- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #15.901
Aşko sanki bi gölge var gibi ama emin de olamadımAşkolarım sabah 7.30 da bir bardak su içmiştim şimdi kalkınca test yaptım. Tabi çıkmayacağını biliyordum. Daha regle 5 gün var takvime göre. Artımed test 5. dk ve 10.dk arasında çektim fotoğrafları. Elf gözlerinizi çalıştırın bakalım.Mucizemmm16 Demgey3 @Random3 A ad000 @Lale95 @raainbow @ucge Eki Görüntüle 3137563 Eki Görüntüle 3137564 Eki Görüntüle 3137565 Eki Görüntüle 3137566 Eki Görüntüle 3137567 Eki Görüntüle 3137569
Aynı şeyi görmüşüz o zamanAşko peki sen görebiliyormusun hiç ben t1 le t2 arasında hafif bir gölge görür gibiyim ama ispatlayamıyorum ama inşallah vardır canımbenim gördüğüm gölgelere ben pek inanamıyorum artık kendi testlerimde bile hayal gördüm galiba o gölgeleri çünkü adet olcam lekelerim başladı sökülürüm akşama yada yarına
Ne soracağım kuzu yumurtlama soldan olmuş çatlamış dedi yeri gösterdi ben orda 3-4 tane yuvarlak gördüm onlar çatlamış yumurtaların bulunduğu yer miydi? Bir de bana gebelik olma ihtimali düşük dedi geçen olan ilişkide 12. Gün ilişkiydi benim de adet döngüm 27 ya. En sonki hamilelikte de 12. Ve 13. Gün ilişki olmuştu sadece.Ohh çok şükür tatlım bak stres yapmana değmedipıhtılaşma konusunu daha önce konuşmuştuk. Benim de oğlumda hiçbişeyden haberim yoktu. Ama şimdi her gün ben de içiyorum ve ben de hamilelikte hemen iğneye başlıyorum. Benim de 2 gende var. Bazı doktorlar önemsemiyor, bazıları da mutlaka iğne diyor. Biz önlemimizi alalım gerisi Allah'a kalmış. En azından artık kafan rahat olur kuzum
Tatlım benim gözler gölge görüyor vallahiAşkolarım sabah 7.30 da bir bardak su içmiştim şimdi kalkınca test yaptım. Tabi çıkmayacağını biliyordum. Daha regle 5 gün var takvime göre. Artımed test 5. dk ve 10.dk arasında çektim fotoğrafları. Elf gözlerinizi çalıştırın bakalım.Mucizemmm16 Demgey3 @Random3 A ad000 @Lale95 @raainbow @ucge Eki Görüntüle 3137563 Eki Görüntüle 3137564 Eki Görüntüle 3137565 Eki Görüntüle 3137566 Eki Görüntüle 3137567 Eki Görüntüle 3137569
Aşko ben sanki çizgi görüyorum len sen görüyo musun önemli olan oAşkolarım sabah 7.30 da bir bardak su içmiştim şimdi kalkınca test yaptım. Tabi çıkmayacağını biliyordum. Daha regle 5 gün var takvime göre. Artımed test 5. dk ve 10.dk arasında çektim fotoğrafları. Elf gözlerinizi çalıştırın bakalım.Mucizemmm16 Demgey3 @Random3 A ad000 @Lale95 @raainbow @ucge Eki Görüntüle 3137563 Eki Görüntüle 3137564 Eki Görüntüle 3137565 Eki Görüntüle 3137566 Eki Görüntüle 3137567 Eki Görüntüle 3137569
Gel bebeğim gidiyoruzBeni de götürün memleketime
Ayy aşko emin miyiz yani sökülme konusunda ya ben senden çok umutluyum vallahi senden çok ben giricem depresyona ikimizin yerine inşallah gelmez yaEvet aşko gelin gelin buyurunoluyorum bence devam ediyor lekeler bu sökülmeye doğru gider karnımda ağrıyor aşkolar ne diyeyim nasip işi işte
Geçmiş olsun kuzum bişeyler yemeyi dene haşlanmış patates muz tuzlu leblebi bunlar iyi gelir bol da su iç vücudun su kaybetmesin bebeğimVar aşkım ama dün akşamdan beri bişey yemedim ondan da olabilir midem de kötü
Ya ozaman niye gelsin ki dimi ama böyle sürekli yerleşme olamaz mümkün değil bu hani adet başlangıcında kahverengi leke leke başlar ya o şekil geliyor az az zaten 30 una falan kaydı adetim demiştim ya bugünden haberci belliki bekleyelim ama umudum yok aşko ne oluyor anlamıyorum bu testler neyin nesi bilmiyorum bu kadar net gölgeleri silikleri görmem normal mi yani Allah aşkına bi söyleyin nolur siz de gördünüz dimi attığım testlerdekileri ben mi kafayı yiyorum yanlış bozuk olsa hepsi mi denk gelir saçmalık anlam veremedim karışığım bayağı aşkoAyy aşko emin miyiz yani sökülme konusunda ya ben senden çok umutluyum vallahi senden çok ben giricem depresyona ikimizin yerine inşallah gelmez ya
Senin kaçıncı haftada kimyasal olduAhhh canımm inşallah sağlıklıdır yüreğini ferah tutbebeğin seninle ve sağlıklı büyücek inşallah türkiyede değilsin anldıgım kadarıyla betaya baktıramıyormusun şuan için
Ve bende kimyasal yaşadm bu ay yorucu bi süreç bence rabbim sana tekrar nasip etmiş ben inanıyorum sağlıklı
Kimyasaldan ne kadar süre sonra tekrar hamile kaldın kuzum ya benimde korkum bu şuan
Bizde gördük kuzum ben gördüm yani. Şunu düşünüyorum bu mfk ürünleri böyle cıkartıyo olabilir mi testleri ve lekelenme olayını onlardan önce varmıydı bebeğim böyle lekelenme vs? Aşko yerleşme de kahverengi olabiliyo illa pembe olcak diye bişey yok ki bebeğim ama yerleşme değil adetse şayet biz testlerde gayet görmüştük bebeğim o zaman kimyasal geçiriyosun derimYa ozaman niye gelsin ki dimi ama böyle sürekli yerleşme olamaz mümkün değil bu hani adet başlangıcında kahverengi leke leke başlar ya o şekil geliyor az az zaten 30 una falan kaydı adetim demiştim ya bugünden haberci belliki bekleyelim ama umudum yok aşko ne oluyor anlamıyorum bu testler neyin nesi bilmiyorum bu kadar net gölgeleri silikleri görmem normal mi yani Allah aşkına bi söyleyin nolur siz de gördünüz dimi attığım testlerdekileri ben mi kafayı yiyorum yanlış bozuk olsa hepsi mi denk gelir saçmalık anlam veremedim karışığım bayağı aşko
Ağrısı mı başladı aşko ya inşallah sökülmezsin belirti olarak adet belirtileri de söyleniyor ya inşallah öyledir kuzumYarına adet olcam bence sökülecem canım bana öyle geliyor test yapmam aşko adet geçmeden 1 ine kadar olmazsam giderim kana ama olcam
Ahahahha ne yapalım aşko bundan anlayacaklar herhaldeAy yeni girebildim sırayla okuyarak gidiyorum buna çok güldümnavigasyonda iyimiş yen mi yemen mi allah seni yaaa
Rica ederim canım benim aynı saatte ve sıvı alımını keserek yapmaya özen gösteriyorsun değil miÇok teşekkür ederim cevabın için bugün ilişki oldu yarın bir daha ovu yapayım eğer silinirse degerlendireyim
Bende gördüm gibi sanki De. Bende silik çizgilere güvenmiyorum çok yanılttı beni. Zaten daha regle 5 gün var olsa bile kaset testte çıkmaz ki beni şeytan dürttü ondan yaptımAşko peki sen görebiliyormusun hiç ben t1 le t2 arasında hafif bir gölge görür gibiyim ama ispatlayamıyorum ama inşallah vardır canımbenim gördüğüm gölgelere ben pek inanamıyorum artık kendi testlerimde bile hayal gördüm galiba o gölgeleri çünkü adet olcam lekelerim başladı sökülürüm akşama yada yarına
Dimi bende gölge gördüm de şey ya bizim gözler deforme olduAşko sanki bi gölge var gibi ama emin de olamadım
Ağzından bal damlıyor ya bende bi görüyorum bi görmüyorum regle 5 gün var zaten kaset testte çıkmaz daha diye düşünüyorum. İnşallah kırmızı halini de görürüz.Tatlım benim gözler gölge görüyor vallahi
Kuzum daha bata çok varmış ben sanki göremedim gibiii birde kaset testler biraz daha yüksek değerlerde gösteriyor erken gebelik testi daha iyi olabilirdi bence bat tarihinde tekrarla inşallah vardırAşkolarım sabah 7.30 da bir bardak su içmiştim şimdi kalkınca test yaptım. Tabi çıkmayacağını biliyordum. Daha regle 5 gün var takvime göre. Artımed test 5. dk ve 10.dk arasında çektim fotoğrafları. Elf gözlerinizi çalıştırın bakalım.Mucizemmm16 Demgey3 @Random3 A ad000 @Lale95 @raainbow @ucge Eki Görüntüle 3137563 Eki Görüntüle 3137564 Eki Görüntüle 3137565 Eki Görüntüle 3137566 Eki Görüntüle 3137567 Eki Görüntüle 3137569
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?