Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy Ayy evet ya nihayet ilk seferde göre bildimhadi kiz bu sefer gol olsun yaasabah mutlaka yap etiketle bizi sabahimiz şenlensin

Ben ikisinde görüyorum kuzum sen neden gidip kan vermiyorsun

Canm burda ne zaman çıkar bilmiyorum öyle internet sistemleri de yok ki girip bakayım arayacaklar ama ne zaman İnşallah seninkide bebiş belirtisidir bata kaç var
Hii anladim canim, inşallah çabuk çıkar senin yerine ben telaşlandimbenim bat 29u,bata dair belirtim yok sivilce dışında gebelik belirtisi hiç yokarabir şiddetli bek ağrısı oldu geçti

Ayy
Ayy evet ya nihayet ilk seferde göre bildimhadi kiz bu sefer gol olsun yaasabah mutlaka yap etiketle bizi sabahimiz şenlensin
Gördün dimi of sanki hcg artıyor daha belirgin görür oldum inşallah Allahım Yarın az pembe görsem kana giderim yemin ederim bak

Ben ikisinde görüyorum kuzum sen neden gidip kan vermiyorsun
Yarın az pembeleşme olursa gitcem aşko söz gölgeler silikler beni tatmin etmiyor hastaneden elim boş dönmek o kadar üzücü oluyor ki bir kere yaşadım gecikme oldu diye heveslendim uça uça gittim ağlaya ağlaya döndüm doktorun üzülmemem için acıyarak üzülme ama negatif demesi yüzüme yüzüme kaldıramıyorum bunu

Tamam canım sabah yapta şenlensin buralar sonra da güzelce kan vermeye git

Evet ben gördüm üsttekiler daha belirmiş

Ayy nasıl dayandın test yapmadın kız yapsana yarın bi tane
Dayandığımi kim söyledi aşko4gündur vücut ısım 37de takilip kalmiş, dün şeytan dürtdü sabah kaset test yaptim negatif çıktı ama hamilelik varsa bile negatif çikmasi normal,ilk idrar degil,erken gebelik testi değil yumurtlamanın 11.günü

Bencede bencede kız aşko test attım bir saniye önce baksana etikette adın aklıma gelmiyor bi türlü değiştirdin ya
Buldum ben gördüm ztn baksana sabah ilk idrarla yap ve sen bi kan ver artık benden önce çıktı sende çizgi ben kan veremiyorum bizde kan İle bakmıyorlar malesef idrarla bakıyorlar doktor gizli bakarsa şans ama 6 ekimde randevu neyse bebiş büyümüş olur.sen benim yerinecek kendi yerinecek bi ver kurban olan hepimizi kurtar

İnşaallah hepimizden hamiş haberleri gelir bu ay

Hii anladim canim, inşallah çabuk çıkar senin yerine ben telaşlandimbenim bat 29u,bata dair belirtim yok sivilce dışında gebelik belirtisi hiç yokarabir şiddetli bek ağrısı oldu geçti
Sivilce gebelik belirtisi aynı zamanda regliye karışanlardan

Sivilce gebelik belirtisi aynı zamanda regliye karışanlardan
Evet canim okudum bende belirtiler içinde vardi
Bide benim komşu vardi çocuklarimiz ayni sinifta okuyor,sordum ona neden bu kadar sivilcen çıkmış ergenliye mi girdin yineyok adetime az kaldı hep böyle olurd dedi
1 hafta sonra gebeyim dedi 3.çocuga dıkşın kurbani olmuş anlamamişşimdi 2yaşina girdi o çocuk
Yani sivilce gebelik.belirtiisi de olduğunu gözümle gördüm

Bunu okuyunca haklısın o zaman pembeleşme görünce git dediğin gibi hayal kırıklığınızda bir derecesi olmalı bence testlere alıştık ama yüzüne söylemek zor gerçekten ben olsam tahlil kağıdı verecek arkadaşlar falan derim kağıtta negatif yazar ama yüzüne söyleyemem ya zor yani empati kırıyorum sanırım kişiyle benim yapabileceğim bir an değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…