- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
- 78
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #14.621
Ben yaptım aşko etiketlersin kuzumbence gelen giden olmıycak aşko zaten dün gece çok kötüydüm uyuyakalmışım kuzum sanki adet olcam öyle ağrım var hafif hafif kuzum benim kız okula gitsin öyle test yapsak olar mıı 2 saat sonra falan gidicek
Ben hemen görüp baktım kuzuu özellikle kaset testte çok net gördüm ben yaAy seni etiketlememişim yaptım aşko altta
Bebeğim bu kadar erken belirti olur mu yaAşko bunlar aynı zamanda gebelik belirtisi HeeSessiz sessiz hamiş mi Olcan sen
Aşkom biz bile bile yiyoruz olmuyor inşallah sende olurkurşunların önüne atıyoruz kendimizi
E bu benkız ben her gece böyleyim. Koltukta otururken gözlerim kapanıyor eşim hadi yatalım uyuyakalcan diyo yatağa geçiyoruz benim uyku gidiyor eşim hemen uyuyor.
Aşkom sabah da yapsana bi test. Bunda çizgi bariz gözüküyor ama duş alırken beklemiş ya sonradan çıktıysa yanlış sonuç verebilir
İnşallah aşko çok merak ediyorum şu günler geçseBen hemen görüp baktım kuzuu özellikle kaset testte çok net gördüm ben yavar gibi bence aşko
Bakalım bakalım bendede belirtiler var şişkinlik kasık ağrısı uyku bat bekliyorum gebe çıkarsam hemen doktora randevu alıp ilaçlara başlamam gerek pozitif çıkarsaBende son normal muayenede gebelik istediğimizi belirtince bu ilaçlara başladık, bir de tiroid kullanıyorum ben, tiroid değerlerim 3lerde çıkıyor ilaç kullanmazsam
O hareketi çekmeyi nasip etsin Allah diyelim o zamanAy o gururu ben de yaşamak istiyorum, kocam kaçak dövüşüyor, maçta faul yapıp , geri, çekiliyoraz kaldı kırmızı kartı göstericem Zaten eğer böyle olmasın ragmen tutarsaa, bir hareketi hakeder
Ayy görüyorum aşkoAşkolar bana yine gölgelergeçen ay gibi mi olcam diyorum ama kötü düşünmek istemiyorum geçen ayda gölgelerden ileri gidememiştim. 1. Erken gebelik testim hiç oynama yapılmadan ve renk oynaması yaptığımıda attım 2. Kaset teste denemek istedim görebilir misiniz bilmiyorum ondada gölge görüyorum Nasip artık bekleyeceğiz Normalde bat günüm bu gün ama geç yumurtlama gördüğüm İçin tahminen 4-5 gün var adete Mucizemmm16 Demgey3 @mucizeyimben @raainbow R Random3 @melek076 @Veziir @Lale95 @bitliKedi @miresl @iyilikperisi92 ve etketleyemediğim diğer canlar
Sorma sorma az kaldı ama bende sabır az kaldıAmin inşallah canim. Seninde bayağı az kalmis
İnşallah vardır aşkoAyy görüyorum aşkodur bakalım bebeğim kötü düşünme hemen ❤❤ bence bu ay bebiş var
Tamam kuzum iyi yapmışsınBen yaptım aşko etiketlersin kuzum
Bebeğim kasette daha iyi gördüm. Ay hadi İnşallahAşkolar bana yine gölgelergeçen ay gibi mi olcam diyorum ama kötü düşünmek istemiyorum geçen ayda gölgelerden ileri gidememiştim. 1. Erken gebelik testim hiç oynama yapılmadan ve renk oynaması yaptığımıda attım 2. Kaset teste denemek istedim görebilir misiniz bilmiyorum ondada gölge görüyorum Nasip artık bekleyeceğiz Normalde bat günüm bu gün ama geç yumurtlama gördüğüm İçin tahminen 4-5 gün var adete Mucizemmm16 Demgey3 @mucizeyimben @raainbow R Random3 @melek076 @Veziir @Lale95 @bitliKedi @miresl @iyilikperisi92 ve etketleyemediğim diğer canlar
Keşke kan versen kuzum bu testler insanın kafasını çok karıştırıyo bazenİnşallah vardır aşkoşu beş gün geçse bi anlasak nedir ne değildir bana testler hiç açıklayıcı konuşmuyor ahahaha
Benimde ilk gebeliğimde eşime test aldırdım yaptım çizgi gölge falan bişey yoktu iki gün sonra hala regl olmayınca kaynanam dedi Bi kan ver belki yanlış çıkmıştır kan verdim ve kızımı öğrenmiştim ama nasip olmadı oğlumdada evde hiç test yapmadan direk kan verip öğrenmiştim en garantisi bu bence ama ben ne zaman kanla gebelik testi istesem pozitif çıktı o yüzden bu sefer hemen kan vermicemBEn ilk oğlumu akşam yaptıgım testi atmayıp kenara koyup sabah aa bunu buraya mı bırakmışım diye baktıgımda pozitif görünce öğrenmiştimyani bence olması ihtimali kuvvetle muhtemel. Her sabah teste devam ama tabi çok da kaptırmadan kendini
Aynen aşko bariz gördüm geç yumurtlamayı o yüzden erken yani bakalım nasip bekleyeceğiz artık kahvaltıya misafirim gelcek şimdi oyalanıyorumBebeğim kasette daha iyi gördüm. Ay hadi İnşallahbat günüyse bu kadar silik olmaz ama yumurtlamadan emin olduğuna göre bikaç gün öncesine göre normal. Yarın olmaz şimdi yaaa
Daha erken aşko yani biraz daha beklemek gerek bide kimyasal falan olursa kana boşuna gitmiş olcam en azından bat gelce daha belirgin çizgi görsen kana koşcamKeşke kan versen kuzum bu testler insanın kafasını çok karıştırıyo bazentestlerin markası ne kuzum kasette daha çok belli oluyo
Bebeğiiiimmm ikisinde de görüyorum ben ama kaset test çok daha net çıkmış yaaaAşkolar bana yine gölgelergeçen ay gibi mi olcam diyorum ama kötü düşünmek istemiyorum geçen ayda gölgelerden ileri gidememiştim. 1. Erken gebelik testim hiç oynama yapılmadan ve renk oynaması yaptığımıda attım 2. Kaset teste denemek istedim görebilir misiniz bilmiyorum ondada gölge görüyorum Nasip artık bekleyeceğiz Normalde bat günüm bu gün ama geç yumurtlama gördüğüm İçin tahminen 4-5 gün var adete Mucizemmm16 Demgey3 @mucizeyimben @raainbow R Random3 @melek076 @Veziir @Lale95 @bitliKedi @miresl @iyilikperisi92 ve etketleyemediğim diğer canlar
Aşkım şimdi bata kaç gün var bekle bekle geçmez de oofDaha erken aşko yani biraz daha beklemek gerek bide kimyasal falan olursa kana boşuna gitmiş olcam en azından bat gelce daha belirgin çizgi görsen kana koşcam
İnşllah aşko ya inşallah gerçekten öyledirBebeğiiiimmm ikisinde de görüyorum ben ama kaset test çok daha net çıkmış yaaaKötüyü düşünmeyelim bu gölgeler bu sefer bebişin gölgeleri aşkoooo inşallah bu ay bebiş varrr
Ayy goldür inşallah aşkoooİyiyim aşko ya bugün ekşın vardı biraz erken saatte olduerken dediğim akşam 6-7 gibiydi işte şimdi eşim uyudu tv keyfi yapıyorum ama bugün tüm gün kötüydüm yaaa sabah boynum tutulmuş olarak uyandım robot gibiyim
Normalde bat bu gündü geç yumurtladım ya 30 Eylül ya 1 ekime kaydı aşkoAşkım şimdi bata kaç gün var bekle bekle geçmez de oof
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?