Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay kahkaha attım ya Allah siziiiiii geçmiş olsun aşko

Tek suçlu biziz aşko kötü alıştırdık onlari şimdi de naz yapiyorlar bize

Aşko napalım daha içeriye tabelamı yaptırayım yumurtalıklara giden yol son 2 km
Ahahahha ay aşko nerden geliyor aklına şunlar yaaaa valla karnıma ağrılar girdi benimki kıskanacak sırıta sırıta ne mesajlaşıyorsun diye hepinize ayrı ayrı cevap veremiyorum ama gece gece aşırı güldüm vallahi Allah hepimizi hep güldürsün inşallah kızçeler Lale95 Mucizemmm16
Aşko ben yetişemiyorum ki kızlara öldüm gülmekten
Aşko valla film izler gibi yazılanları izliyorum okuyorum gülüyorum yetişmek imkansız hangi birine güleceğimi şaşırdım ay

Amin hepimizi bebeğim hep birlikte gülelim inşallah ❤❤

Ahahaha kandırdı seni aman iyi olsun yeterki şifa bulsun yavrucak yatağa yattım ama burnumdan nefes almaya çalışıyorum ağızdan alınca bu sefer boğaz ağrısı yaşıcam çabalıyorum kendimce

Amin kuzum amin hep gülelim inşaallah ben dayanamadim tuvalete koştum

Amin canim teşekkür ederim napayim bebişim ya ekonomik kriz birde benim bazı doktorlara karşı gıcık olmam,hiç çekemem suratlarinı ya hepsi ayni işlemi yapiyor bir tanesi değişik birşey tavsiye etmiyor
Evet haklısın kuzum sizemi kaldım ben be dercesine tuttur bu ay bebişi inşallah

He olur böylede her ay testlere servet ödüyoruz en azından bi kere para veririz olur biter bu iş yeter be yeter
Hayır %100 deseler ben bi düşünürüm
Kız ne 2km ya spermler de senin gibi düşünüyor diye bi türlü gitmiyorlar mesafe gözlerini korkutmuş
kız ne biliyim gelişi güzel yazdım tamam tabelayı güncelledim son 2 adım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…