Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aşko kırmızılar geliyo zaten ama bi farkla pede çok çok az geliyo yok denicem kadar az lavaboya gidince idrarla birlikte geliyo gece hiç bişey gelmemişti zaten pede
Tühh cidden sana bi bomba bana bi bomba şart
İnşallah canım tatil iyi geçti canım güzeldi kafam dağıldı şimdide grip oldum
Oohh sevindim ne güzel olmuş ama üstüne grip olmsaydn iyiydi dikkat et kendine sıcak şeyler c vitamini al bol bol

Ay bende klomen mi kullansam acaba letu bisey yapmiyoda klomen benim yumurtalari coşturuyor

Kizlar yumurtlama olmusmu bakarmisiniz ilk kez kullanıyorum ovuyu pek anlamıyorum

Eklentiler

• IMG_20220928_171646.webp
    48,8 KB · Görüntüleme: 22
Asko M Mavimiresl gzmyts53'den sana haber var "kızlar giriyorum okuyorum ama cevap yazamıyorum malesef ban hala kalkmadı, hepinizi takipteyimm miresl askom beni sormuşsun iyiyim çok şükür Perşembe günü randevum var, 12+1 oluyorum ikili tarama testi yapılacak inşallah cinsiyeti de gösterir bende merakla bekliyorum. Ban kalkınca aranizdayimmm öpüyorum hepinizi bu arada _Umutlu_Pozitif_ da merak ediyorum naptiin kız en son dün silik çizgi vardı "
aynı bunu kopyalar mısın

kopyaladım aşko G Gzmyts53

Kız bana da dedi bunları ben unuttum Yaa

Haftaya yaptırırız aşko inşallah düşük çıkarda ilaç kullanmaya gerek kalmaz daha adet diyor yaaaa sen adet değilsin aşkooo bu adet olamaz yaaa çok geçmiş olsun Bebeğim herkeste var ya salgın var dikkat edelim hepimiz kuzum Allah acil şifalar versin

Ahahah valla haberler bu kadar kuzum çok haber yok maalesef aynen kuzum ya inandıramıyoruz adet oldum diyor hala

Ay hadi bakalım cinsiyetide öğrenirde gelir inşallah Ah ah bu garip umutlu napsın siliklerle devam değişiklik yok

Kuzum ya benim ki 6 ay dedi bu dönemde de kistlerim oldugu icin dogum kontrol hapi icmem gerektiğini söyledi küçülmesine destek olurmuş ne yapsam bilemedim. Genelde herkeze 3 regli donemi diyorlar
Üç ay bı geçsin kuzum kontrole git bence.
Ona göre bakarsın duruma
İnşallah bizede sağlıklı hayırlı evlatlar verir Rabb'im

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…