Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aşko sanki bi gölge var gibi ama emin de olamadım

Aynı şeyi görmüşüz o zaman

Ne soracağım kuzu yumurtlama soldan olmuş çatlamış dedi yeri gösterdi ben orda 3-4 tane yuvarlak gördüm onlar çatlamış yumurtaların bulunduğu yer miydi? Bir de bana gebelik olma ihtimali düşük dedi geçen olan ilişkide 12. Gün ilişkiydi benim de adet döngüm 27 ya. En sonki hamilelikte de 12. Ve 13. Gün ilişki olmuştu sadece.
Ben kasım aralık istiyorum ya şimdi bu dr un dediğine sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim

Tatlım benim gözler gölge görüyor vallahi

Aşko ben sanki çizgi görüyorum len sen görüyo musun önemli olan o inşallah bebişin seninledir kuzum ama regli ye daha var erken kaset test için beybisi❤ dedim ve bende yapmıştım

Evet aşko gelin gelin buyurun oluyorum bence devam ediyor lekeler bu sökülmeye doğru gider karnımda ağrıyor aşkolar ne diyeyim nasip işi işte
Ayy aşko emin miyiz yani sökülme konusunda ya ben senden çok umutluyum vallahi senden çok ben giricem depresyona ikimizin yerine inşallah gelmez ya

Ayy aşko emin miyiz yani sökülme konusunda ya ben senden çok umutluyum vallahi senden çok ben giricem depresyona ikimizin yerine inşallah gelmez ya
Ya ozaman niye gelsin ki dimi ama böyle sürekli yerleşme olamaz mümkün değil bu hani adet başlangıcında kahverengi leke leke başlar ya o şekil geliyor az az zaten 30 una falan kaydı adetim demiştim ya bugünden haberci belliki bekleyelim ama umudum yok aşko ne oluyor anlamıyorum bu testler neyin nesi bilmiyorum bu kadar net gölgeleri silikleri görmem normal mi yani Allah aşkına bi söyleyin nolur siz de gördünüz dimi attığım testlerdekileri ben mi kafayı yiyorum yanlış bozuk olsa hepsi mi denk gelir saçmalık anlam veremedim karışığım bayağı aşko

Senin kaçıncı haftada kimyasal oldu

Bizde gördük kuzum ben gördüm yani. Şunu düşünüyorum bu mfk ürünleri böyle cıkartıyo olabilir mi testleri ve lekelenme olayını onlardan önce varmıydı bebeğim böyle lekelenme vs? Aşko yerleşme de kahverengi olabiliyo illa pembe olcak diye bişey yok ki bebeğim ama yerleşme değil adetse şayet biz testlerde gayet görmüştük bebeğim o zaman kimyasal geçiriyosun derim

Kızlar aradık tekrar değerleri öğrenmek için hcg negatif diyor değer söylemedi progestoron 7.3 çıkmış
Bu ne demek oluyor kızlar
Bide salı günü alttan muayene ettiğinde dedi ki mukus seviyesi 6-8 olması lazım ama seninki 18 gebelik şansın çok yüksek
Hiç başına böyle bişey gelen oldu mu _Umutlu_Pozitif_ Demgey3 M Mavimiresl şu an aklıma gelmiyor ve diğer canım kızlar

Çok teşekkür ederim cevabın için bugün ilişki oldu yarın bir daha ovu yapayım eğer silinirse degerlendireyim
Rica ederim canım benim aynı saatte ve sıvı alımını keserek yapmaya özen gösteriyorsun değil mi evet kuzum silikleşirse yarın da değerlendir ama sonra gün aşırı yani iki güne bir olsun

Bende gördüm gibi sanki De. Bende silik çizgilere güvenmiyorum çok yanılttı beni. Zaten daha regle 5 gün var olsa bile kaset testte çıkmaz ki beni şeytan dürttü ondan yaptım

Kuzum daha bata çok varmış ben sanki göremedim gibiii birde kaset testler biraz daha yüksek değerlerde gösteriyor erken gebelik testi daha iyi olabilirdi bence bat tarihinde tekrarla inşallah vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…