- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #15.801
Ayy Kuzum bak korktuğun gibi olmadı işteKızlarrr helööğğğğ dr dan çıktım kromozom testleri temiz çok şükür. Pıhtılaşmada da 2 gende mutasyon var kan sulandırıcı hergün iç dedi ve de gebeliği öğrenir öğrenmez gel karından iğne başlayacağız dedi.
Kızımda neden sorun yaşamadım dedim yolda yürürken yanından geçen arkadaşını görmemen gibi bir şey dedi rastlamamışlar dedi.. Allah’ın mucizesi işte ne diyim
Bir adet miyomun var ama önemsiz bir yerde dedi
Bu arada korunmasız birliktelik oldu ya bugün 5. Gün alttan muayenenin bir etkisi olur mu acaba?
Tişikkirlir…
@miresl @Random3_Umutlu_Pozitif_ R raainbow Mucizemmm16 Lale95
Amin kuzum inşallahBen benhayırlı olsun canım sağlıkla ilerlesin
12 sene önceydi aşko sonrasında olmadı ki zatenKız deliiii Japon yapıştırıcı nasıl sürcen iyice kötü olursaaaağaaaa bak kızarım sana böyle hemen vazgeçecek misin Bu yolda sen bize destekçisin topiğimizin sahibi bile sensinnnn olur mu hiç vazgeçmek kaç sene deneyenler var aşko çocuğun olmuyor da değil maşallah bir tane kızın var olmasa sorun olsaydı oda olmazdı zamanını bekliyorlar işte kuzum biraz nazlılar bizde anneleri olarak nazlarını çekeceğiz mecbur
9. Gün bugün çatlamadan sonraHafif gölge gibi gördüm ama belli belirsiz
İnşallah vardır Bi iki gün sonra tekrar yap derim bak bakalım koyulaşıcakmı inşallah vardır minişin9. Gün bugün çatlamadan sonra
Aşko üzülüyoruz diye hepimiz bırakırsak kim doğurcak bebişleri12 sene önceydi aşko sonrasında olmadı ki zatenolmuyo işteeğğ topiği başkasına devredemiyoz mu
Bebeğim burdayım zaten gitmem bi yere yanınızdayım her zaman ❤❤ ama bırakıyoring valla üzülüyorum artık ya
Kuzum sorma bende çok heyecanlandım vallahi yaa ellerim falan titredi görünceBende gördüm hemde efektsiz olanda gördüm kuzummmmay hayırlısı olsun n aglıcammm simddiiii Rabbim saglıklı sekilde kucagına almayı da nasip etsin. Hemen kan mı versen yada testi 2 gün sonra tekrarlayıp Koyulasma sına göre mi kan versen ay napıcaz simdi kız heyecan sardı heryerimi ay sanki benim testim böyle cıkmıs gibi sevindim
Oohh en güzelini yaparsın bebeğim ❤❤❤ inşallah hayalini de gerçekleştirebilirsin bebeğimKizlar ben karar aldım. Uygulama takvimimi sildim. Esimlede konustum bundan sonra canimiz istediginde birliktelik olacak. BEbek icin de bu onumuzdeki aylarda asilama yaptirmayi düşünmüyorum. Biraz daha kendimize zaman ayırmayı planlıyorum. Ovulasyon takibi vs almadim reglimin 4. Gunundeyim iki hafta sonra nasip olursa doğu turu planliyoruz eşim ve arkadaşlarla. Sonrasinda cilt bakimi guzellik vs gibi acilan kurslar var onlara katilmayi (hayalim olan guzellik merkezi) acamasamda en azindan bu konular hakkinda bilgi edinmek pratik yapmak istiyorum
Çok teşekkür ederim kuzum benim hepimize nasip olsun inşallahGördüümmminşallah sağlıcakla tutunur sağlıcakla gelişir canım benim tebrik ederim
Çatlamadan sonra 9. Günüm bugün canım batada 6 gün varKuzum ben görüyorum var çizgibata kaç gün vardı bebeğim
Sağol aşko bugün bir tık daha iyiyim burnum açık en azından yani daha rahat nefes alabiliyorum onun dışında benden WC’de yine peçeteye hafif leke geldi az önce acaba adet mi olcamGünaydın aşkımm asıl sen nasılsın nasıl oldun bebeğim hafifledi mi biraz daha?
Keçileri kaçırcam aşko artıkınAşko üzülüyoruz diye hepimiz bırakırsak kim doğurcak bebişleriçok takmadan ilerlememiz gerekiyor
İnşaAllah 4 Ekim pazartesiye kadar adet olmazsam bende yapıcam kuzumm. Çünkü suan ben de adet gibi. Belirtiler var özellikle cok kuruyum hiç akıntım yokKuzum sorma bende çok heyecanlandım vallahi yaa ellerim falan titredi görünceAmin kuzum 2 gün sonra tekrarlıcam testi sendende aynı şeyi bekliyorum en yakın zamanda
Ağrın var mı aşko bide ikinci bebende tutunuyomuş ikiz doğuruyomuşsun bi taşla iki kuşSağol aşko bugün bir tık daha iyiyim burnum açık en azından yani daha rahat nefes alabiliyorum onun dışında benden WC’de yine peçeteye hafif leke geldi az önce acaba adet mi olcam
Hellööğ bebeeğim, çok şükürKızlarrr helööğğğğ dr dan çıktım kromozom testleri temiz çok şükür. Pıhtılaşmada da 2 gende mutasyon var kan sulandırıcı hergün iç dedi ve de gebeliği öğrenir öğrenmez gel karından iğne başlayacağız dedi.
Kızımda neden sorun yaşamadım dedim yolda yürürken yanından geçen arkadaşını görmemen gibi bir şey dedi rastlamamışlar dedi.. Allah’ın mucizesi işte ne diyim
Bir adet miyomun var ama önemsiz bir yerde dedi
Bu arada korunmasız birliktelik oldu ya bugün 5. Gün alttan muayenenin bir etkisi olur mu acaba?
Tişikkirlir…
@miresl @Random3_Umutlu_Pozitif_ R raainbow Mucizemmm16 Lale95
Bende gördüm kuzum sağlıkla tutunsun bebişin inşallah
Ben de gördümmm
Olmuyo işte olur mu bebeğiiiiimmm eğer yorulduysan bi doktora git kuzum detaylı baksınlar belki ilaç kullanırsın hemen hamile kalırsın lütfen bırakıyorum felan deme ya sen bırak ben bırakayım eee ne zaman doğacak bu çocuklar12 sene önceydi aşko sonrasında olmadı ki zatenolmuyo işteeğğ topiği başkasına devredemiyoz mu
Bebeğim burdayım zaten gitmem bi yere yanınızdayım her zaman ❤❤ ama bırakıyoring valla üzülüyorum artık ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?