böyle gidiyorsa haftaya nasıl zaman geçecek diye düşünmeye başladım hızlıca geçse
valla bende anlamadım kuzum ztn fsh lh tan düşükse genelde olabiliyor bir yatkınlıkYok kuzum ya pco falan. Degisik bunyem var benim galiba
Döngünün kaçınci günü bugun? ağrı belirti falan var mi?Asko bugun daha regl olmadim pazartesiye kadar yolu var Ya olurum yada rabbim minik mucizesiyle odullendirir bizi
Hadi inşallah bekleyip göreceğiz hep birlikte olma bebek olsunAsko bugun daha regl olmadim pazartesiye kadar yolu var Ya olurum yada rabbim minik mucizesiyle odullendirir bizi
Aynen bebeğim inşallah ❤❤Yaaa tüh neyse aşko kardeşin ve bebiş iyi ya o yeter
26. Döngü günündeyim. Yumurtlama 10. Döngü gününde oldu dün testlerim negatif ti. Yumurtlama uzeri 16. Gün regl oluyorum genelde.Döngünün kaçınci günü bugun? ağrı belirti falan var mi?
İnsallah teyzelerini sevindirsin minik. Pesimede teyzeleri ona kuzen getirsinHadi inşallah bekleyip göreceğiz hep birlikte olma bebek olsun
Evet izledimNasilsin canim?napiyosun?link bıraktım az önce izledin mi?
Hadi inşallah canım ya çok isterimİnsallah teyzelerini sevindirsin minik. Pesimede teyzeleri ona kuzen getirsin
Doğruu doğruu benim yumurtalarklarım oldugu yerde duruyor doğruuSenle alakalı değil aşko onların spermlerinin göz problemleri var
Olsun kuzum hiç önemli değilSen sağol kuzum naptım ki ❤bulabilsem iyiydi üzüldüm bulamadığıma ya
Bat tarihin mi geçti yoksaİnsallah teyzelerini sevindirsin minik. Pesimede teyzeleri ona kuzen getirsin
Yaa bendede öyle aynı akıntı geliyor vede göğüslerim sıcacık yanıyor böyle bi belirtide varmı acabaKızlar benim dün azcık geldi ama bugün biraz daha arttı süt gibi akıntım var azıcık pütürlü ve acaip hararet basıyor beni sadece ili adım yürüme yada eğilip doğrulma fark etmez basıyor beni yanıyorum sanki içimden içimden fenalık geldi valla
Ya işin garip tarafı benim böyle şeylerim yoktu bir ilk yaşıyorum şuanda birde adet olacak gibi bir ağrı solda ama hayrolsun kız korkuyorum niye ağrıyor adet olmaktan değilde dış gebelikten korkuyorum tek taraflınağrı olunca neyse belli olacak nasıl olsa bir şekilde bugün doktorum aradı 6 ekimde çağırdı şeker tahlilim hakkında konuşalım dedi o zamana regli olmazsa idrar testi de o yapar dilerim güzel çıkar herşeyYaa bendede öyle aynı akıntı geliyor vede göğüslerim sıcacık yanıyor böyle bi belirtide varmı acaba
Allah şifa versinEvet izledimtıpkısının aynısı iyiyim yaa oğlum hasta biraz onunla cebelleşiyorum. Senden naber?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?