- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #14.061
Yaa bende yorumlarda görmüştüm etrafmda 3 kişi bu modeli kullanıyordu roborockda uçunca en tutulan model bu diye 3 kişide memnun diye aldım valla ben memnunum çekimide gayet iyi mutfagı hergün süpürüyor kırıntı falan kalmıyorYaa canım çok teşekkür ederim yazdığın için çok sevindim arıyorum valla aslında ben Budan almayı düşünüyorum ama bi kaç kişi yorumlarda çekim gücü iyi geceler değil kırıntıları almıyor yazmış diye şüpheye düştüm. Benim de evde kedi var İyi çekiyor mu kırıntıları falanbugün eşime dedim aslında herkes roborock öneriyor dedim fiyatını duyunca o kadar olmaz dedi birde bu ay mfk falan derken baya açıldım
Valla mucize olur bizim icin cunku yumut Falan yoktu ayın 12 sinden sonra yumurta gorunmuyordu hic. Ama sancim basladi regl sancim. Bugun yarin gelir gibiDur bakalm ya kırmızıları görmeden umut hep varinşallah bebiş vardır
Ay insallah vardir yaaEvet kuzum yarın 11 gün geçmiş olacak. Varsa 11.gün mutlaka çıkıyor bende. Umutla bekliyorum
Ben memnunum ama bi ust modelini tavsiye ederimKuzu evde İnternet olmadan kullanabiliyor muyuz bide çekim gücü nasıl
İnşallah bebeğin seninledir kuzum ayy inşallaahhEvet kuzum yarın 11 gün geçmiş olacak. Varsa 11.gün mutlaka çıkıyor bende. Umutla bekliyorum
Oo bebeğim bir sürü iş yapmışsın bizde hastaneden çıktık eve geldik yarında kendi evime dönücem artık bakalım. Ayy bebeğim iyi yapmışsın ellerinden öperim anneciğinin❤❤ inşallah bebiştir bebeğimGünaydın canimmmmmamin teşekkür ederim
Şükür kuzum iyiyim bende oğlanı yüzme dersine götürdüm,burdan çıkınca da annemlere gidicem 1ay oldu gitmeyeli
Ağrım vardı diye sabah vucut ısımi ölçtüm 37 çıktı
Yarın bakalım kaç çıkar
Tamam bebeğim bugün sadece 2 tane içtim ayh en fazla bir bardak daha içerim hala uykusuzum aşko eve geçtik çıktık hastaneden ❤Aşko bana var gibi geliyor sendeiç ama çok fazla içme aşko zararı olmasın
Bekleme olayları cok darlıyooğğGece kuşumusunuz siz yaben kanamamın bitmesini bekliyorum yaavv ne güzel tuttuydu yaaa sağlıklı olsaydı keşke hayırlısı buymuşta bekle kanama bitsin bekle yumurtlama gelsin değerlendir bekle bat tarihi gelsin yorulduydum ben ya yaazarken bile yoruldum sen napıyosun
Sağol kuzum ölçtüğü değer aralığı 5-50 miş baya iyi yani beğendim 2 tane aldım bakalım pazartesi yapcamBence çok iyi bn seviyorum onu bn kimyasalda onda öğrendim ve betam düşene kadar takip ettim betam 0 gördüğünde oda bembeyazdı çok net bir test bence tabi ..
Ayyy inşallah canım teşekkür ediyorummmmOooo bu ne güzel testler vurduğunuz gol olsun
Ahahah inşallah aşko ben asıl senin dönmeni bekliyorum yaaaa çok merak ediyorum yapacağın testiiiiAhahaha estağfurullah aşko tutturda bana yeterli
Tamam tamam kuzumTamam bebeğim bugün sadece 2 tane içtim ayh en fazla bir bardak daha içerim hala uykusuzum aşko eve geçtik çıktık hastaneden ❤
Valla bende merak ediyorum bilemedim belirti falan pek yok geçen ay daha belirtilidiydim ahahahaAhahah inşallah aşko ben asıl senin dönmeni bekliyorum yaaaa çok merak ediyorum yapacağın testiiii
Tamam tamam kuzumYaaa hadi geçmiş olsun aşko bebişli günler başlıyor kardeşine sende yarın dönünce dinlenirsin bebeğim biraz daha sabret
Biz onları psikolojik yaşıyorduk aşko zatenValla bende merak ediyorum bilemedim belirti falan pek yok geçen ay daha belirtilidiydim ahahaha
O zaman uzun uğraşlar sonucu kararımı verip ondan alıyorumYaa bende yorumlarda görmüştüm etrafmda 3 kişi bu modeli kullanıyordu roborockda uçunca en tutulan model bu diye 3 kişide memnun diye aldım valla ben memnunum çekimide gayet iyi mutfagı hergün süpürüyor kırıntı falan kalmıyorya bence şans işi o kötü yorum yazanlarda üretimden kaynaklı sıkıntı falan var herhalde diye düşünüyorum çünkü bendekinde hiç bi problem yok bizim ev 130-140 m2 bişi olması lazım tek şarjla bütün evi süpürüyor mesela
Senin dediğin üst model de xiaomi vacuum mop pro dimi kuzumBen memnunum ama bi ust modelini tavsiye ederim
Ayyy ben de tam tersi. Böyle yaparsam böyle olur diye düşünemem, gelişine yaşarım, o anda içimden nasıl geliyorsa.. ama benimki daha kötü. Hata yapma oranın çok yüksekbenim yükselen yengeç. Duygusallık da oradan geliyor bence
Ay hadi kuzum iyi yolculuklar,sag salim gelin inşallah.İyiyim aşkolar yarın dönüş kavuşuyoruz inşallah yarın geliyorumyok aşko akıntım yok ama o lekeler ara ara geliyor nadiren sen nasılsın nasıl gidiyor
Evet kuzum erkenciyim o yüzden işləri bitirip yola revan oldumOo bebeğim bir sürü iş yapmışsın bizde hastaneden çıktık eve geldik yarında kendi evime dönücem artık bakalım. Ayy bebeğim iyi yapmışsın ellerinden öperim anneciğinin❤❤ inşallah bebiştir bebeğim❤❤
Heee yaa cidden çok darlıyoBekleme olayları cok darlıyooğğSağlıkla gelsinler de aşko bekliyoruz işte napalim bebeğim ❤❤ gece kuşuyuz aşkom
Ne alırsan al inşallah memnun kalırsın kuzumO zaman uzun uğraşlar sonucu kararımı verip ondan alıyorumçok teşekkür ederim
Senin dediğin üst model de xiaomi vacuum mop pro dimi kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?