- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
- 78
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #15.701
Yok aşko rota oluşturmaya çalışıyormuş ahahahaAynen aynen maşallah aşkoaynen aşko zamanı gelince sağlıkla gelsinler inşallah Ayyyy kuzum sen şifayı iyi kapmışsın yaaa bu süreçte ilaçta kullanamayacaksın mecbur geçmesini bekleyeceksin ek takviye olarak sıcak birşeyler içebilirsin kuzum Yaaa ne güzel eşli eşli izlemişsiniz neler anlatıyor yine doktor beyy bizim spermlere yolu nasıl göstereceğimizi bulmuş mu aşko
Bende bendeHayır %100 deseler ben bi düşünürüm
kız ne biliyim gelişi güzel yazdım tamam tabelayı güncelledim son 2 adım
Para ödülü koyalım aşko bak nasıl kapışıyolar sonrabelki parasızlık vurmuştur onlara da
Kız kafayı vurdum ya ondan oldu herhaldeAhahahha ay aşko nerden geliyor aklına şunlar yaaaa valla karnıma ağrılar girdi benimki kıskanacak sırıta sırıta ne mesajlaşıyorsun diyehepinize ayrı ayrı cevap veremiyorum ama gece gece aşırı güldüm vallahi Allah hepimizi hep güldürsün inşallah kızçeler Lale95 Mucizemmm16
Aşko valla film izler gibi yazılanları izliyorum okuyorum gülüyorum yetişmek imkansız hangi birine güleceğimi şaşırdım ay
Yok tabelayı güncelledim son 2 adımYumurtalıklara giden yol 10 cm belki gaza gelirler
Hadi bakalımKız kafayı vurdum ya ondan oldu herhaldebi güncelleme geldi sanıyorumki Ayy hepimizin yüzü gülsün aşkoo
Yok tabelayı güncelledim son 2 adımhadi şimdide bulamasınlrda göreyimmm
Evetttt işte buya da şöyle yapalim tabelaya ilk finishe ulaşana ödül verilicek yazalım
Para deme çok para bazı adamları bozuyor spermleride bozarPara ödülü koyalım aşko bak nasıl kapışıyolar sonrabelki parasızlık vurmuştur onlara da
Kız bu sefer de birbirlerini yer bitirirler kafasi kuyruğu dağılmış halde finishe çatsa nolur bu sefer de yumoş beyenmez sana mi kaldim diye
Sipermi mi kendim yaptım çocuğu tek başıma yaptım girmesinler havayaaDikkatli ol aşko
kız yemesinler yolda birbirlerini
Para deme çok para bazı adamları bozuyor spermleride bozar
kız kahkaha attm apartmandan kovacaklar beni
Ya tümden delirdik hahahhahahah haklisin aşko para benim adamı da bozar sipermini kesin bozar olmaz o işkız yemesinler yolda birbirlerini
Para deme çok para bazı adamları bozuyor spermleride bozar
kız kahkaha attm apartmandan kovacaklar beni
Spermimi kendim yaptim,yumurtami ben çatlatdimmmSipermi mi kendim yaptım çocuğu tek başıma yaptım girmesinler havayaa
Sağ eller havaya göbekler burayaSpermimi kendim yaptim,yumurtami ben çatlatdimmm
Yaa kıyamam sanaAhahaha kandırdı seniaman iyi olsun yeterki şifa bulsun yavrucak yatağa yattım ama burnumdan nefes almaya çalışıyorum ağızdan alınca bu sefer boğaz ağrısı yaşıcam çabalıyorum kendimce
Allah acil şifalar versin canim,şimdi bildim kızının hasta olduğunuYaa kıyamam sanabizimkide aynı burnu tıkalı onunda boğaz ağrısı çok yok ama ateşi çıktı yine
Sağol kuzum teşekkür ederim inşallah ya❤Allah acil şifalar versin canim,şimdi bildim kızının hasta olduğunu
Bu ara çok yaygin benim oglumda hastalandi 2-3gün sürdü
İnşaallah çabuk toparlar
1su b. İlık suya 1t.k Tuz ve karbonat ekle karıştır gargara yapsin çok iyi geliyor oglumu öyle iyileştirdim
Hahaha sen hiç okuyamazsın onlarıAy inşallah güzel sonuçlar çıkarevet ya çok mesaj olmuş ben en son 900 sayfalarda bıraktm şimdi sondan yakalamaya çalışıyorum ne sınavı var
İyi gecelerMucizemmm16 R raainbow Demgey3 _Umutlu_Pozitif_ ve diğer Aşkilotalarım bizde saat 1oldu gözlerim kapaniyor gidip zıbarayım çok çok teşekkürler iyi ki varsınız iyi geceler hepinize öpüldünüz
Kuzummm sende iyi ki varsın❤❤❤Mucizemmm16 R raainbow Demgey3 _Umutlu_Pozitif_ ve diğer Aşkilotalarım bizde saat 1oldu gözlerim kapaniyor gidip zıbarayım çok çok teşekkürler iyi ki varsınız iyi geceler hepinize öpüldünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?