Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evettttt bende çok seviyorum parfümlerihele bide işin içinde olunca tüm kokulari tanıyorum
Senin favorilerin hangisim
Lacoste clasic, chloe love, givency yani bihterin parfümu. Ben gül kokusunu bide cok vanilyali kokulari sevmiyorum hic

Eklentiler

• D23569F5-8E13-461C-B0AD-F342FB57C598.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 28
Herhalde ne kadar umutlanmadık desekte en ufak belirtiyi bebek sanıp içerde havalara uçuyoruz aşko seni çok iyi anlıyorum bebeğim bekleyelim bakalım belki de adet değildir kuzum sen doktora gitmiş miydin kuşum ❤

Lacoste favorim chloe love kullanmadim ama chloe nomade
Sitrus kokularindan Versace versense,bide
Chanel Mademoiselle Leau Prive bayiliyorummmm
Aşko resmen ikinci kanala geçtin türkçe konuş anlamıyoom parfümleri şişelerinden tanırım hafızamda isimlerine yer yok sanırım hep unuturum

Canım evet yumurtan çatlamış bugün sabah değerlendirmişsin zaten kuzum yarına bırak yarın sabahta olabilir akşam da

Canım isnhaAllahhh busefer o kötü şeyleri yaşamiycaksin Allah'ın izniyle .. kan verdin miydi gülüm ?

Mutlaka yaz bana yaptıklarını

Eklentiler

• Screenshot_2022-09-29-20-01-32-070_com.miui.gallery.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 33
Aynen aşko napalım olursa da olmazsada nasip diyorum artık gittim aşko 9 ay önce korunmayı bıraktığım gibi ilk ay gittim çocuk düşünüyorum genel kontrol amaçlı geldim dedim ultrasonla baktı kan aldı herşey iyi folikasit yazıyorum dedi var dedim ben kullanıyorum dedim tamam öyleyse folikasit dışında bişey kullanmana gerek yok 1 sene olmazsa o zaman gel detaylı bakarız demişti

Canım evet yumurtan çatlamış bugün sabah değerlendirmişsin zaten kuzum yarına bırak yarın sabahta olabilir akşam da 

Öyle yapcam artık adamda hal kalmadı ekşın yapmaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…