- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #15.941
Sperm kalitesi açısından yumurtlama dönemi günde bir kez ilişki yeterli diyorlar canım. Hatta gün aşırı bile deniliyor sen bugünü değerlendirdiysen yarın sabaha bırak bence bu ay tutar inşallahKızlar nerelerdesiniz ben şimdi ne yapayım bugün değerlendirildi gece bir daha eşim işten gelince yolunu mu gozleyımyoksa sabahamı bırakayım
Sence çatlama olmuşmu resim atmıştım bu arada cevabın için sağol sabaha bırakayım ozamanSperm kalitesi açısından yumurtlama dönemi günde bir kez ilişki yeterli diyorlar canım. Hatta gün aşırı bile deniliyor sen bugünü değerlendirdiysen yarın sabaha bırak bence bu ay tutar inşallah
Değeri öğrenmek istiyorum demedin mi aşko ne saçma neden söylemiyolarKızlar aradık tekrar değerleri öğrenmek için hcg negatif diyor değer söylemedi progestoron 7.3 çıkmış
Bu ne demek oluyor kızlar
Bide salı günü alttan muayene ettiğinde dedi ki mukus seviyesi 6-8 olması lazım ama seninki 18 gebelik şansın çok yüksek
Hiç başına böyle bişey gelen oldu mu @000umutlu000 @Demgey3 @miresl şu an aklıma gelmiyor ve diğer canım kızlar
Canim ben ovulyasyon testinden hiç anlamamKızlar nerelerdesiniz ben şimdi ne yapayım bugün değerlendirildi gece bir daha eşim işten gelince yolunu mu gozleyımyoksa sabahamı bırakayım
Banlanmış aşko mesajları görüyo okuyo ama cevap yazamıyorum dedi ❤ okuldan kızı aldım geldim aşko hastaydı ya kötüleşmiş gündüz iyiydi yolladim sonradan kötü olmuş şimdi eve geldim sen nasılsın bebeğim❤
Aaa çok geçmiş olsun canımBanlanmış aşko mesajları görüyo okuyo ama cevap yazamıyorum dedi ❤ okuldan kızı aldım geldim aşko hastaydı ya kötüleşmiş gündüz iyiydi yolladim sonradan kötü olmuş şimdi eve geldim sen nasılsın bebeğim❤
Şükür kuzum yarım yamalak oturuyorum kanepedeBanlanmış aşko mesajları görüyo okuyo ama cevap yazamıyorum dedi ❤ okuldan kızı aldım geldim aşko hastaydı ya kötüleşmiş gündüz iyiydi yolladim sonradan kötü olmuş şimdi eve geldim sen nasılsın bebeğim❤
Evettttt bende çok seviyorum parfümleriBende istiyorum parfümmm ohh missfavorimdir parfümler
İnşaallah tatlim bu ay son zaten tüm takviyeleri biticek bu ay oldu ne güzel olmazsa bebek dosyasını rafa kaldırıyoruzOlucakk canım bu ay son olsunn insallah
Sağol bebeğim inşallah ❤ aşko whatsap grubu kurulmuş kızlardan biride ispiklemiş kısaca öyle anlatayımAaa çok geçmiş olsun canıminşallah çok çabuk atlatır
Neden banlanmış kiöyle de mi oluyo?kız ekşn dıkşna göre en sonunda bizde ban yiycez
Yok aşko ne gitmesi yaa öyle fikrim yok henüzİkinizde biyere gidemezsinizde çocuk olayınıda bırakmayn ama yaa en azından akışa bırakın böyle ovulasyondur yumurtlama takvimidir vücut ısısı ölçmedir takip etmeyn ama korunmaynda bellimi olur o zaman çıkar gelir belki
Hadi yaŞükür kuzum yarım yamalak oturuyorum kanepedeakınti mahv etdi beni gün içinde 2.pantolonum lekelendi kanepeye oturmaya korkuyorum,bebek bezi de alamadim gece nasıl uyuyucam bu durumda
İlaçların etkisinden her halde bu kadar aşırı kanama
Kesinlikle❤İnşaallah tatlim bu ay son zaten tüm takviyeleri biticek bu ay oldu ne güzel olmazsa bebek dosyasını rafa kaldırıyoruz
Aneyyy olmazmı ki,numara falan vermekSağol bebeğim inşallah ❤ aşko whatsap grubu kurulmuş kızlardan biride ispiklemiş kısaca öyle anlatayımo yüzden engel yemişler çoğu nisan annelerindeki topicte. Ben yersem bomba diyip duruyorum o yüzden yerim ne var yani yumurtalar içerde kendi çatlayamıyo yardımcı olcam azcık
Kuzum daha erken bakalım bekleyelim inşallah beybiton seninledir❤❤Aşkom bi görüyorum bi görmüyorum. Heralde görmek istediğim için görüyorum sanmıştım. Nasip bakalım belki kızarır
Yok tatlim kansulandirıci kullanmiyorum ,mfk ilaçları etkisinden bence rahimde ne var neyok hepsi aktıHadi yaaşko eski bir çarşaf bişey koy altına da naylon bebeler işemesin diye yapıyoz ya aklıma başka bişey gelmedi ya aşko kan sulandırıcı falan kullanıyon mu benimde vıcık uzayan bişey akıntım çeşme gibi akıyo tuvalete gidince pede geliyo ama çok değil en fazla tuvalette gidiyo
Dıkşınlandık aşkoAneyyy olmazmı ki,numara falan vermekyok yok bizim ban nedenimiz dıkşnn olucak
Yaa kıyamam sanaYok tatlim kansulandirıci kullanmiyorum ,mfk ilaçları etkisinden bence rahimde ne var neyok hepsi aktıyok kız bide çarsaf batıramam ,popomun kenarini kanepeye dayayip öyle oturdum yarısı dışarda kaldi
Vallahi bebişim ben bişey göremedjmAşkolarım sabah 7.30 da bir bardak su içmiştim şimdi kalkınca test yaptım. Tabi çıkmayacağını biliyordum. Daha regle 5 gün var takvime göre. Artımed test 5. dk ve 10.dk arasında çektim fotoğrafları. Elf gözlerinizi çalıştırın bakalım.Mucizemmm16 @Demgey3 @Random3 @ad000 Lale95 @raainbow @ucge Eki Görüntüle 3137563 Eki Görüntüle 3137564 Eki Görüntüle 3137565 Eki Görüntüle 3137566 Eki Görüntüle 3137567 Eki Görüntüle 3137569
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?