- 7 Nisan 2022
- 3.337
- 2.956
- 53
- 30
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #13.921
Ay çok iyi o zaman,bi soru dahaHangisi kuzum silme mopumu. Haznesi 2 bardak kadar su alir damlatma yok fis fis yapiyosun alti cırtlı hemen yika at yere tekrar tak. Robot supurgenin haznesi cok kucuk halıları bile silmeye kalkıyor sevmiyorum pek onun silmesini
Evet canim silme mopuHangisi kuzum silme mopumu. Haznesi 2 bardak kadar su alir damlatma yok fis fis yapiyosun alti cırtlı hemen yika at yere tekrar tak. Robot supurgenin haznesi cok kucuk halıları bile silmeye kalkıyor sevmiyorum pek onun silmesini
Artı med ve laboquick tek geçerim canım
Ay ahahahhahaHaydi koçummm
İki yiğit çıktı meydaneee
İkisi birbirinden merdaneyağlı güleş tutun çift kale maç da yapa bilirsiniz yeterki gollll olsun
Ahahahah valla ben bu kadar erken olacağını düşünmüyordum gerçekten haklıymışsınızTecrübe konuşuyor yavrumbiz yumurtayı gelişinden tanırız hadi her gün fanfini finfon, o yumurtayı döllemeden gelmeyin döverim
Evetttt maçlar başlasın aşkoooHaydi gol gol gol diyorum aşkosilikleştikten sonra da bi kaç gün değerlendir bebeğim
Bendeki buharlı mopta fısfıs yok. Bence normal sprey modlar fısfıslıAy çok iyi o zaman,bi soru dahab tüm evi silmeye yetiyormu peki haznesi?yoksa 2-3kez doldurmak gerekli mi?
Tamam işte bu gün değerlendir iki gğn sonra ilişki gününde çatlama zamanı olur muhtemelenAşkolarrrrMucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ miraclebeyb @melek076 R Random3 @raainbow M Mavimiresl Lale95 @mucizeyimben @sevdaluk1911 ve diğer canlarımmmm bugün ovu testini tekrarladım dediğimiz gibi olmuş bugün pikkk tam da değerlendirme günü bugün Üstteki dün alttaki bugün
Eki Görüntüle 3134522
Eki Görüntüle 3134523
Çok teessüf canim ben hiç kullanmadim
Kuzum 2 yıl laboquick kullandım, 1 kere bile yanıltmadı, kuruma çizgisi bile çıkarmadı zalımmm
Beni de al canımAşkolar sürekli topik topik gezmekten sıkıldık burası artık bizim kalıcı topiğimiz burda her zaman birlikte olalımgüzel bekleyişlerimizi haberlerimizi burda birbirimize verelim. Sizi seviyorum ❤
bitliKedi M Mavimiresl @Veziir Childdevelopment _Umutlu_Pozitif_ @mucizeyimben R Random3 @iyilikperisi92
@mehrunnisa 3 Eylül
@mia3537 6 Eylül @zeynepmuh 7 Eylül miraclebeyb 7 Eylül @fnd_50 13 Eylül @fatsek 13 Eylül @Lockaw 16 Eylül @Aden2023 17 Eylül @mavilihayat00 18 Eylül @ad000 20 Eylül @Ardnlina 21 Eylül @ecevekedileri 22 Eylül Childdevelopment 23 Eylül @partalina_ 25 Eylül M Mavimiresl 26 Eylül @caca3344 27 Eylül @iyilikperisi92 27 Eylül _Umutlu_Pozitif_ 27 Eylül @melek076 24 Eylül Lale95 28 Eylül R Random3 28 Eylül @sevdaluk1911 30 Eylül @Sevgicik 30 Eylül @Marget-harry 1 Ekim @mucizeyimben 1 Ekim @Emine Ozcan 2 Ekim Mucizemmm16 3 Ekim @Veziir 4 Ekim @Sevm57 6 Ekim @Marulkafakz 7 Ekim @My_Moonlight06 8 Ekim Demgey3 10 Ekim @1fafeyla 10 Ekim @Minicikfzt 11 Ekim @Fang 11 Ekim @asunny
Beni de al canım
Bende roborock 5s Max var iki sene önce almıştım gelinim diye seslenirimDip köşeleri falan temizliyormu?yeni eve çiktigimda alıcam robot süpürge
Ama buharli mopa takmş durumdayimyeni ev falan bekleyemiycem
Hadi başlasın partiAşkolarrrrMucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ miraclebeyb @melek076 R Random3 @raainbow M Mavimiresl Lale95 @mucizeyimben @sevdaluk1911 ve diğer canlarımmmm bugün ovu testini tekrarladım dediğimiz gibi olmuş bugün pikkk tam da değerlendirme günü bugün Üstteki dün alttaki bugün
Eki Görüntüle 3134522
Eki Görüntüle 3134523
Ben bir sefwr dolduruyorum mop u 2-3 sefer yetiyor eve senin 2 katsa yeterde artar bileAy çok iyi o zaman,bi soru dahab tüm evi silmeye yetiyormu peki haznesi?yoksa 2-3kez doldurmak gerekli mi?
Evet evet benimki buharli degil. Ama ben cok memnunum buharli almayi dusunmedim hicBendeki buharlı mopta fısfıs yok. Bence normal sprey modlar fısfıslı
Kuzu ben biraz takıntılıyım sanki mop da artık beni kesmediği için aldımEvet evet benimki buharli degil. Ama ben cok memnunum buharli almayi dusunmedim hic
Aynı işlevi süpürge veya nemli bez de görüyor ya gerekli görmedim ben onun yerine robot süpürge al şuan benim en yakin dostumNiye aşko?
Ay inşallah aşkooooTamam işte bu gün değerlendir iki gğn sonra ilişki gününde çatlama zamanı olur muhtemelen
Oooo yeahhhHadi başlasın parti
Ya bu lh pik yapinca ne zaman ilişki olmali orayi tutturamiyot muyuz acaba yaaTecrübe konuşuyor yavrumbiz yumurtayı gelişinden tanırız hadi her gün fanfini finfon, o yumurtayı döllemeden gelmeyin döverim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?