Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyy ben de tam tersi. Böyle yaparsam böyle olur diye düşünemem, gelişine yaşarım, o anda içimden nasıl geliyorsa.. ama benimki daha kötü. Hata yapma oranın çok yüksek benim yükselen yengeç. Duygusallık da oradan geliyor bence

Dur bakalm ya kırmızıları görmeden umut hep var inşallah bebiş vardır

Mucizemmm16 bebeğim ben yine bi çılgınlık yapayım dedim, test yaptım tabiisi de tertemiz ama asıl varsa yarın belli olur. Yaa çok acayip ben dünden beri hasta gibiyim, kafamı kaldıramıyorum çok halsizim. Arada kasık batmaları da devam ediyor. Hislerim gebelik olabilir diyor ama aklım saçmalama kaç kere yaşadın sahte belirtiler diyor dananın kuyruğu yarın kopacak bakalım

Kuzu evde İnternet olmadan kullanabiliyor muyuz bide çekim gücü nasıl
Canımm robot süpürgemi bakıyorsun gördüm fikir olsun dedim ama internetsiz kullanılmıyor diye biliyorum bağlantı şart robot süpürgelere. Benim bir kedim bir köpeğim var ben çekişinden vs memnunum tabi roborock isterdi gönül ama uçtu gidiyor fiyatları

Eklentiler

• A4EE3B06-E6DE-40FC-9ECD-B986B3AFB08C.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 38
Kiiiizzz zngldkli nasssılsın nerelerdesin yaa bi denk gelemedik
Nasıl gidiyor tatil?
Akıntın falan varmi?
İyiyim aşkolar yarın dönüş kavuşuyoruz inşallah yarın geliyorum yok aşko akıntım yok ama o lekeler ara ara geliyor nadiren sen nasılsın nasıl gidiyor

Valla ne diyeyim olacağı varsa olur elbet İnan her ay aynı şeylerden yoruldum
Bide bu ay eşim izinliydi evdeydi kafamız dağa rahat bi şekilde oldu ilişkiler Haftaya işe başlicak ve vardiyalı çalışıyor o zaman ilişkiler olsun bitsine geliyor ne vardı bebişim tutunsaydı
O zaman sende klomen istesen tekrar olmaz mı canm yada inşallah gerek kalmaz da bu ay kavuşursun bebişine

Yaa canım çok teşekkür ederim yazdığın için çok sevindim arıyorum valla aslında ben Budan almayı düşünüyorum ama bi kaç kişi yorumlarda çekim gücü iyi geceler değil kırıntıları almıyor yazmış diye şüpheye düştüm. Benim de evde kedi var İyi çekiyor mu kırıntıları falan bugün eşime dedim aslında herkes roborock öneriyor dedim fiyatını duyunca o kadar olmaz dedi birde bu ay mfk falan derken baya açıldım

Yaa inşallah bebiştir bebeğim Aşkım valla bende test aldım ama pazartesi sabah yapıcam inşallah güzel haberler alırız ya sen yarın mı yapıcaksın tekrar bebeğim❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…