Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Demgey3 Demgey3 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ @Lale95 @raainbow M mucizeOldu @miresl aşkolarım ve diğer aşkolarım ben tam olarak sökülemiyorum help me napsam ya ağrım bayağı var ama gelen çok az az geçen sefer böyle değildim ilk gün vardı kanamam resmen ikinci gün gibiydi bugün ped resmen bomboş ya 🙄 çok az gelmiş
Kızzzz aşko sen adet olmuyorsun o zamannnn ay yerleşme mi acabaaa 😍😍🌸🌸 sakın adet sökücü birşeyler yapıp içmeeee yarını bekle aşko 😍❤️❤️

Yaa sökülmem inşallah 🤲🏻❤ tamam aşkım yapcam çok sinirlenmiştim bugün atıcaktım testi olmuyo işte neyi zorluyorum diye🙄🙄 son anda kızım 15 lira verdin bu teste diyip vazgeçtim😅😅😅
İnşallah aşkooo🤲🏻 Kıııız test atılır mııı bu ay olmasa bile öbür ay eczane eczane gezersin o test için ahahahaha😂😂

Kız tuhaf olacak ama saç yağlanması gebelik olabilir mi 🙈🙈 bi gün önce duş yaptım ertesi gün saçlarım yağlanmış sanki banyo yapmamışım gibi ve benim saçlar bi kaç gün sonra yağlanır 😅 ama öyle harıl harıl yağlanma da değil ha 🤣🤣🤣 @lale Ginnys Ginnys _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ ve diğer canımlar 🤣🤣
Evet canımm yüksek progestron yapar yağlanma oda gebelikle 🥰🥰

Ay hadi güzel haberler getir bize aşko bizden hiç net bilgiler gelmiyor senden gelsin inşallah😍🤲🏻 Aklıma gelmedi değil iki gündür burun tıkanıklığı var bu akşam daha ilerledi Size söylemedim kızmayın ama yoğundum 🙈Ben bu akşam 8 gibi falan test yaptım karnım ağrıyor adet mi oldum diye gittim bişey gelmeyince aman test yap bi tane dedim çok ince bi gölge gördüm yoğun olduğum İçin çektim size atacam diye az önce aklıma geldi kurumuş hali daha belirgin aynı yerde çizgi duruyor birleştirdim iki resmî atıyorum ilk 4 dakikada çıkan üstteki alttaki kurumuş hali görürmüsünüz bilmem 😂yarın sabah erken gebelik yapcam tekrar 🙈😀😀😀 Mucizemmm16 Mucizemmm16 Demgey3 Demgey3 @fnd_50 @miresl @Lale95 @sultansultan90 @iyilikperisi92 ve diğer canlar 🌸
Anammmmm aşkoooo ben iyice iyice görüyorum ve bu kaset testtt 😍😍😍 yarın muhakkak ilk idrarla yap bebeğiiiimmmm ❤️😍 ay çok güzel ya inşallah bebiş vardır kuzum beniiiimmm ❤️❤️

Anammmmm aşkoooo ben iyice iyice görüyorum ve bu kaset testtt 😍😍😍 yarın muhakkak ilk idrarla yap bebeğiiiimmmm ❤️😍 ay çok güzel ya inşallah bebiş vardır kuzum beniiiimmm ❤️❤️
İnşallah aşko sabah çıkar ortaya herşey😍 bu ay adet olursam bu testlerlerden sonra yani bir daha bat günü geçene kadar test alıp yapmam eşimede dicem alma aldırma dicem 😂😂😂

Back
X