Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnsallah canim cok istiyorum hayalimi gerceklestirmek ama sadece benim istememle olmuyor eşim olumlu bakmıyor calismama o yüzden bazi hayaller yarım kalıyor.
Senin eşini al benim eşime vur aşko aynılar benimde dükkan açma hayalim var ❤ inşallah nasip olsun bebeğim ❤❤ bi kazancım olsa onun dediğine bakmam mecbur kabullencek ama malesef şuan yok

Aşko sizi değil gebelik olayını bırakıyoring sizi bırakırmıyım manyak mıyım ben
Biranlık kötü oldumsensiz buralarin tadi tuzu olmaz ki,sakın bırakma bizlerii
Ekim ayı da ugursuz olursa bende bırakıcam zaten gebelik işini
Eşimle de konuştuk bu ay da olmazsa kapatıcaz o sayfayi hayatimiza devam edicez

Doktor bir baksın bakalım bebeğim ne diyecek aslında hepimizin akışına bırakması lazım çok taktığımız için olmuyor biraz serbest bıraksak düşünmesek olacak ama işte duramıyoruz hayırlı zamanda hayırlısı olsun inşallah kuzum sen kendini doktora bırak Rabbim en güzel zamanda nasip edecektir

Senin eşini al benim eşime vur aşko aynılar benimde dükkan açma hayalim var ❤ inşallah nasip olsun bebeğim ❤❤ bi kazancım olsa onun dediğine bakmam mecbur kabullencek ama malesef şuan yok
Benim de parfüm dükkanı açmak fikrim var ama şimdi değil oğlumu kimselere emanet edemem biraz büyüsün,kendi gidip gelsin okula inşaallah iş kadını olcam bende
O zamana kadar online shoppinge devam

Ayy sende bizi bırakma sakın aşko sensiz naparız buralarda ❤❤ valla yoruldum kuzum buraya gelmeden öncesi de var olmuyosa diyorum belki de ben haketmiyorum Rabbim nasip etmiyo

İnşallah bebeğim takıyoruz tabi ya hoş benim takmadığım zaman da coktu ama işte nasip bebeğim inşallah çok beklemeyiz❤❤

Ayy sende bizi bırakma sakın aşko sensiz naparız buralarda ❤❤ valla yoruldum kuzum buraya gelmeden öncesi de var olmuyosa diyorum belki de ben haketmiyorum Rabbim nasip etmiyo
Yok canimmm ne bırakmasıburdayim hep evet canim bende senin gibi düşünüyorum, elimizden geleni fazlasiyla yapiyoruz olmuyorsa Rabbim istemiyor o yüzden. Sakin sessiz hayatimi yaşiyicam bi daha bu yaşa geri dönmiycem neden stresle harab edeyim kendimi

Benim de parfüm dükkanı açmak fikrim var ama şimdi değil oğlumu kimselere emanet edemem biraz büyüsün,kendi gidip gelsin okula inşaallah iş kadını olcam bende
O zamana kadar online shoppinge devam
Ayy inşallah nasip olsun bebeğim ❤❤ bende çok istiyorum ya benim kızım biraz daha büyük o zaten servisle gidiyo geliyo 2. Senesi olcak bu servisle az biraz daha büyüse eve gelmese de dükkana yanıma gelir diyorum ooff hayali bile dehşet güzel aşko

Aminnn canim yaaa aminevet benim hayalim inşaallah en kısa zamanda gerçekleşir

Aynen öyle aşkom bencedeğğ ❤

Oh oh kuzum daha da iyileşirsin inşallah ay yok yok ağzına adet kelimesini alma aşko gelmesinler onlar bebeğim belki yine yerleşme lekesidir ya sen test yapacak mısın yoksa kana mı gideceksin aşko ve ne zaman
Yarına adet olcam bence sökülecem canım bana öyle geliyor test yapmam aşko adet geçmeden 1 ine kadar olmazsam giderim kana ama olcam

Ay yeni girebildim sırayla okuyarak gidiyorum buna çok güldüm navigasyonda iyimiş yen mi yemen mi allah seni yaaa

Çok teşekkür ederim cevabın için bugün ilişki oldu yarın bir daha ovu yapayım eğer silinirse degerlendireyim

Kocam da demişti uymadan önce ama ben su kaynatmaya üşendim. Sonra sancı artınca kaynar suyla duş aldım 2 saat saç kuruttum. Kendi ayağıma sıktım
Bugün nasıl oldun canım iyimisin
Bence erkek gibi geldi ama sağlıklısı olsun
Ayy kız birinede kız de ya benim bidahaki gebeliğimde nasipse erkekten kıza dönermi düşüncelerin aşkoo
iyimisin aşkooo telefon iyi öğrendikte senin kalp teklemeyi bıraktı inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…