Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen erkek tutturacaksın gibi geldi ya ilk defa bir his oluştu umarım yanılmam
İnşallah canım umarım bu ay güzel haberleri alırız
Ahahah bana birşeyler oluyoooorrr aşko sonunda kırdım şu his bozulma olayını yüksek ihtimal zaten aşko erkek olması eşim 3 erkek kardeş kayınbabam 5 erkek kardeş hiç kız yok ama sağlıklı olsunda cinsiyet hiç önemli değil bebeğim İnşallah bebeğiiiimmm Aşko bu ay nasıl değerlendirmeyi düşünüyorsun günaşırı mı

Kuzum nasıl istersen öyle devam et hayırlısı olsun inşallah güzel haberler getirirsin bize

Gerçekten basıl değerlendirme yapacağıma hiçbir fikrim yok
Geçen ay ovulasyon yapmadım ve tahmin yürüterek yumurtlamayı tahmin ettim ve gerçekten hislerim çok kuvvetlidir doğru çıktı
10. Günde yumurtlama olduğunu düşündüm ve 23. Günde adet oldum çok kısa bir döngü ve ilk oldu böyle kısa döngü
Bu ay da hiçbir fikrim yok gerçekten
Geçen ay nerdeyse her iki gün ilişki olmuştu ama tamamen zevke göre gitmiştik
Cinsiyet konusuna gelirsek aşko kız erkek hiç farketmez
Sağlıklı ve hayırlı olsun bana yeter Sonuçta kaçıncı yüzyıldayız hala cinsiyet cinsiyet

Aşko bunlar aynı zamanda gebelik belirtisi Hee Sessiz sessiz hamiş mi Olcan sen
Aşkom biz bile bile yiyoruz olmuyor inşallah sende olur kurşunların önüne atıyoruz kendimizi
Ay ben biraz once dolaplari temizlerken duzenlerken agrim sancim uykum vardi midem bulaniyodu yaa yataga yattim noldu bunlara uykum nerde bee kacmis
E bu ben kız ben her gece böyleyim. Koltukta otururken gözlerim kapanıyor eşim hadi yatalım uyuyakalcan diyo yatağa geçiyoruz benim uyku gidiyor eşim hemen uyuyor.
Aşkom sabah da yapsana bi test. Bunda çizgi bariz gözüküyor ama duş alırken beklemiş ya sonradan çıktıysa yanlış sonuç verebilir

Çok stres yapmadan keyfinize göre değerlendirin kuzum kafaya çok takınca olmuyor bebeğim valla çok değişik ya gerçekten gün aşırı yapınca mantıken tutması lazım diyor insan ama niye oluyorsa tutmuyor hayırlı zamanı bekliyorlar demek ki kuzum inşallah sağlıkla gelirler Tabi ki aşkooo en önemlisi kız da ayrı tatlı erkekte sağlıklı olsunlardaa Ay aynen ya eskiden neymiş öyle erkek erkek diye tutturanlar

Ben sabah akşam test kuşuyum öğlende Ovulasyon yapıyorum alttaki dün üstteki bugğn bak bakalım

Eklentiler

• 7E2E4FB1-C6A3-42B5-8826-414D58131514.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 35
Ben yüne geçen ay gibi olsa iyi olur diyorum
İnanki ocaktan beri korunmuyoruz
Hala tık yok
Bu senelerce bekleyenlere büyük saygım var
Cinsiyet ayrımına karşıyım bende
Bakalım neler olacak
Avokado hariç ne yapabilirim daha
Folik asit kullanıyorum zaten

Kız valla bizde marttan beri istiyoruz ama bizde de tık yok ve gerçekten şimdiden yorulduğumu hissediyorum dediğin gibi senelerce bekleyenleri düşünüyorum çok büyük sabır Valla kuzum bende marttan beri folik asit içiyorum onu içmekten de yoruldum artık olmadıkça boşuna içiyorum gibi geliyor onun dışında yeşillik yemeği yiyin diyorlar kuzum aslında sağlıklı beslenmek ve yürüyüş spor şart

Sen kendini nasıl iyi hissedeceksen o şekilde yap canım inşallah güzel haberleri alırız

Yaa insallah vardir insallah vardir bariz cizgi var burda

Günaydın canim,evet haklisin arada kalmak çok zor, inşaallah önümüzdeki aylar iyi haberi alırız
Bu sabah ölçtüm 37 çıktı yine,şiddetli bel ağrım vardı
Sabah okul dönüşü test aldım yaptim ve kocaman negatif

Hahaha sen de yanlışıkla hamile kaldım demenin gururunu yaşarsın artık

Kıııızz bu kuruma çizgisi falan da değil bu kadar erken çıkmış olabilir mi? Amin Allah'ım tekrar test yaptın mı sabah? Çabuuuuk

Nasıl rahat hissedeceksen öyle yap tatlım, biraz unutmak gerek evet. Hadi hayırlı haberlerin olsun inşallah canım bu sefer tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…