- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #15.461
Ben bomba koyup patlatcam içerisini belki yımırtalar kendi çatlayamıyodur yardımcı olmuş olurumKız sorma millet takır takır ikinciyi tutturuyor anam ben daha birinciyi tutturamadm valla ateşe verip yakcam biyerlerimi artık cinnet geliyor
Aşko korkma kimyasalın peşinden daha kolay gebe kalınıyor diye biliyorum öyle düşünme sürekli aynısı olacak diye bişey yok inşallah tekrar aynı şeyleri yaşamazsın kuzumAyy yakalıcam ucundan biyerden inşallah konularıgölgeler bebiştirrr yaaa hamişmisin sen ne zaman bat tarihi bende işte korkulardaym tekrar denersek kimyasal olurmu yada yine 1 yıl bekletcekmi bizi diye
Aşko ben sanmıyorum çocuk içeriyi deşti böyle yerleşmemi olurbence vücudum bozulmuş benim
Kız belki deşcek çocuk şakır şukur kırmızılar gelmeden sus konuşmaBen bomba koyup patlatcam içerisini belki yımırtalar kendi çatlayamıyodur yardımcı olmuş olurum
İnşallah kuzum amiinAşko korkma kimyasalın peşinden daha kolay gebe kalınıyor diye biliyorum öyle düşünme sürekli aynısı olacak diye bişey yok inşallah tekrar aynı şeyleri yaşamazsın kuzumaşko evet diyemiyorum hayırda diyemiyorum gölge ç çıkıyor hep testlerde ama net pembe bi çizgi çıkmıyor geçen ayda böyle olmuştu bende o yüzden bilemiyorum hayırlısı diyip bekliyoruz artık bat dündü ama geç yumurtlama gördüm 30-1 ine falan kaydı bat galiba bakalım
Valla doktor çok önemli inşallah bu süreci güzel geçirebileceğin senin için en doğru doktoru bulabilirsinVall heyecan geçtim sağlıklımıyım diğe öğrenmek istedim yeni geldiğimde hormon tahlili bile yapmadı doktor yasak diye 1,5 yıl evli kalmadan burada yapamam diyor ben 3 sene olacak diyorum beni bağlamaz türkiyedeymişsiniz siz eşiniz buradaymış diyor olmaz.saçma sanki eşim gelip gidince birlikte olmuyorduk sanki hahahah …o doktoru değiştirdim çünkü bazen bazı doktorlar kendilerine göre davranabiliyor kimdi kurallara harfi harfiyen uyurken kimileri de sallıyor bende orta kararında bir doktor buldum başka şehirde ona gidip geliyorum. Bakalım burada bulabilecekmiyim bilmiyorım
Bende seni etiketleyemedm bulamadm biraz önce demekki sıkıntı vardıAşkolarrrrrr ben geldim ayyyy hesaba giriyorum ama mesaj yazamıyorum beğenemiyorum şimdi düzelttiler
Aşko kırmızılar geliyo zaten ama bi farkla pede çok çok az geliyo yok denicem kadar az lavaboya gidince idrarla birlikte geliyo gece hiç bişey gelmemişti zaten pedeKız belki deşcek çocuk şakır şukur kırmızılar gelmeden sus konuşma
Bombada iyi fikirmiş bak
İnşallah canımİnşallah kuzum amiinay inşallah geçen ay gibi olmaz bebiştir bu sefer tatil nasıldı iyi geldimi
Ay evet ben gripten aklımdan çıktı kız aşko çıktımı sonuç heyecanlandım bak şimdiAşkolarrrrrr ben geldim ayyyy hesaba giriyorum ama mesaj yazamıyorum beğenemiyorum şimdi düzelttiler
Dimiii hatta koyu renk oje sureyim oyle gideyimSataşacak yet aramış bulamamış belliaman ne uğraşacan ya ben böyle seviyorum de geç kuzum hatta kocam böyle seviyor de
Aynen bebeğim sok gözüne gözüneDimiii hatta koyu renk oje sureyim oyle gideyim
Cok guzel aydınlatmışsın kuzum sagol. Benim gecti artik ozaman bugun 3. Gundu randevu falanda almadim zaten pek istegimde yok acikcasiKuzu 3 kez yaptırmış biri olarak anlatıyorum. Adetin 3. Günü gidiyorsun doktor yumurta geliştirici ilaç veriyor düzenli olarak hafta da 2-3 kontrole gidiyorsun yumurtaların büyüme durumuna göre çatlatma iğnesi veriyor aşılama günü belirliyor. Aşılama için sabah erken gidiyorsunuz eşin sperm veriyor onlar yıkanıp hazırlanıyor aşılama yapılıyor.
Hoşgeldin canım bizde aynı bildiğin gibi regl bitti değerlendirme yapıyoruz mfk ilesen neler yapıyorsun.
Yarinki testte etiket yap bizide6ekimde doktor gidiyorum haberi var bilmiyorım burada yeni öğreniyorum. Nasıl ilerleyecek süreç
Cok haklisin kuzum saldim zaten gitmem ayni ortamda pek bulunmam bundan sonra.Ay kuzum Allah kolaylık versin zor vallaama tırnaklara Niye takmış anlamadım uzun protez tırnaklı Bir gelini olsaydı ne yapardı acaba ah kvler ahhhhh aman aşko kafaya takmaya değmezler valla aslında canını sıkan hiç kimse değmez çünkü sen en değerli kişisin canını sıkanlar kim ki senin güzel canını sıkıyorlar salla gitsin valla hayat kısa bu konular için üzülmeye değmez
Kız hic sevmem uzun tırnak ama bundan sonra uzatcamKız aşkoo neden takiliyorsun ki ne söylerse söylesin kendi bildigini yap,agzi olan zaten konuşur
Uzun olduğunu söylüyor sende evet ben uzun seviyorum söyle kessinler seslerini
Eşim dediki annem öyle işte boş konuşuyor takma kafaya dediAman boşver konuşsun aranızda kalan eşin olur. Gücüme gitti başkalarıyla benim hakkımda konusmussun de büyüklük sende kalsın. Aranızdaki saygı biterse senle eşin huzursuz olursunuz annesi sonuçta onun da huyu öyleymişbu Kaynanalar hep öyle gelini cekemezler kiskanirlar
Ah askim sen iyi olda sorun yok. Ben adetim 3. Günü bugun_Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 @Demgey3 M Mavimiresl @ad000 @melek076 @Safiye19 @ucge ve diğer kızlaar naslsınız ay nickleri bile unutmuşum aşkolaaar bu aralar okuyamıyorum hiç yazılanları kendimi derslerden geri kalmış öğrenciler gibi hissediyorum neler oldu kimler hamiş kimlerde hamişlik belirtileri var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?