Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Lale95 R Random3 ayy kızlaar siz napıyosunuz ne var ne yok özledim hepinizi
Heç kuzum yorğun halde atmışım kendimi kanepeye durmaya halim yok
Sen nasilsin napiyosun?toparlaya bildinmi kendini?ekşnnnn dıkşin başladı mi?ben adet oldum bugün burç ikizimle aynı günde R Random3 bu ay kendime çatlatma tedavisi yapicam

Selam kuzum ben göruyorum her sabah ilk idrarla test yap ve takip et bakalim koyulaşma olsa kan tahliline git inşaallah gebesindir

Bi zahmet beslensin aşko o kadar kendimizi paraladık buralarda biraz da onlar uğraşsın

Böyle olması canımı sıktı aşko regli mi başka bişey mi bi halt anlamadım o değil ağrımda geçti kafasına göre takılıyo
Aşkoo sakin ol bana sen diyordun benim için modunu düşürme yerleşmedir o diye sen niye modunu düşürüyorsun çokta kafana takılıyorsa kan verebilirsin kanda çıkar sonuç

Görüyorum bende canım iki gün sonra tekrarlayabilirsin koyulaşma için ❤ İnşallah bebeğin seninledir kuzum

Görüyorum canım ama daha erken iki üç gün sonra tekrar yapabilirsin daha koyu çıkacaktır inşallah sağlıcakla tutunsun sağlıcakla gelişsin

Aşkoo sakin ol bana sen diyordun benim için modunu düşürme yerleşmedir o diye sen niye modunu düşürüyorsun çokta kafana takılıyorsa kan verebilirsin kanda çıkar sonuç
Aşko senin kesin yerleşme bebeğim ❤ ama benim ki muallakta regli olarak kabulleniyorum sadece erken ve böyle olması üzdü zamanında da gelmedi canımı sıktı işte olsa testte çıkardı aşko daha iki gün önce yaptım ya

Kızçeler benim ders çalışmam gerekirken ben bugğn okuldan gelip bir uyudum hala uyukluyorum acaip uykum var şimdi geri yatsam yarın sabaha gözümü açarım ne olacam böyle acaba diyetisyen dediki yükün gelince uyu bedenini yorma bu süreçte dedi aklınızda olsun tutunma sürecinde önemliymiş

Baksana ne diyeceğim benim. Testte böyleydi şimdi kızardı iyice takip et kendini ne olur ne olmaz gebelik olabilr tabi bu bence başıma geldiği için böyle diyorum bir gün içimde bir beta çok değişiyor bence ben sabah öğlen akşam test an be an arttığını görüp mutlu oldum ama ilk başları böyle

Yerleşme kanaması yaşandıktan en az 3-4 gün sonra idrarda çıkarmış iki gün önce ne aşkoooo dalgamı geçiyorsun benimle benimki yerleşmeyse ney biçimde çıkmalıydı ama gölgeden başka neyim var ben adet olunca görürsünüz ben kendimden bu kadar emin olamıyorum gölgelerden sonra ama senden daha umutluyum

M mucizeOldu aşkoo hamilemisin kızlar değer falan yazmşlar
Valla canım dün kan verdim bugün çıkacaktı güya çıkmadı yarın çıkacak heyecanla bekliyorum
M mucizeOldu aşko çıkmadımı sonucu evet senin hesapta sorun olduğu belli sabah etiket yapmak için yazdım ama hesabın çıkmadı
çıkmadı canm yarına kaldı
Tamam bebeğim sonuç çıksın haber ver muhakkak bekliyoruz ❤❤
tabiki canım
İnşallah güzel haberler alırsın bebeğim sonuçlar çıkınca bizi de haberdar et bebeğim merak ediyoruz
Edecem canım
Eşim bugün işten aceleyle geldi telin başında bekledik durduk bana sakin ol diyen adam elleri titriyordu

Aynen hemen sevinmiyorum ama azda olsa bi belirti gormekte bi tuhaf oluyo :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…