- 7 Nisan 2022
- 3.337
- 2.956
- 53
- 30
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #15.181
Ayy evet ya nihayet ilk seferde göre bildimAy hadi güzel haberler getir bize aşko bizden hiç net bilgiler gelmiyor senden gelsin inşallahAklıma gelmedi değil iki gündür burun tıkanıklığı var bu akşam daha ilerledi Size söylemedim kızmayın ama yoğundum Ben bu akşam 8 gibi falan test yaptım karnım ağrıyor adet mi oldum diye gittim bişey gelmeyince aman test yap bi tane dedim çok ince bi gölge gördüm yoğun olduğum İçin çektim size atacam diye az önce aklıma geldi kurumuş hali daha belirgin aynı yerde çizgi duruyor birleştirdim iki resmî atıyorum ilk 4 dakikada çıkan üstteki alttaki kurumuş hali görürmüsünüz bilmem yarın sabah erken gebelik yapcam tekrar Mucizemmm16 @Demgey3 @fnd_50 @miresl Lale95 @sultansultan90 @iyilikperisi92 ve diğer canlar
Ben ikisinde görüyorum kuzumAy hadi güzel haberler getir bize aşko bizden hiç net bilgiler gelmiyor senden gelsin inşallahAklıma gelmedi değil iki gündür burun tıkanıklığı var bu akşam daha ilerledi Size söylemedim kızmayın ama yoğundum Ben bu akşam 8 gibi falan test yaptım karnım ağrıyor adet mi oldum diye gittim bişey gelmeyince aman test yap bi tane dedim çok ince bi gölge gördüm yoğun olduğum İçin çektim size atacam diye az önce aklıma geldi kurumuş hali daha belirgin aynı yerde çizgi duruyor birleştirdim iki resmî atıyorum ilk 4 dakikada çıkan üstteki alttaki kurumuş hali görürmüsünüz bilmem yarın sabah erken gebelik yapcam tekrar Mucizemmm16 @Demgey3 @fnd_50 @miresl Lale95 @sultansultan90 @iyilikperisi92 ve diğer canlar
Hii anladim canim, inşallah çabuk çıkar senin yerine ben telaşlandimCanm burda ne zaman çıkar bilmiyorum öyle internet sistemleri de yok ki girip bakayım arayacaklar ama ne zamanİnşallah seninkide bebiş belirtisidir bata kaç var
Gördün dimi of sanki hcg artıyor daha belirgin görür oldum inşallah AllahımAyy
Ayy evet ya nihayet ilk seferde göre bildimhadi kiz bu sefer gol olsun yaa sabah mutlaka yap etiketle bizi sabahimiz şenlensin
Ayy nasıl dayandın test yapmadın kızHii anladim canim, inşallah çabuk çıkar senin yerine ben telaşlandimbenim bat 29u,bata dair belirtim yok sivilce dışında gebelik belirtisi hiç yok arabir şiddetli bek ağrısı oldu geçti
Yarın az pembeleşme olursa gitcem aşko söz gölgeler silikler beni tatmin etmiyor hastaneden elim boş dönmek o kadar üzücü oluyor ki bir kere yaşadım gecikme oldu diye heveslendim uça uça gittim ağlaya ağlaya döndüm doktorun üzülmemem için acıyarak üzülme ama negatif demesi yüzüme yüzüme kaldıramıyorum bunuBen ikisinde görüyorum kuzumsen neden gidip kan vermiyorsun
Telin ışığımı açmadan gördüm bendeGördün dimi of sanki hcg artıyor daha belirgin görür oldum inşallah AllahımYarın az pembe görsem kana giderim yemin ederim bak
Tamam canım sabah yapta şenlensin buralar sonra da güzelce kan vermeye gitYarın az pembeleşme olursa gitcem aşko söz gölgeler silikler beni tatmin etmiyor hastaneden elim boş dönmek o kadar üzücü oluyor ki bir kere yaşadım gecikme oldu diye heveslendim uça uça gittim ağlaya ağlaya döndüm doktorun üzülmemem için acıyarak üzülme ama negatif demesi yüzüme yüzüme kaldıramıyorum bunu
Tamam aşko sendende harika haberler bekliyorumTamam canım sabah yapta şenlensin buralar sonra da güzelce kan vermeye git
Evet kiz gördüm yeminleGördün dimi of sanki hcg artıyor daha belirgin görür oldum inşallah AllahımYarın az pembe görsem kana giderim yemin ederim bak
Evet ben gördüm üsttekiler daha belirmişAy hadi güzel haberler getir bize aşko bizden hiç net bilgiler gelmiyor senden gelsin inşallahAklıma gelmedi değil iki gündür burun tıkanıklığı var bu akşam daha ilerledi Size söylemedim kızmayın ama yoğundum Ben bu akşam 8 gibi falan test yaptım karnım ağrıyor adet mi oldum diye gittim bişey gelmeyince aman test yap bi tane dedim çok ince bi gölge gördüm yoğun olduğum İçin çektim size atacam diye az önce aklıma geldi kurumuş hali daha belirgin aynı yerde çizgi duruyor birleştirdim iki resmî atıyorum ilk 4 dakikada çıkan üstteki alttaki kurumuş hali görürmüsünüz bilmem yarın sabah erken gebelik yapcam tekrar Mucizemmm16 @Demgey3 @fnd_50 @miresl Lale95 @sultansultan90 @iyilikperisi92 ve diğer canlar
Dayandığımi kim söyledi aşkoAyy nasıl dayandın test yapmadın kızyapsana yarın bi tane
Buldum ben gördüm ztn baksana sabah ilk idrarla yap ve sen bi kan ver artık benden önce çıktı sende çizgi ben kan veremiyorum bizde kan İle bakmıyorlar malesef idrarla bakıyorlar doktor gizli bakarsa şans ama 6 ekimde randevu neyse bebiş büyümüş olur.sen benim yerinecek kendi yerinecek bi ver kurban olan hepimizi kurtarBencede bencedekız aşko test attım bir saniye önce baksana etikette adın aklıma gelmiyor bi türlü değiştirdin ya
İnşaallah hepimizden hamiş haberleri gelir bu ayBuldum ben gördüm ztn baksana sabah ilk idrarla yap ve sen bi kan ver artık benden önce çıktı sende çizgi ben kan veremiyorum bizde kan İle bakmıyorlar malesef idrarla bakıyorlar doktor gizli bakarsa şans ama 6 ekimde randevu neyse bebiş büyümüş olur.sen benim yerinecek kendi yerinecek bi ver kurban olan hepimizi kurtar
Sivilce gebelik belirtisi aynı zamanda regliye karışanlardanHii anladim canim, inşallah çabuk çıkar senin yerine ben telaşlandimbenim bat 29u,bata dair belirtim yok sivilce dışında gebelik belirtisi hiç yok arabir şiddetli bek ağrısı oldu geçti
Yaa yerim ❤❤ ama öyle değil gibi kuzum ya yani regli gibi kırmızı ama gelmiyo çok az geliyoBebiş yerini hazırlıyor derdi annem olsa
Değil gibi aşko ya anlamadım valla çok sulu ve pıhtısız az az geliyo bence sökülcek ama sökülemiyorumKiiz sen adet olmuyon o zamanyerleşme kanamasi sabah mutlaka vücut ısıni ölç
Evet aşkım kırmızıAşko akıntı rengi regl akintisı gibi mi?
Evet canim okudum bende belirtiler içinde vardiSivilce gebelik belirtisi aynı zamanda regliye karışanlardan
Bunu okuyunca haklısın o zaman pembeleşme görünce git dediğin gibi hayal kırıklığınızda bir derecesi olmalı bence testlere alıştık ama yüzüne söylemek zor gerçekten ben olsam tahlil kağıdı verecek arkadaşlar falan derim kağıtta negatif yazar ama yüzüne söyleyemem ya zor yani empati kırıyorum sanırım kişiyle benim yapabileceğim bir an değilYarın az pembeleşme olursa gitcem aşko söz gölgeler silikler beni tatmin etmiyor hastaneden elim boş dönmek o kadar üzücü oluyor ki bir kere yaşadım gecikme oldu diye heveslendim uça uça gittim ağlaya ağlaya döndüm doktorun üzülmemem için acıyarak üzülme ama negatif demesi yüzüme yüzüme kaldıramıyorum bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?