- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #14.081
Amiinn kuzum inşallahNe alırsan al inşallah memnun kalırsın kuzum
Ay hiç sorma valla bizimkiler 3 yıldır bulamadı yoluMucizemmm16 @Lale95 Demgey3 M Mavimiresl M mucizeOldu _Umutlu_Pozitif_ A ad000 @melek076 @wish2401 diğer kızçeler allah aşkına sorun bizde değilmiş bak kadn ne güzel açıklamış milyontane spermden bitanesi bile yolu bulamıyorsa o onlarn ayıbı ama yuh cidden eğitim vercem ben bu spremlere olmcak böyle
Biz geçen yil almıştık iyi ki almisiz artik hiç bişey alınmıyorBende roborock istiyorum. Ama fiyatlar hic durmadan artiyor yaa
Ay hiç sorma valla bizimkiler 3 yıldır bulamadı yolu
Aynen kuzum teşekkürederiz bebeğim darısı başımızaAhahah inşallah aşko ben asıl senin dönmeni bekliyorum yaaaa çok merak ediyorum yapacağın testiiii
Tamam tamam kuzumYaaa hadi geçmiş olsun aşko bebişli günler başlıyor kardeşine sende yarın dönünce dinlenirsin bebeğim biraz daha sabret
İyi yapmışsın bebeğim ❤ Senden de Allah razı olsun kuzuEvet kuzum erkenciyim o yüzden işləri bitirip yola revan oldumAa ne çabuk çiktiniz, dün oldu bebiş bugün çiktiniz çok teşekkür canim Allah razi olsun
Kız hiç sorma valla bende anlayamadımben anlamıyorm milletinki bikerede buluyor yolu bizimler tek yön yolu bulamıyor
AhahahaMucizemmm16 @Lale95 Demgey3 M Mavimiresl M mucizeOldu _Umutlu_Pozitif_ A ad000 @melek076 @wish2401 diğer kızçeler allah aşkına sorun bizde değilmiş bak kadn ne güzel açıklamış milyontane spermden bitanesi bile yolu bulamıyorsa o onlarn ayıbı ama yuh cidden eğitim vercem ben bu spremlere olmcak böyle
Ayy amin kuzum
Kuzum gebelikte tekrar pik oluyor ovu testleri belki gebelik vardır çoğu kişi ovu testleri ile öğreniyorKızlar Ovulasyon testi yaptım yeniden yükselişe geçmiş bakalım pik yapmaya kadar gidecek mi bu yükseliş ama acaba herşey yolunda gidiyor da bir gebelik sinyali mi
Canım hayırlı olsun güle güle kullan
Onların yapacağı o kadar spermler birinin de içeri girip dölleme yapmasıMucizemmm16 @Lale95 Demgey3 M Mavimiresl M mucizeOldu _Umutlu_Pozitif_ A ad000 @melek076 @wish2401 diğer kızçeler allah aşkına sorun bizde değilmiş bak kadn ne güzel açıklamış milyontane spermden bitanesi bile yolu bulamıyorsa o onlarn ayıbı ama yuh cidden eğitim vercem ben bu spremlere olmcak böyle
Ayy inşallah bak ben hep onu merak ediyorum gebelikten dolayı pİk yapması inşallah öyledirKızlar Ovulasyon testi yaptım yeniden yükselişe geçmiş bakalım pik yapmaya kadar gidecek mi bu yükseliş ama acaba herşey yolunda gidiyor da bir gebelik sinyali mi
Aşko bişey yapmadım tatildeyim yarın dönüş pazartesi test yapmayı düşünüyorum_Umutlu_Pozitif_ aşkooo ben bayadır giremiyorum nerelerdesin sen ya napıyosun naptn bi yaz artk valla şehir adres vs verdiydn sen eskilerde gelir bulurum
Burdayım aşko yarın dönüş bişey mi oldu
Bakalım belli olmaz canım düşmeyecek belkiAy hadi kuzum iyi yolculuklar,sag salim gelin inşallah.
Belirti falan varmi?
Ben ayniyim canim adet ağrılarım var vucut ısım 37di sabah, büyük ihtimal yarin düşer
BencedeeğğHeee yaa cidden çok darlıyobekleye bekleye 30 yaşıma geldim artk çürümeye başladm elim belim dötüm heryerim ağrıuo gelsin artk zahmet olmazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?