Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa bende yorumlarda görmüştüm etrafmda 3 kişi bu modeli kullanıyordu roborockda uçunca en tutulan model bu diye 3 kişide memnun diye aldım valla ben memnunum çekimide gayet iyi mutfagı hergün süpürüyor kırıntı falan kalmıyor ya bence şans işi o kötü yorum yazanlarda üretimden kaynaklı sıkıntı falan var herhalde diye düşünüyorum çünkü bendekinde hiç bi problem yok bizim ev 130-140 m2 bişi olması lazım tek şarjla bütün evi süpürüyor mesela

Oo bebeğim bir sürü iş yapmışsın bizde hastaneden çıktık eve geldik yarında kendi evime dönücem artık bakalım. Ayy bebeğim iyi yapmışsın ellerinden öperim anneciğinin❤❤ inşallah bebiştir bebeğim ❤❤

Bekleme olayları cok darlıyooğğ Sağlıkla gelsinler de aşko bekliyoruz işte napalim bebeğim ❤❤ gece kuşuyuz aşkom

Bence çok iyi bn seviyorum onu bn kimyasalda onda öğrendim ve betam düşene kadar takip ettim betam 0 gördüğünde oda bembeyazdı çok net bir test bence tabi ..
Sağol kuzum ölçtüğü değer aralığı 5-50 miş baya iyi yani beğendim 2 tane aldım bakalım pazartesi yapcam

Ahahaha estağfurullah aşko tutturda bana yeterli
Ahahah inşallah aşko ben asıl senin dönmeni bekliyorum yaaaa çok merak ediyorum yapacağın testiiii
Tamam bebeğim bugün sadece 2 tane içtim ayh en fazla bir bardak daha içerim hala uykusuzum aşko eve geçtik çıktık hastaneden ❤
Tamam tamam kuzum Yaaa hadi geçmiş olsun aşko bebişli günler başlıyor kardeşine sende yarın dönünce dinlenirsin bebeğim biraz daha sabret

Valla bende merak ediyorum bilemedim belirti falan pek yok geçen ay daha belirtilidiydim ahahaha

O zaman uzun uğraşlar sonucu kararımı verip ondan alıyorum çok teşekkür ederim
Ben memnunum ama bi ust modelini tavsiye ederim
Senin dediğin üst model de xiaomi vacuum mop pro dimi kuzum

Yükselen değişiyormuş gerçekten evet çok duygusal davranıyorsun ben mantıkla
Ama ikisinin ortasinı bulmak daha iyi bence

İyiyim aşkolar yarın dönüş kavuşuyoruz inşallah yarın geliyorum yok aşko akıntım yok ama o lekeler ara ara geliyor nadiren sen nasılsın nasıl gidiyor
Ay hadi kuzum iyi yolculuklar,sag salim gelin inşallah.
Belirti falan varmi?
Ben ayniyim canim adet ağrılarım var vucut ısım 37di sabah, büyük ihtimal yarin düşer

Evet kuzum erkenciyim o yüzden işləri bitirip yola revan oldumAa ne çabuk çiktiniz, dün oldu bebiş bugün çiktiniz çok teşekkür canim Allah razi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…