Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy yakalıcam ucundan biyerden inşallah konuları gölgeler bebiştirrr yaaa hamişmisin sen ne zaman bat tarihi bende işte korkulardaym tekrar denersek kimyasal olurmu yada yine 1 yıl bekletcekmi bizi diye
Aşko korkma kimyasalın peşinden daha kolay gebe kalınıyor diye biliyorum öyle düşünme sürekli aynısı olacak diye bişey yok inşallah tekrar aynı şeyleri yaşamazsın kuzum aşko evet diyemiyorum hayırda diyemiyorum gölge ç çıkıyor hep testlerde ama net pembe bi çizgi çıkmıyor geçen ayda böyle olmuştu bende o yüzden bilemiyorum hayırlısı diyip bekliyoruz artık bat dündü ama geç yumurtlama gördüm 30-1 ine falan kaydı bat galiba bakalım

İnşallah kuzum amiin ay inşallah geçen ay gibi olmaz bebiştir bu sefer tatil nasıldı iyi geldimi

Valla doktor çok önemli inşallah bu süreci güzel geçirebileceğin senin için en doğru doktoru bulabilirsin

Cok guzel aydınlatmışsın kuzum sagol. Benim gecti artik ozaman bugun 3. Gundu randevu falanda almadim zaten pek istegimde yok acikcasi

Cok haklisin kuzum saldim zaten gitmem ayni ortamda pek bulunmam bundan sonra.

Eşim dediki annem öyle işte boş konuşuyor takma kafaya dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…