- 29 Mart 2022
- 6.036
- 5.659
- 148
- 35
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #15.961
Lacoste clasic, chloe love, givency yani bihterin parfümu. Ben gül kokusunu bide cok vanilyali kokulari sevmiyorum hicEvettttt bende çok seviyorum parfümlerihele bide işin içinde olunca tüm kokulari tanıyorum
Senin favorilerin hangisim
Sen bensin aşko bende öyleyim ama işte gerekiyo son zamanlarda çok dikkat ediyorum içmeye sende et bebeğim ❤Ben asla öyle su içen birisi değilim ya hiç aramıyorum suyu. Anca ilaç falan içerken aklıma geliyor
Ben zaten onun kızı olacagini düşünüyorumM Mavimiresl aşko @Gzmyts53 bizim aşkının bebişi kendini göstermemiş totosunu dönmüşbence kız geliyo
Bihterin parfümü ❤Lacoste clasic, chloe love, givency yani bihterin parfümu. Ben gül kokusunu bide cok vanilyali kokulari sevmiyorum hic
Dıkşınlandık aşkoişe yaramadı bari işe yarasa da sonra banlansak
Bende bendeBen zaten onun kızı olacagini düşünüyorumo hamile kaldigindan buyana kız diye düşünüyorum
Halbuki öncesinde aklımda yoktu ama yinede olmadı aşkoKaçan kovalanir misali nekadar ki bu bebeleri istiyoruz onlar naz niyaz yapıp gelmiycek
O zaman ki ,biz istemiycez kafamizdan aticaz süt dökmüş kedi gibi döllenip rahme yerleşicekler
Lacoste favorimLacoste clasic, chloe love, givency yani bihterin parfümu. Ben gül kokusunu bide cok vanilyali kokulari sevmiyorum hic
Herhalde ne kadar umutlanmadık desekte en ufak belirtiyi bebek sanıp içerde havalara uçuyoruz aşko seni çok iyi anlıyorum bebeğim bekleyelim bakalım belki de adet değildir kuzumYa şöyle adete 4-5 gün kala tek bir seferliğe mahsus akıntıyla beraber leke gelirdi ve daha gelmezdi peşine beyaz pütürlü akıntı gelirdi her ikiside adetin yaklaştığının işaretiydi ama bu şekil iki aydır yaşıyorum lekeler belki takviyelerden anlamadım ama takviyelerden hcg artıp testte çıkması tuhaf olur ki böyle bişey olsa doktor muhakkak söylerdi anlam veremiyorum gerçekten kafam çok karıştı aşko üzülüyor muyum evet üzülüyorum toparlarım ama var görüp yok olması aşırı yıkıcı bide bu kaptırmamış halim iyiki kendimi hamileyim diye kaptırmadım hep belirsizlik olarak düşündüm ama insan umutlanıyor onca testten sonra
Aşko resmen ikinci kanala geçtinLacoste favorimchloe love kullanmadim ama chloe nomade
Sitrus kokularindan Versace versense,bide
Chanel Mademoiselle Leau Prive bayiliyorummmm
Canım evet yumurtan çatlamış bugün sabah değerlendirmişsin zaten kuzum yarına bırak yarın sabahta olabilir akşam daKızlar ben ovulasyon saat bugun 12 buçukta yapmıştım pik cıkmıstı kasıgım agrıyınca şimdi bir daha yaptım silikleşmiş catlamışmı yani 6 saat içinde oyuzdenmi ben hep kacırıyordum böyle olurmu
Canım isnhaAllahhh busefer o kötü şeyleri yaşamiycaksin Allah'ın izniyle .. kan verdin miydi gülüm ?Tabi anlatacağım canım ne demek bu arada bende büyüme durmuştu pcostan hatta en son erken menapoz denilmişti Türkiye gittiğim de hala normal olduğunu öğrendim ama yumurtam gelişmiyordu valla bir den çok şey yaptım yani bildiğim herşeyi o denli diyeyim çünkü eşimde ileri harekette istenilenin bir tık altındaydı öyle olunca tüm bildiklerimi yapıp ilerleyecek dedim kendime zaten son kez daha 6 ay dedi doktor sonra tüp ama en son ilaçla adet olmuştum halen o adetle kaldım ve şuanlık hamileyim demeye devam ediyorum tabi elim yüreğimde çünkü kimyasalda yaşadığı. Ağrılar oldu gece ve çok korktum çok şükür kanama olmadı ama insan korkuyor dua edin nolur bu sefer sağlıklı olsun
Aşko resmen ikinci kanala geçtintürkçe konuş anlamıyoom parfümleri şişelerinden tanırım hafızamda isimlerine yer yok sanırım hep unuturum
Bak datlum bunları söylüyommAşko resmen ikinci kanala geçtintürkçe konuş anlamıyoom parfümleri şişelerinden tanırım hafızamda isimlerine yer yok sanırım hep unuturum
Bak datlum bunları söylüyomm
FavorimmmmmAşko resmen ikinci kanala geçtintürkçe konuş anlamıyoom parfümleri şişelerinden tanırım hafızamda isimlerine yer yok sanırım hep unuturum
Aynen aşko napalım olursa da olmazsada nasip diyorum artık gittim aşko 9 ay önce korunmayı bıraktığım gibi ilk ay gittim çocuk düşünüyorum genel kontrol amaçlı geldim dedim ultrasonla baktı kan aldı herşey iyi folikasit yazıyorum dedi var dedim ben kullanıyorum dedim tamam öyleyse folikasit dışında bişey kullanmana gerek yok 1 sene olmazsa o zaman gel detaylı bakarız demiştiHerhalde ne kadar umutlanmadık desekte en ufak belirtiyi bebek sanıp içerde havalara uçuyoruz aşko seni çok iyi anlıyorum bebeğim bekleyelim bakalım belki de adet değildir kuzumsen doktora gitmiş miydin kuşum ❤
Canım evet yumurtan çatlamış bugün sabah değerlendirmişsin zaten kuzum yarına bırak yarın sabahta olabilir akşam da 
Öyle yapcam artık adamda hal kalmadı ekşın yapmaktanCanım evet yumurtan çatlamış bugün sabah değerlendirmişsin zaten kuzum yarına bırak yarın sabahta olabilir akşam da
Sen yarın ve ertesi günü ilişki olarak değerlendir mutlaka , rica ederimEvet yarın catlar heralde teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?