Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen kuzum teşekkürederiz bebeğim darısı başımıza _Umutlu_Pozitif_ aşkoo nerdesin

Evet kuzum erkenciyim o yüzden işləri bitirip yola revan oldumAa ne çabuk çiktiniz, dün oldu bebiş bugün çiktiniz çok teşekkür canim Allah razi olsun
İyi yapmışsın bebeğim ❤ Senden de Allah razı olsun kuzu bi gün kaldım işte aşko bi sorun olsa iki akşam kalıcaktık çok şükür gerek kalmadı

Kızlar Ovulasyon testi yaptım yeniden yükselişe geçmiş bakalım pik yapmaya kadar gidecek mi bu yükseliş ama acaba herşey yolunda gidiyor da bir gebelik sinyali mi

Eklentiler

• FE08C942-2417-4389-B3FE-4A553597FED8.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 42
Kızlar Ovulasyon testi yaptım yeniden yükselişe geçmiş bakalım pik yapmaya kadar gidecek mi bu yükseliş ama acaba herşey yolunda gidiyor da bir gebelik sinyali mi
Kuzum gebelikte tekrar pik oluyor ovu testleri belki gebelik vardır çoğu kişi ovu testleri ile öğreniyor bat ne zamandı kuzum?

Onların yapacağı o kadar spermler birinin de içeri girip dölleme yapması gerisi zaten bizde biz onun döllediğine 9 ay bakmaya hazırız bi beceremediler valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…