Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok aşko rota oluşturmaya çalışıyormuş ahahaha aynı şeyler gelen güzel haberler ek takviyelerin ne işe yaradığını falan anlatıyor bildiğim halde izliyoruz valla adam konuşurken yarın gebe olacakmışım hissi geliyor

Kız kafayı vurdum ya ondan oldu herhalde bi güncelleme geldi sanıyorumki Ayy hepimizin yüzü gülsün aşkoo
Yumurtalıklara giden yol 10 cm belki gaza gelirler
Yok tabelayı güncelledim son 2 adım hadi şimdide bulamasınlrda göreyimmm

Evetttt işte bu ya da şöyle yapalim tabelaya ilk finishe ulaşana ödül verilicek yazalım
kız yemesinler yolda birbirlerini
Para ödülü koyalım aşko bak nasıl kapışıyolar sonra belki parasızlık vurmuştur onlara da
Para deme çok para bazı adamları bozuyor spermleride bozar
Kız bu sefer de birbirlerini yer bitirirlerkafasi kuyruğu dağılmış halde finishe çatsa nolurbu sefer de yumoş beyenmezsana mi kaldim diye
kız kahkaha attm apartmandan kovacaklar beni

kız yemesinler yolda birbirlerini

Para deme çok para bazı adamları bozuyor spermleride bozar

kız kahkaha attm apartmandan kovacaklar beni
Ya tümden delirdik hahahhahahah haklisin aşko para benim adamı da bozar sipermini kesin bozar olmaz o iş düşünün başka ödül bulalım

Ahahaha kandırdı seni aman iyi olsun yeterki şifa bulsun yavrucak yatağa yattım ama burnumdan nefes almaya çalışıyorum ağızdan alınca bu sefer boğaz ağrısı yaşıcam çabalıyorum kendimce
Yaa kıyamam sana bizimkide aynı burnu tıkalı onunda boğaz ağrısı çok yok ama ateşi çıktı yine

Yaa kıyamam sana bizimkide aynı burnu tıkalı onunda boğaz ağrısı çok yok ama ateşi çıktı yine
Allah acil şifalar versin canim,şimdi bildim kızının hasta olduğunu
Bu ara çok yaygin benim oglumda hastalandi 2-3gün sürdü
İnşaallah çabuk toparlar
1su b. İlık suya 1t.k Tuz ve karbonat ekle karıştır gargara yapsin çok iyi geliyor oglumu öyle iyileştirdim

Sağol kuzum teşekkür ederim inşallah ya❤ salgın varmış bebeğim doktorda söyledi zaten yapayım aşkım iyi gelir belki ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…