Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet tatlim yumurtlamaya kadar içdim atenayi sonra bıraktim,yeşillik,avokado,kuru yemiş vs.bu gibi vitaminli gidalar tükettik eşimle
Kafam çok rahatdi bu ay keyfine yaşadik herşeyi ama olmadikii olmadikii

O kadar iyi yapmışsınki kuzum biraz kafamızında rahatlaması lazım akışa bırakmamız lazm tatil planıda çok güzel olmuş çok iyi gelir sana bende kimyasal gebelikten sonra aynı kararı aldım tam tedavi olmayı düşündüğümde yaşadm kimyasal gebeliği rabbimin mesajıydı belki diyorum şimdide tedavisiz hamilr kalabiliyormuşum diyorum o yüzden takvim takibini bıraktm çocuk çocuk diye düşünmiyorm sürekli biraz kendimizle kalmaya ihtiyacmz var bence psikolojk olarakta çok yoruyoruz kendimizi
Geldi tipini sevmediğim kırmızılr desene ama neyse arada kalmıyoruz en azından sonuca bağlandı inşallah ekim ayı uğurlu gelir çok yorulduk rabbim bi yüzümüze gülse

Oohh iyi olmana çok sevindim çözümü olan tedavisi olan birşey bak içini ferah tut artık bence muaynenin bi sıkıntısı olmaz risk olsa doktor bunu göz önünde bulundururdu sonuçta bebek denediğinizi biliyor

Sağol aşko bugün bir tık daha iyiyim burnum açık en azından yani daha rahat nefes alabiliyorum onun dışında benden WC’de yine peçeteye hafif leke geldi az önce acaba adet mi olcam
Ayy toparla bian önce kuzum inşallah adet mi o da ne lalalala laalaaaa duymadmmkii sana uğramıcak mümkünse bi 9 ay alma şunun adını ağzına

İkinizde biyere gidemezsinizde çocuk olayınıda bırakmayn ama yaa en azından akışa bırakın böyle ovulasyondur yumurtlama takvimidir vücut ısısı ölçmedir takip etmeyn ama korunmaynda bellimi olur o zaman çıkar gelir belki

Ohh çok şükür tatlım bak stres yapmana değmedi pıhtılaşma konusunu daha önce konuşmuştuk. Benim de oğlumda hiçbişeyden haberim yoktu. Ama şimdi her gün ben de içiyorum ve ben de hamilelikte hemen iğneye başlıyorum. Benim de 2 gende var. Bazı doktorlar önemsemiyor, bazıları da mutlaka iğne diyor. Biz önlemimizi alalım gerisi Allah'a kalmış. En azından artık kafan rahat olur kuzum

Evet tatlim yumurtlamaya kadar içdim atenayi sonra bıraktim,yeşillik,avokado,kuru yemiş vs.bu gibi vitaminli gidalar tükettik eşimle
Kafam çok rahatdi bu ay keyfine yaşadik herşeyi ama olmadikii olmadikii
Olucakk canım bu ay son olsunn insallah

kizzzz ne yaptin bir test daha yaptinmi insallah vardir bebis yaaaa

kiiiiiiiiiiiizzzzzzzz yerimmm seni cok tebrik ederimmmm kuzummm yaaa cok sevindimmmmm sag salim alirsin inshallah kucagina hissediyordum sanki olacagini cok sukurrr kan ver din mi ?

bir de bana azucuk bilgi veriri misin canimm ne yaptin yumurtlama icin ne zaman gordun yumurtlamayi ben biraz uzgunum ya ilacsiz yumos olmayacak miki bende...... ben de agrilar oldu, iki gundurde akintim vardi test yapiyorum hala yumurtlama yok yaaa (((((( anlamadimki neden akinti oluyor ozaman yada agri

kizzzz ne yaptin bir test daha yaptinmi insallah vardir bebis yaaaa
Evet teyzemiz şuan için varım herhangi bir aksilik olmazda kimyasala dönmezse bınlar çeşitli testlerim ama korkular bırakmıyor gece çok aşırı sancı oldu regliden beter ağrıya uyandım uyumadım neyseki hafifledi ortadaki test normal olanı 25 ml valla hayırlısı artık Allah’tan

Eklentiler

• D006D0AD-1AEA-4EA5-AC9E-425B3E9A4F29.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 39
  • B46BF8D8-BE53-4A2F-B850-FD76F87E3549.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 34
  • 37E2F4D5-639F-41B3-889D-0620B6FC528F.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 33
Tabi anlatacağım canım ne demek bu arada bende büyüme durmuştu pcostan hatta en son erken menapoz denilmişti Türkiye gittiğim de hala normal olduğunu öğrendim ama yumurtam gelişmiyordu valla bir den çok şey yaptım yani bildiğim herşeyi o denli diyeyim çünkü eşimde ileri harekette istenilenin bir tık altındaydı öyle olunca tüm bildiklerimi yapıp ilerleyecek dedim kendime zaten son kez daha 6 ay dedi doktor sonra tüp ama en son ilaçla adet olmuştum halen o adetle kaldım ve şuanlık hamileyim demeye devam ediyorum tabi elim yüreğimde çünkü kimyasalda yaşadığı. Ağrılar oldu gece ve çok korktum çok şükür kanama olmadı ama insan korkuyor dua edin nolur bu sefer sağlıklı olsun

İyiyim aşko çok şükür geçti ama dün gece sahiden az daha gidiyodum çok korktum

Ahhh canımm inşallah sağlıklıdır yüreğini ferah tut bebeğin seninle ve sağlıklı büyücek inşallah türkiyede değilsin anldıgım kadarıyla betaya baktıramıyormusun şuan için
Ve bende kimyasal yaşadm bu ay yorucu bi süreç bence rabbim sana tekrar nasip etmiş ben inanıyorum sağlıklı
Kimyasaldan ne kadar süre sonra tekrar hamile kaldın kuzum ya benimde korkum bu şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…