Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah bebeğim ❤ sen nasıl oldun aşko geçti boynun falan ? Tiroid için gittin mi ? Ben sordum az önce kızı götürdüm sağlık ocağına yapılıyo dedi
Boynum biraz daha iyi aşko teşekkür ederim kas gevşetici krem aldım sürüyorum tiroid için gidemedim doktor izindeymiş aşko haftaya kaldı yaaa bak iyi bari hastaneye gitmekle uğraşmamış olacaksın kuzum kızının birşeyi mi var niye götürdün

Cok şükür aşko iyi olmana sevindim ❤ Aynen aşko bende haftaya yaptırcam bebeğim❤ adet bitsin de bi ne olduğu bellide değil bakalım ne diycek. Ateşi boğaz ağrısı var kuzum okula gidemedi bugün onun için götürdüm

Aynen canım hayırlısıyla sağlıcakla ilerletmesin sağlıcakla dünyaya gelsin inşallah miniğin

Napıyım şoku atlattm regl oldum bitti denesekmi denemesekmi diye düşüncedeyiz inşallah güzel haberlerle gelirsin ya bidahaki ay ihtiyacmz var

Aşko ben vurgun yedim bi dahaki aya kaldı
Ayy aşkoo biz hep vurgunlardayız zaten yoruldum yıldım dün bi arkadaş dogum yaptı minick yaa bebiş valla içim gitti bi güleydi yüzümüz
Evet bebeğim baktıracağım inşallah doktorum izindeymiş gelir gelmez baktırıp ilaç isteyeceğim teşekkür ederim bebeğim
Heh iyi bari kuzum inşallah bebişte bekletmeden gelir artık ya

Ayy aşkoo biz hep vurgunlardayız zaten yoruldum yıldım dün bi arkadaş dogum yaptı minick yaa bebiş valla içim gitti bi güleydi yüzümüz

Heh iyi bari kuzum inşallah bebişte bekletmeden gelir artık ya
Yaa çok tatlılar aşko minnacıklar ❤❤❤ kardeşim doğum yaptı ya bebeğe diyorum ki kız bende senden yapcam bi tane daha diye herkes gülüyo

Evet yaa notları bırakın bana ayy _Umutlu_Pozitif_ hamiş oldun valla havalara uçarım yaaa ciddimi hamişimiz vaar @Ginnys hayırlı olsuunn çok sevindiim ne kadarlık Mucizemmm16 zaten hamş olsada reddetcek artk psikolojisi hep kırmızıları çağırıyor onun yıldırdı beni

Kolay gelsin aşko özlettin kendini bende yine gölgeler var net bişey yok bekliyoruz bakalım sen nasılsın kuzum
Ayy yakalıcam ucundan biyerden inşallah konuları gölgeler bebiştirrr yaaa hamişmisin sen ne zaman bat tarihi bende işte korkulardaym tekrar denersek kimyasal olurmu yada yine 1 yıl bekletcekmi bizi diye

Aşko ben sanmıyorum çocuk içeriyi deşti böyle yerleşmemi olur bence vücudum bozulmuş benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…