Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayol resmen cevap verilmemiş
çirkefleşicem ama heee Demgey3 Mucizemmm16 Lale95

Ya tümden delirdik hahahhahahah haklisin aşko para benim adamı da bozar sipermini kesin bozar olmaz o iş düşünün başka ödül bulalım
Ahahahaha benimkinide bozar dur ben bu ödülü bi düşüncem delirmek güzeldir
R raainbow kız apartmandan mi atdılar senises ver
Yok kız atmadılar altıma etcektm gülmekten tuvalete gittim geldim kedişke köpeğimi doyurdum
Oyy ben gelene kadar aşkom gitmiş iyi geceler valla sende iyiki varsın hepiniz iyiki varsınız güldürdüğünüz için teşekkür ederiz

Son düzenleme:
Amin kuzum amin hep gülelim inşaallah ben dayanamadim tuvalete koştum
İyi bile dayanmışsın kız
Ayyy ne güzel aşko işte için umutlarla doluyordurrr Belki de gebesin aşkoooo belki yarın gebe olduğunu öğreneceksin Allah söyletti

Hahahhahah kahkaha attım yapma aşko sarılık oluyorlar hemen kardeşimin kızı hemen sarılık oldu minnakım
Söylerim kuzum kardeşime teşekkürler ❤❤
Zaten biliyorsun bolca emzirmesi gerekir ama ben farkında olmadan annemin gece lambası maviydi yavrum hiç sarılık olmadı sonradan. Bi hemşireden öğrendim mavi ışık iyi gelirmiş bide sarı tülbent ( başa takılan eşarp varya canm sizde adı nedir bilmiyorum) falan örtmesin çocuğun yüzüne beyaz olsun

Kız kafayı vurdum ya ondan oldu herhalde bi güncelleme geldi sanıyorumki Ayy hepimizin yüzü gülsün aşkoo

Yok tabelayı güncelledim son 2 adım hadi şimdide bulamasınlrda göreyimmm
Ahahahah Allah iyiliğinizi versin emi aman aşko başka yerlerini vurmada bu yolda parçalara bölünmeni istemeyiz aşko
Bizimkiler 2 Adım yürümeye bile erinirler aşko inanılmaz doldum şuan onlara

Kız gece gece ne güldüm
Para ödülü koyalım aşko bak nasıl kapışıyolar sonra belki parasızlık vurmuştur onlara da
Bak bu çok iyiydi

Ahahahah Allah iyiliğinizi versin emi aman aşko başka yerlerini vurmada bu yolda parçalara bölünmeni istemeyiz aşko
Bizimkiler 2 Adım yürümeye bile erinirler aşko inanılmaz doldum şuan onlara
Kocamda onu diyo iyi yataktan düşmedin gece gece diye bu yoldan tek parça çıkalım artık cidden doğru söylüyorsun yumurtalıkların onları kapıda karşılamasını bekliyorlar herhalde bak bende sinirlendim yine

Ayol resmen cevap verilmemiş
çirkefleşicem ama heee Demgey3 Mucizemmm16 Lale95
Ayyyy aşko ben gördüm ama sonra mesajları sırası ile cevaplarken arada kaynamış kusuruma bakma kuzum inşallah en hayırlı zamanda sağlıklı bir şekilde mutlu haberi alırsın umutlanıyor insan sonrada negatifi görünce kötü hissediyor ama iki güne geçiyor şimdi tüm üzüntüleri arkaya bırakıp tam gaz önümüze bakmamız gerekiyor inşallah inanıyorum en yakın zamanda gelecekler

Ahahahha aşko yataktan düşsen iyice gülerdiniz ekşın mekşın kalmazdı ay şöyle bir hayal ediyorum da ahahah aşko gerçekten değişikler ya bir foto vardı elinde çiçekle yumurtaya giden sperm vardı bizimkiler bırak çiçek almayı yumurtamızla flört bile etmiyor

Daha bu yolda neler görcez bakalm dur daha bu başlangıç düşedebilirim bellimi olur ama hayal ettmde cidden komik çiçekle yumurtaya giden spermmi bizimkilern yumurtalardan haberi varmı acaba ben bi şüphedeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…