- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
- 78
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #15.501
İnşallah güzel haberler alırsın kuzum benimKızlaarrrr 9-10 Ekim bat zamanı korkuyorum vallahiyarın da dr a gideceğim bakalım benim pıhtılaşmaya ne diyecek dua edin bana nolur güzel şeyler söylesin
Ayyyy G Gzmyts53 bebeğiiiimmm cinsiyet belli olunca bize de haber verAsko M Mavimiresl gzmyts53'den sana haber var"kızlar giriyorum okuyorum ama cevap yazamıyorum malesef ban hala kalkmadı, hepinizi takipteyimm miresl askom beni sormuşsun iyiyim çok şükür Perşembe günü randevum var, 12+1 oluyorum ikili tarama testi yapılacak inşallah cinsiyeti de gösterir bende merakla bekliyorum. Ban kalkınca aranizdayimmm öpüyorum hepinizi bu arada _Umutlu_Pozitif_ da merak ediyorum naptiin kız en son dün silik çizgi vardı "
aynı bunu kopyalar mısın
kopyaladım aşko G Gzmyts53
Seninle aynı gidiyoruz hep çiçeğim zatenYalniz değilsin aşko bende seninleyimnot aldım batını bebeğim güncelliycem
Askom seni cok ozledik G Gzmyts53 ne zamandir aklimdasin dôn artik aramiza yaa senin sohbetin bi baskaAsko M Mavimiresl gzmyts53'den sana haber var"kızlar giriyorum okuyorum ama cevap yazamıyorum malesef ban hala kalkmadı, hepinizi takipteyimm miresl askom beni sormuşsun iyiyim çok şükür Perşembe günü randevum var, 12+1 oluyorum ikili tarama testi yapılacak inşallah cinsiyeti de gösterir bende merakla bekliyorum. Ban kalkınca aranizdayimmm öpüyorum hepinizi bu arada _Umutlu_Pozitif_ da merak ediyorum naptiin kız en son dün silik çizgi vardı "
aynı bunu kopyalar mısın
kopyaladım aşko G Gzmyts53
İyiyim canım benim, biz de özledik seni
Amin inşallah kuzumHaftaya yaptırırız aşko inşallah düşük çıkarda ilaç kullanmaya gerek kalmazdaha adet diyor yaaaa sen adet değilsin aşkooo bu adet olamaz yaaa çok geçmiş olsun Bebeğim herkeste var ya salgın var dikkat edelim hepimiz kuzum Allah acil şifalar versin
Kalbim seninle kuzum, her şey güzel olacakKızlaarrrr 9-10 Ekim bat zamanı korkuyorum vallahiyarın da dr a gideceğim bakalım benim pıhtılaşmaya ne diyecek dua edin bana nolur güzel şeyler söylesin
Ondan işte canımBende seni etiketleyemedm bulamadm biraz önce demekki sıkıntı vardı
Kızlar aramadılar biz aradık ee yarına çıkacak dedilerAy evet ben gripten aklımdan çıktı kız aşko çıktımı sonuç heyecanlandım bak şimdi
Anladım canım sonuç çıkınca hemen bildir olur mu merakla bekliyoruzOndan işte canım
Kızlar aramadılar biz aradık ee yarına çıkacak dedilerbekliyoruz bakalım okuyamadım çoğu mesajı ya Ginnys Mucizemmm16 R raainbow ve diğer canlar
Ben seviyorum ama çok uzun değilKız hic sevmem uzun tırnak ama bundan sonra uzatcam
Korkma bebeğim inşallah güzel haberlerle dönüceksin doktordan kalbimiz seninle ❤❤Kızlaarrrr 9-10 Ekim bat zamanı korkuyorum vallahiyarın da dr a gideceğim bakalım benim pıhtılaşmaya ne diyecek dua edin bana nolur güzel şeyler söylesin
Tamam bebeğim sonuç çıksın haber ver muhakkak bekliyoruz ❤❤Ondan işte canım
Kızlar aramadılar biz aradık ee yarına çıkacak dedilerbekliyoruz bakalım okuyamadım çoğu mesajı ya Ginnys Mucizemmm16 R raainbow ve diğer canlar
İnşallah bebeğim ❤❤Seninle aynı gidiyoruz hep çiçeğim zatenannelikte de ayrılmayalım
Niye aşko ya şu gelmeyen regl yüzünden miii hala tam gelmedi demiiiiAmin inşallah kuzum❤❤❤ Sağol bebeğim evet dikkat edelim aşko salgın varmış doktorda söyledi kız kafam çok karışık benim ya
Biraz daha sabır bebeğim çok net görüceksin inşallah❤❤❤Ay hadi bakalım cinsiyetide öğrenirde gelir inşallahAh ah bu garip umutlu napsın siliklerle devam değişiklik yok
İnşallah güzel haberler alırsın bebeğimOndan işte canım
Evet aşko hala tam olarak gelmiyo az biraz daha fazlalaştı sanki ama yinede ikinci gün gibi değilNiye aşko ya şu gelmeyen regl yüzünden miii hala tam gelmedi demiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?