Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar size bişey sorcam idrarda beyaz tortu gebelik olabilir mi bi çok yerde okudum da gebe olan arkideşler bi işeseler mi acaba

Amin bebeğim ❤ Bizi unuttu gibime geliyo aşko _Umutlu_Pozitif_
Ben sizi unutur muyum aşkolaaar Demgey3
Buranın wifisi çok güçlü çekmiyor kendi internetimi açsam daha beter şebekede pek iyi çekmiyor o yüzden aktif olamıyorum giriyorum sayfa açılsın diye bekliyorum açılmayınca çıkıyorum yarın geliyorum bende özledim sizi Ya

Sabırsızlıkla seni bekliyoruz aşko çok özledikkkk

Canım daha varmış acaba ikinci yumurtlama mı olacak
Kız olursa ikinci değil regli sonrası 5. Olur en fazla yazdıklarımı hatırlamıyormusun ensen Ağustos’ta ilaçla regli oldum doktor verdi hsg çekecekti tahliller falan ogün bı gündür yani 13 Ağustos beri ben adet olmuyorum ha bire fırt fırt yumurtluyorum de artık bebek gelsin yaaa 2 ay daha olmazsa Türkiye’ye gelecem Kayseri’de bir doktor takip ediyorum embroloğu çok iyi başarılı tüp bebek yaptıracam çok korkuyorum iğnelerinden yumurta toplama vs işlerden aslında normal olsun istiyorum ama kafam bi milyon benim şu sıra

Aşko sen isim değiştirmiştin demi ya sürekli unutuyorum seniii doğru doğru hatırladım şimdi bebeğim kız ben Kayseri’deyim kimmiş o doktor olacak inşallah kuzum tedaviye gerek bile kalmayacak

Yarın yapabilirsin çünkü çatlama yakalamak çok önemli büyümesini gözlemledin de çatlayıp çıkınca yumurta salınıyor o nedenle o zcakit döllenme gerek oluyor içerde sperm nasıl olsa var yarın devam et dinlenmiş olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…