- 7 Nisan 2022
- 3.337
- 2.956
- 53
- 30
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #13.881
Anladim canim bekleyelim bakalım inşallah testler yaniltır seni26. Döngü günündeyim. Yumurtlama 10. Döngü gününde oldu dün testlerim negatif ti. Yumurtlama uzeri 16. Gün regl oluyorum genelde.
Kız çokta rencide etme çok kibarlar hemen psikolojileri bozuluyo aşkooDoğruu doğruu benim yumurtalarklarım oldugu yerde duruyor doğruuakşm böyle çemkireyim ben ona dur
Hadi hayırlısıyla kuzum yok dış gebelikle alakası yoktur çünkü şuan yerleşme aşamasında o daha şimdiden belli olmaz .bende ayın 30 gibi bi test yapıcam bakalım ne olucakYa işin garip tarafı benim böyle şeylerim yoktu bir ilk yaşıyorum şuanda birde adet olacak gibi bir ağrı solda ama hayrolsun kız korkuyorum niye ağrıyor adet olmaktan değilde dış gebelikten korkuyorum tek taraflınağrı olunca neyse belli olacak nasıl olsa bir şekilde bugün doktorum aradı 6 ekimde çağırdı şeker tahlilim hakkında konuşalım dedi o zamana regli olmazsa idrar testi de o yapar dilerim güzel çıkar herşey
Size de geçmiş olsun canımAllah şifa versinsalgın var galiba benim oglumda hastaydi çok şükür kendinde getirdim şükür iyiyim bende kanepede öyle uzaniyorum, buharlı temizleyici almak istiyorum ama kararsizim alsammi almasammi
Ooohhh maşallah onlara Rabbim sağlık mutluluk versinÇok stres yaptı bi önceki doğumda uyuşmamıştı şimdi çok iyi geçmiş aşkım ikiside çok iyi çok şükür
Amin kuzum❤Ooohhh maşallah onlara Rabbim sağlık mutluluk versin
Kuzum hiç bilmiyorum denemedim deKızlar lütfen yardimci olurmusunuz
Buharlı temizleyici almak istiyorum ama yararli birşeymi bilmiyorum
Instagram da hep karşıma çıkıyor temizlikde çok işe yarıyormuş
M MavimireslbitliKedi Childdevelopment Veziir Ginnys Mucizemmm16 R raainbow miraclebeyb ve diğer güzeller
Ben yeni aldım canım buharlı mop diyorsun değil mi? Yerler içinKızlar lütfen yardimci olurmusunuz
M MavimireslbitliKedi Childdevelopment Veziir Ginnys Mucizemmm16 R raainbow miraclebeyb ve diğer güzeller
Aşkım hiç bilmiyorum ki ne desem yalan olurKızlar lütfen yardimci olurmusunuz
Ben cok gerekli görmüyorum yaaaKızlar lütfen yardimci olurmusunuz
Al tabi güzel bence Kärcher dogru mu yazdım bilmiyorım 3 numarasını kullanıyorum 4 daha iyiKız çokta rencide etme çok kibarlar hemen psikolojileri bozuluyo aşkoo
İnşallah güzel haberler vereceksin canımHadi hayırlısıyla kuzum yok dış gebelikle alakası yoktur çünkü şuan yerleşme aşamasında o daha şimdiden belli olmaz .bende ayın 30 gibi bi test yapıcam bakalım ne olucak
Ben Kärcher kullanıyorum 3 numara 4 daha iyi annemde de Arçelik var oda çok memnunKızlar lütfen yardimci olurmusunuz
Bende bugun gebelik testi yapmadim. Zaten testimde kalmadi insallah mujdeli haber veririm ama ne bileyim olsaydida cikardi diye düşünüyorum hayirlisi olsun napalim. Belki senden gelir mujdeli haberAnladim canim bekleyelim bakalım inşallah testler yaniltır senimujdeyi çakarsınn
Benim de 27. Günüm sabahdan bel ağrım başladı yukariya doğru vuruyor , başka da bi belirtim yok,vucut ısımi bile ölçmek istemiyorum
Buharli temizleyici kullanmadim bilmiyorum. Ama benim robot supurgem var cok memnunum bide mi magazasindan fisfisli vileda türü bisey aldim cook pratik.Kızlar lütfen yardimci olurmusunuz
Evet tatlim buharlı mop,bi sürü başlığı da oluyor cam,dolap kapıları vs.temizlemek içinBen yeni aldım canım buharlı mop diyorsun değil mi? Yerler için
Rahat temizliyormu?az önce baktim elektronik magazaya bulamadimBen Kärcher kullanıyorum 3 numara 4 daha iyi annemde de Arçelik var oda çok memnun
Dip köşeleri falan temizliyormu?yeni eve çiktigimda alıcam robot süpürgeBuharli temizleyici kullanmadim bilmiyorum. Ama benim robot supurgem var cok memnunum bide mi magazasindan fisfisli vileda türü bisey aldim cook pratik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?