- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #15.841
Senin eşini al benim eşime vur aşkoİnsallah canim cok istiyorum hayalimi gerceklestirmek ama sadece benim istememle olmuyor eşim olumlu bakmıyor calismama o yüzden bazi hayaller yarım kalıyor.
Biranlık kötü oldumAşko sizi değil gebelik olayını bırakıyoringsizi bırakırmıyım manyak mıyım ben
Benimde 3 aşko normalde bugün daha sakin olurdu bende de aynı2. günü bugün canim, dün az az geldi, bugün boru patlamış gibi akıyor
Doktor bir baksın bakalım bebeğim ne diyecekBihter Ziyagil❤❤ ya gidicem kuzum doktora zaten bakalım ne diycek nasip bebeğim olmuyosa da vardır bi hayır bi güzellik zorlamanın alemi yok ki akışına bırakıyorum o zaman olursa olur olmazsa alıştık zaten
Benim de parfüm dükkanı açmak fikrim varSenin eşini al benim eşime vur aşkoaynılar benimde dükkan açma hayalim var ❤ inşallah nasip olsun bebeğim ❤❤ bi kazancım olsa onun dediğine bakmam mecbur kabullencek ama malesef şuan yok
Ayy sende bizi bırakma sakın aşko sensiz naparız buralarda ❤❤ valla yoruldum kuzum buraya gelmeden öncesi de var olmuyosa diyorum belki de ben haketmiyorum Rabbim nasip etmiyoBiranlık kötü oldumsensiz buralarin tadi tuzu olmaz ki,sakın bırakma bizlerii
Ekim ayı da ugursuz olursa bende bırakıcam zaten gebelik işini
Eşimle de konuştuk bu ay da olmazsa kapatıcaz o sayfayi hayatimiza devam edicez
Bebek bezi alıcam birazdan ped yetişmiyorBenimde 3 aşko normalde bugün daha sakin olurdu bende de aynı
İnşallah bebeğim takıyoruz tabi ya hoş benim takmadığım zaman da coktu ama işte nasip bebeğim inşallah çok beklemeyiz❤❤Doktor bir baksın bakalım bebeğim ne diyecekaslında hepimizin akışına bırakması lazım çok taktığımız için olmuyor biraz serbest bıraksak düşünmesek olacak ama işte duramıyoruz hayırlı zamanda hayırlısı olsun inşallah kuzum sen kendini doktora bırak Rabbim en güzel zamanda nasip edecektir
Yok canimmm ne bırakmasıAyy sende bizi bırakma sakın aşko sensiz naparız buralarda ❤❤ valla yoruldum kuzum buraya gelmeden öncesi de var olmuyosa diyorum belki de ben haketmiyorum Rabbim nasip etmiyo
Ayy inşallah nasip olsun bebeğimBenim de parfüm dükkanı açmak fikrim varama şimdi değil oğlumu kimselere emanet edemem biraz büyüsün,kendi gidip gelsin okula inşaallah iş kadını olcam bende
O zamana kadar online shoppinge devam
Aminnn canim yaaa aminAyy inşallah nasip olsun bebeğim❤❤ bende çok istiyorum ya benim kızım biraz daha büyük o zaten servisle gidiyo geliyo 2. Senesi olcak bu servisle az biraz daha büyüse eve gelmese de dükkana yanıma gelir diyorum ooff hayali bile dehşet güzel aşko
Aynen öyle aşkom bencedeğğ ❤Yok canimmm ne bırakmasıburdayim hep evet canim bende senin gibi düşünüyorum, elimizden geleni fazlasiyla yapiyoruz olmuyorsa Rabbim istemiyor o yüzden. Sakin sessiz hayatimi yaşiyicam bi daha bu yaşa geri dönmiycem neden stresle harab edeyim kendimi
Çok amin çoookk amiinnnAminnn canim yaaa aminevet benim hayalim inşaallah en kısa zamanda gerçekleşir
Nasipten öte yol yoktur kuzum Rabbim ne zaman nasip ederse inşallahİnşallah bebeğim takıyoruz tabi ya hoş benim takmadığım zaman da coktu ama işte nasip bebeğim inşallah çok beklemeyiz❤❤
Ahahhaa nerde bizde o şans güldürme beni aşkoAğrın var mı aşko bide ikinci bebende tutunuyomuş ikiz doğuruyomuşsun bi taşla iki kuş
Bilmiyorum canım anlayamıyorum kendimi artıkNasılsin canim?gripin nasıl oldu?
Geçen ayda böyle oldu sende,neden aceba olsun ki?
Yarına adet olcam bence sökülecem canım bana öyle geliyor test yapmam aşko adet geçmeden 1 ine kadar olmazsam giderim kana ama olcamOh oh kuzum daha da iyileşirsin inşallahay yok yok ağzına adet kelimesini alma aşko gelmesinler onlar bebeğim belki yine yerleşme lekesidir ya sen test yapacak mısın yoksa kana mı gideceksin aşko ve ne zaman
Ay yeni girebildim sırayla okuyarak gidiyorum buna çok güldümAman aşko düşme sen yine de dikkat etahahahah ay aşko aynen ya biz bide çiçek almalarını istiyoruz adamlar yolu bilmiyor işte navigasyon olacak açacaksın vereceksin ellerine hadi bulma yine yen mi yemen mi diye iyi bir dövcen
Çok teşekkür ederim cevabın için bugün ilişki oldu yarın bir daha ovu yapayım eğer silinirse degerlendireyimKuzum bugün tam pik olmuş yine test yapmaya devam et çatlamayı da yakala bu arada da 2 güne bir ilişki olsun her gün olunca sperm kalitesi düşüyor doktorlar iki güne bir öneriyor kuzum çatlama gününü de mutlaka değerlendir kuzum
Bugün nasıl oldun canım iyimisinKocam da demişti uymadan önce ama ben su kaynatmaya üşendim. Sonra sancı artınca kaynar suyla duş aldım 2 saat saç kuruttum. Kendi ayağıma sıktım
Ayy kız birinede kız de yaBence erkek gibi geldi ama sağlıklısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?