- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #15.881
Bence olmazsın aşko
Saldım aşko ister gelir ister gelmez kendisi bilir bebek hanımın artıkGebelik olayınıda bırakamazsnnnakışına bırak ama tamamen bırakma saçmalamaaa kendinee geeeell
Kız gel aşko iğne senden ip benden büzelim ağzını
Bende öyle yaptım canım ama uykudan bile savcıyla uyanıyorum geceden beri. Şimdi biraz daha iyiyim ara ara sancı vuruyor hala ama geceki kadar sık değil.Geçmiş olsun kuzum sancı çekmek zorduruykuya dalmaya çalış anca uyurken rahatlarsın aaaa evet hayalhanemin sohbetleri çok güzel oluyor
Anladım canım doktorun en iyisini bilir canım. Ya ben dünden beri sancılı ishal oldum geceden beri kıvranıyorum şimdi biraz iyiyim.Teşekkür ederim canım
Benim nornal düşük olmadi betam artiyordu ama duzensiz artıyordu dış gebelik teshisi koydular düşmesi icin yapilan bir ilac metotreksat oda vücutta kalıyormuş en az 3 ay diyorlar ama benim doktorum 6 ay dedi bakalim beklicem sanirim 6 ay insallah tekrar normal rahim ici gebelik yaşayabilirimsen nasilsin neler yapiyorsun canim
Ay aklıma geldi sabah ama kalkacak halim yoktu kuzum ya birazdan bakarımKuzum ilacın yan etkisi olabilir mi? Bi baksana prospektüse
Ay iyi bari regli de düzgün olmasak kafayı hepten yicez. Sevindim canım belirsizlikten kurtuldunDemgey3 _Umutlu_Pozitif_ M Mavimiresl Lale95 R raainbow R Random3 Veziir ve diğer kızçelerim söküldüm sonunda hemde bildiğiniz kan boşaldı bugün 3. Günüm ikinci gün gibi yataktan kalkar kalkmaz fırtladı
Olsun kuzu ne kusuru
Yok aşko geçen gün troidim yüksek dedimişlerdi onu mu diyorsun. Polip yok histereskopi de rahim ağzını daraltan naboti kistleri var dediler . Gaz şişkinlik olmadı aşko bende ya ishal oldum sancılı. Kasılmaktan kaskatı olmuşum geceden beriAşkom okudum şimdi msjını, adetinin kaç günü?hala devam ediyormu gaz şişkinlik?
Doktor sana polip olduğunumu söylemişti?yoksa yalnış mi hatirliyorum?
Şimdi biraz daha iyiyim kuzum ❣Bugün nasıl oldun canım iyimisin
Ayy kız birinede kız de yabenim bidahaki gebeliğimde nasipse erkekten kıza dönermi düşüncelerin aşkoo
iyimisin aşkooo telefon iyi öğrendikte senin kalp teklemeyi bıraktı inşallah
Hoşbuldum aşkımAramıza hoşgeldin çiçeğimolmayacaksa da sökülsün zaten bi an önce, biz de yolumuza bakalım
Bi bak bakalım aşkım tiroidle alakalı ya hani hormonları etkiliyo belki oda bağırsakların fazla çalışmasına metabolizmanın hızlı çalışmasına yol açmıştır. Evet kuzum kurtuldum bakalımBende öyle yaptım canım ama uykudan bile savcıyla uyanıyorum geceden beri. Şimdi biraz daha iyiyim ara ara sancı vuruyor hala ama geceki kadar sık değil.
Anladım canım doktorun en iyisini bilir canım. Ya ben dünden beri sancılı ishal oldum geceden beri kıvranıyorum şimdi biraz iyiyim.
Ay aklıma geldi sabah ama kalkacak halim yoktu kuzum ya birazdan bakarım
Ay iyi bari regli de düzgün olmasak kafayı hepten yicez. Sevindim canım belirsizlikten kurtuldun
Olsun kuzu ne kusuru
Yok aşko geçen gün troidim yüksek dedimişlerdi onu mu diyorsun. Polip yok histereskopi de rahim ağzını daraltan naboti kistleri var dediler . Gaz şişkinlik olmadı aşko bende ya ishal oldum sancılı. Kasılmaktan kaskatı olmuşum geceden beri
Şimdi biraz daha iyiyim kuzum ❣
Bende saldım varya ne takip ne bişey bi rahatlama geldi böyle olunca mis gibi ohSaldım aşko ister gelir ister gelmez kendisi bilir bebek hanımın artık
Kıızz geliyormm aldım iğnemi nerde buluşuyoruz yetti bu kız canımaKız gel aşko iğne senden ip benden büzelim ağzını_Umutlu_Pozitif_ duydun mu aşko ağzını büzüyoruz ona göreeğğ
Aman ya Rabbi çok korkunclu aşkoSen bize lazımsın dur durdugun yerdebende geçen bayinin tekinde unutmşm telefonu
Aman ya Rabbi çok korkunclu aşkoben düştü elime aldiğimda çalışmayınca aha dedim topiğe giremiycem ilk başta ona üzüldüm zaten
Aynen bencedeğğBende saldım varya ne takip ne bişey bi rahatlama geldi böyle olunca mis gibi ohkendi bilir gelirse dünyalr kadar sevcez kendi kararı o kendi kararlarını verebilen bir birey
Kıızz geliyormm aldım iğnemi nerde buluşuyoruz yetti bu kız canıma
Ayy canım telefonum yapmaz öyle bişey ağzını yediğim konuşup anlaştıkaklıma ilk gelenin biz olması pekii o telefona söyle kırılamaaaz
Beni de götürün memleketime
Var aşkım ama dün akşamdan beri bişey yemedim ondan da olabilir midem de kötüBi bak bakalım aşkım tiroidle alakalı ya hani hormonları etkiliyo belki oda bağırsakların fazla çalışmasına metabolizmanın hızlı çalışmasına yol açmıştır. Evet kuzum kurtuldum bakalım❤ nasıl oldun halsizlikte mi var bebeğim
Evet aşko gelin gelin buyurun
Ahahaha aşko geleni görmezden mi geleyim napayım
Ben 26 ay sonra ama benim pcos yumurtamın büyümesine engeldi ben tr gittim izine geldi annemi babamı gördüm hasretimi atlattım rahatladım aşırı bunalmıştım yeni gelmiştim ve başıma gelmeyen kalmamıştı anlatsam normal dersin en son menapoz denilmişti o derece ama moral herşeyi düzeltiyor öncelik bu sonra bildiğim tüm doğruları aynı anda uyguladım ozaman oldu işteAhhh canımm inşallah sağlıklıdır yüreğini ferah tutbebeğin seninle ve sağlıklı büyücek inşallah türkiyede değilsin anldıgım kadarıyla betaya baktıramıyormusun şuan için
Ve bende kimyasal yaşadm bu ay yorucu bi süreç bence rabbim sana tekrar nasip etmiş ben inanıyorum sağlıklı
Kimyasaldan ne kadar süre sonra tekrar hamile kaldın kuzum ya benimde korkum bu şuan
Bende istiyorum parfümmm ohh missBenim de parfüm dükkanı açmak fikrim varama şimdi değil oğlumu kimselere emanet edemem biraz büyüsün,kendi gidip gelsin okula inşaallah iş kadını olcam bende
O zamana kadar online shoppinge devam
Aşko peki sen görebiliyormusun hiç ben t1 le t2 arasında hafif bir gölge görür gibiyim ama ispatlayamıyorum ama inşallah vardır canımAşkolarım sabah 7.30 da bir bardak su içmiştim şimdi kalkınca test yaptım. Tabi çıkmayacağını biliyordum. Daha regle 5 gün var takvime göre. Artımed test 5. dk ve 10.dk arasında çektim fotoğrafları. Elf gözlerinizi çalıştırın bakalım.Mucizemmm16 Demgey3 R Random3 A ad000 Lale95 R raainbow ucge Eki Görüntüle 3137563 Eki Görüntüle 3137564
Surec yordu bizi. Eşim lede konusmam iyi oldu en azindan oda surekli konusmaz bebek istiyoruz diye. (Bana asilama bu ay yaptir dedi git doktora dedi gitmedim) dedimki ona gezelim yiyelim icelim keyfimize bakalim digerleri zaten büyüdü. Olacagi varsada olur bebek ama surekli dillendirmeyelim lutfen dedim. Belkide bizim nasibimizde 2 cocuk vardir eşim dedim haklisin belkide öyledir dedi. Yani oda kabullendi artik bazi şeyleri. İkimiz icinde yeni surecimiz hayirli olsun.O kadar iyi yapmışsınki kuzum biraz kafamızında rahatlaması lazım akışa bırakmamız lazmtatil planıda çok güzel olmuş çok iyi gelir sana bende kimyasal gebelikten sonra aynı kararı aldım tam tedavi olmayı düşündüğümde yaşadm kimyasal gebeliği rabbimin mesajıydı belki diyorum şimdide tedavisiz hamilr kalabiliyormuşum diyorum o yüzden takvim takibini bıraktm çocuk çocuk diye düşünmiyorm sürekli biraz kendimizle kalmaya ihtiyacmz var bence psikolojk olarakta çok yoruyoruz kendimizi
Geldi tipini sevmediğim kırmızılr deseneama neyse arada kalmıyoruz en azından sonuca bağlandı inşallah ekim ayı uğurlu gelir çok yorulduk rabbim bi yüzümüze gülse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?