Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hangisi kuzum silme mopumu. Haznesi 2 bardak kadar su alir damlatma yok fis fis yapiyosun alti cırtlı hemen yika at yere tekrar tak. Robot supurgenin haznesi cok kucuk halıları bile silmeye kalkıyor sevmiyorum pek onun silmesini
Ay çok iyi o zaman,bi soru daha b tüm evi silmeye yetiyormu peki haznesi?yoksa 2-3kez doldurmak gerekli mi?

Hangisi kuzum silme mopumu. Haznesi 2 bardak kadar su alir damlatma yok fis fis yapiyosun alti cırtlı hemen yika at yere tekrar tak. Robot supurgenin haznesi cok kucuk halıları bile silmeye kalkıyor sevmiyorum pek onun silmesini
Evet canim silme mopu

Haydi koçummm
İki yiğit çıktı meydaneee
İkisi birbirinden merdane yağlı güleş tutun çift kale maç da yapa bilirsinizyeterki gollll olsun
Ay ahahahhaha çok güldüm yaaaa ay inşallah bebeğiiiimmmm
Tecrübe konuşuyor yavrum biz yumurtayı gelişinden tanırız hadi her gün fanfini finfon, o yumurtayı döllemeden gelmeyin döverim
Ahahahah valla ben bu kadar erken olacağını düşünmüyordum gerçekten haklıymışsınız ahahah inşallah bebeğim yumurta gösterdi kendini bakalım iyi ev sahipliği yapacak mı
Haydi gol gol gol diyorum aşko silikleştikten sonra da bi kaç gün değerlendir bebeğim
Evetttt maçlar başlasın aşkooo aynen bebeğim günaşırıya döndüm bugünden itibaren kaçıramammm

Beni de al canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…