Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adet agrisi yoktu. Ama kasiklarimda ve belimde asiri agri olmustu tek tarafli. Daha bes gun varmis bata. Adet gunu bende de adet sancilari gibi olmustu ama oncesinde yoktu adet agrilarim

Yok kuzum ya pco falan. Degisik bunyem var benim galiba

İyiyim canısı ya güzel geçiyor günler eksiliyor bat yaklaşıyor Ya hoşuma gidiyor bu ahfta böyle gidiyorsa haftaya nasıl zaman geçecek diye düşünmeye başladım hızlıca geçse
Canım senin kaçıncı gündü test yaptığımız
Yok kuzum ya pco falan. Degisik bunyem var benim galiba
valla bende anlamadım kuzum ztn fsh lh tan düşükse genelde olabiliyor bir yatkınlık

Kızlar benim dün azcık geldi ama bugün biraz daha arttı süt gibi akıntım var azıcık pütürlü ve acaip hararet basıyor beni sadece ili adım yürüme yada eğilip doğrulma fark etmez basıyor beni yanıyorum sanki içimden içimden fenalık geldi valla

Yaa bendede öyle aynı akıntı geliyor vede göğüslerim sıcacık yanıyor böyle bi belirtide varmı acaba

Yaa bendede öyle aynı akıntı geliyor vede göğüslerim sıcacık yanıyor böyle bi belirtide varmı acaba
Ya işin garip tarafı benim böyle şeylerim yoktu bir ilk yaşıyorum şuanda birde adet olacak gibi bir ağrı solda ama hayrolsun kız korkuyorum niye ağrıyor adet olmaktan değilde dış gebelikten korkuyorum tek taraflınağrı olunca neyse belli olacak nasıl olsa bir şekilde bugün doktorum aradı 6 ekimde çağırdı şeker tahlilim hakkında konuşalım dedi o zamana regli olmazsa idrar testi de o yapar dilerim güzel çıkar herşey

Evet izledim tıpkısının aynısı iyiyim yaa oğlum hasta biraz onunla cebelleşiyorum. Senden naber?
Allah şifa versin salgın var galiba benim oglumda hastaydi çok şükür kendinde getirdimşükür iyiyim bende kanepede öyle uzaniyorum, buharlı temizleyici almak istiyorum ama kararsizim alsammi almasammi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…