- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
- 78
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #14.601
Günaydın canım belki gelmez bekleyelim gelirsede nasip diyelim önümüzdeki aylara
Günaydın canımDın dın dın günaydın canım kızlarrr hadi test yapın da şenlensin buralar
Bende son normal muayenede gebelik istediğimizi belirtince bu ilaçlara başladık, bir de tiroid kullanıyorum ben, tiroid değerlerim 3lerde çıkıyor ilaç kullanmazsamBana gebelikte başlatmıştı kaybından sonrada söylemişti bidahaki gebeliğimde bu ilaçları vericem diye
Yaa be güzel bi haber çok duygulandım. Maşallah yaBiraz once cok guzel bi haber aldim. Bu msjim uzun zamandir bebek sahibi olamayan arkadaslarimiza gelsin.Childdevelopment A ad000 M MiuLego M mucizeOldu iyilikperisi92 Lale95
Ve diger guzel hatunlar
9 yillik evli sayisiz asilama ve 3 sefer basarisiz tüp bebek yaptıran arkadasim Hamilehemde dogal yoldan hamile 5+2 günlük dediki ben artık sayisiz kez uzunca yillar ugrastim hatta sperm den tiksinir hale geldim son 3hafta hep prezervatifle korundum cunku spermden tiksiniyordum zaten olmuyoduda gunum 5 gun gecti test yaptim inanki inanmadim halen daha inanamiyorum kese falanda gözükmüş
Buda Rabbimin bi mucizesi işte
Aynen öyle olcak mı olmayacak mı diyip bekletmesi daha kötü. Olsun bitsin de önümüze bakalım, zateb kaldı bi deneme sonrası aşılama. Ki gerek kalmaz inşallah kuzum
Kızlar şimdi şöyle bir olay oldu anlatmazsam çatlarım bendeki testleri ben sabahtan yapıyprım çıkmıyor ama gece yatarkende yapıyorum sabah kadar bekliyor çıkmıyordu çünkü erken daha 7. Gündeyim.hatta bir test varki bırak gölge görmeyi kuruma izi falan da yok bu nedenle şöyle diyordu işte bu test hamile olursam net söyler çizginin nereden çıkabileceğini ihtimal etmek bir imkansız öyle buz beyaz ve işte o testi çişimi tutmuştum banyo öncesi yaptım koydum çıkmadı bende yıkandım paklandım saçımı kuruttum birde baktım böyle.ardına şimdi yeniden yaptım ama bu çiş 1 saatlik çiş yani o 3 saat mi 4 saatim tuttum ne bilmiyorım. M Mavimiresl_Umutlu_Pozitif_ Lale95 M mucizeOldu Mucizemmm16 M melek076 Veziir R Random3 bitliKedi pozitifbiri @kahvelihatunn @My_Moonlight06 unuttuğum diğer herkes başına gelen varsa bi bişey desin bana
Yaa kuzum benim inşallah daha fazla bekletmeden gelecek hiç takma15. Ayimiza girdik çiçeğimmm
Hahaha sen de yanlışıkla hamile kaldım demenin gururunu yaşarsın artık
İnşallah canim ovulasyon testi yapiyorum bu ay bakalim. Her ay aynu şeyleri yaşadık aynı stresi boşuna kendimizi paraliyoruz ne zaman olacak Allah bilir. Vakti gelince tek iliskiyle bile geliyor olanın oluyor cok fazla takiliyoruz cok bunaltiyoruz kendimiziYaa kuzum benim inşallah daha fazla bekletmeden gelecek hiç takmabenim 3 yıl bitti 4. Yıla girdik ama çok az kaldı hissediyorum
Ben olsam detayli tetkik yaptirirdim çünkü insanın aklinda hep şüphe kaliyor acaba bir problem mi var problemin olmadığını öğrenip beklemek daha rahat oluyorArkadaşlar bir sorum olacak ama ben bu dünyalara yeni girdim ve 2 aylık evliyim daha.Haftasonu doktora gittim folik asit verdi 6 ay deneyelim dedi.Yaşım 34 bu arada.6 ay beklemek bana çok uzun süre gibi geldi.Bir kaç gündür buraları okuyorum klomen ve başka şeyler kullanıyorsunuz gibi gördüm.Gerçekten dediği gibi daha çok başında mıyım.Herkes başta folik asit mi kullandı sadece.Yaş itibariyle sanki başka testlerde istemeliydi gibi hissediyorum tedbir amaçlı.
Günaydıın aşkolargeceki ağrıdan sonra gelen giden yok henüz test yapcam ama idrar gelmesini bekliyorum ben 1 saat önce falan uyanıp wcye koştum unuttum çiş yaptım hadi aşko kalk beraber yapalım Mucizemmm16
Amin inşallah canim. Seninde bayağı az kalmisHerkese merhaba kızlar. Bende bu ay klomen ve iğne verdi doktorum . Onlari kullandım. İğneden sonra ki 11.gun bugün. . Bat tarihim dd 1 Ekim. Öyle takılıyorum. Buradakiler tanıyorum ara ara girip bakıyorum. Rabbım hepimize Salih Saliha ve sağlıklı bebişler versin inşallah, amin amin amin
Kız hadi yapsanaGünaydıın aşkolargeceki ağrıdan sonra gelen giden yok henüz test yapcam ama idrar gelmesini bekliyorum ben 1 saat önce falan uyanıp wcye koştum unuttum çiş yaptım hadi aşko kalk beraber yapalım Mucizemmm16
Hiç üzülme kuzum ya inşallah bu ay olur artıkLeke gelmeye baslamis ve sancim cok sanirim 4 gun gecikmeyle regl geliyor
Aynen öyle valla kuzum ben o yüzden geçtiğimiz ay hiç düşünmedim ilişki bile olmadı 1 ay dinlenmeye çekildim bu ay regl gelince tekrar mfk ya başladım 3 2 deniyoruz bakalım olursa olur artık zaten olmazsa ekim de aşılama Kasım da tüp bebek düşünüyoruzİnşallah canim ovulasyon testi yapiyorum bu ay bakalim. Her ay aynu şeyleri yaşadık aynı stresi boşuna kendimizi paraliyoruz ne zaman olacak Allah bilir. Vakti gelince tek iliskiyle bile geliyor olanın oluyor cok fazla takiliyoruz cok bunaltiyoruz kendimizi
Ay seni etiketlememişim yaptım aşko alttaKız hadi yapsana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?