- 23 Mart 2022
- 2.637
- 3.129
- 63
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #15.681
Ay kahkaha attım ya Allah siziiiiiidur kız tut bide onu çıkarma şimdi başımızaa sen onu bunu boşver biraz önce ayıptır söylemesi ekşındayken yatak ahşap bizim köşeleri kafayı bi vurdm dankkk diye ses geldi O an bi krize girdik sus diyorm zaten yolu bulamıyorlar kafaları iyice karışcak 5 dk kahkaha ata ata güldük kafam acıyo şimdi şişmiş
Napalım bebeğe giden her yol mübahtır diye denerizKız zaten kafam bbozukmfk ilişki günlerine göre 3-2-3-2 kafayi vurarsam benim sonum felaket olue
Tek suçlu biziz aşkoAhahah bana da arada geliyorlar çatıyorum bebeğim iyi oluyorvalla bizimkiler açıyorlar kollarını nazlı spermcikler gelmiyorlar açeydiiimm gollarımı gitme diyeydiiiimmm diyerek kalıyorlar
Ben diyorum size bu konuya el atmamız lazım bizim yolu göstermemiz lazım
Aşko ben yetişemiyorum ki kızlara öldüm gülmektenAy kızlar kahkaha ata ata okuyorum mesajlarınızı coşmuşsunuz yinegece gece spermlere mi çatıyorsunuz Lale95 R raainbow Mucizemmm16
Aklıma geldikçe bende gülüyomAy kahkaha attım ya Allah siziiiiiigeçmiş olsun aşko
He olur böylede her ay testlere servet ödüyoruzŞey deriz biz toplu paket istiyoruz indirim olurmu
Kız ne 2km yaAşko napalım daha içeriye tabelamı yaptırayım yumurtalıklara giden yol son 2 km
Seni ben kendi kendime yaptım cocuuumm tek benim eserimsin derizNayırrr yapamamm bensonra yavruma nasıl derim ananda benim babanda
Ahahahha ay aşko nerden geliyor aklına şunlar yaaaa valla karnıma ağrılar girdi benimki kıskanacak sırıta sırıta ne mesajlaşıyorsun diyeAşko napalım daha içeriye tabelamı yaptırayım yumurtalıklara giden yol son 2 km
Aşko valla film izler gibi yazılanları izliyorum okuyorum gülüyorum yetişmek imkansız hangi birine güleceğimi şaşırdım ayAşko ben yetişemiyorum ki kızlara öldüm gülmekten
Yumurtalıklara giden yol 10 cm belki gaza gelirlerKız ne 2km yaspermler de senin gibi düşünüyor diye bi türlü gitmiyorlar mesafe gözlerini korkutmuş
Tek taşımi kendim aldım tek başıma kendim taktimSeni ben kendi kendime yaptım cocuuumm tek benim eserimsin deriz
Amin hepimizi bebeğim hep birlikte gülelim inşallah ❤❤Ahahahha ay aşko nerden geliyor aklına şunlar yaaaa valla karnıma ağrılar girdi benimki kıskanacak sırıta sırıta ne mesajlaşıyorsun diyehepinize ayrı ayrı cevap veremiyorum ama gece gece aşırı güldüm vallahi Allah hepimizi hep güldürsün inşallah kızçeler Lale95 Mucizemmm16
Aşko valla film izler gibi yazılanları izliyorum okuyorum gülüyorum yetişmek imkansız hangi birine güleceğimi şaşırdım ay
Daha nazlanırlarsa neler neler gelir başımıza aşko düşünmek bile istemiyorumAklıma geldikçe bende gülüyomsağol aşkooo bi bu yolda kafamın şişmediği kaldıydı oda tamam
Ahahaha kandırdı seniNapalim aşkım bizim hanım oyuncaklarını ayırıp dolaba koycakmış satmak için onları ayırttı bana yardım etcem diye kandırdı beni hahahhahahsen napıyosun kuşum biraz daha iyi gibi antibiyotiğini hemen yaptım verdim ateş düşürücü de verdim bakalım
Evetttt işte buYumurtalıklara giden yol 10 cm belki gaza gelirler
Çay boğazım da kaldı Allah kahretmesinTek taşımi kendim aldım tek başıma kendim taktimacil müzik sözlerini değismek gerekli
Amin kuzum amin hep gülelim inşaallahAhahahha ay aşko nerden geliyor aklına şunlar yaaaa valla karnıma ağrılar girdi benimki kıskanacak sırıta sırıta ne mesajlaşıyorsun diyehepinize ayrı ayrı cevap veremiyorum ama gece gece aşırı güldüm vallahi Allah hepimizi hep güldürsün inşallah kızçeler Lale95 Mucizemmm16
Aşko valla film izler gibi yazılanları izliyorum okuyorum gülüyorum yetişmek imkansız hangi birine güleceğimi şaşırdım ay
Evet haklısın kuzumAmin canim teşekkür ederimnapayim bebişim ya ekonomik kriz birde benim bazı doktorlara karşı gıcık olmam,hiç çekemem suratlarinı ya hepsi ayni işlemi yapiyor bir tanesi değişik birşey tavsiye etmiyor
Para ödülü koyalım aşko bak nasıl kapışıyolar sonraEvetttt işte buya da şöyle yapalim tabelaya ilk finishe ulaşana ödül verilicek yazalım
Hayır %100 deseler ben bi düşünürümHe olur böylede her ay testlere servet ödüyoruzen azından bi kere para veririz olur biter bu iş yeter be yeter
Kız ne 2km yaspermler de senin gibi düşünüyor diye bi türlü gitmiyorlar mesafe gözlerini korkutmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?