Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne olur yapsak yani aşko buldum buhara otururken ceketlerini üstümüze atalım
Havludan daha işlevli olur dimi aşko yok taktım ben bu ceket işine atasözleri deyimler boşuna yok bununla ilgili bişey olmuş olmalı belki bizde bunu ortaya çıkarcaz tarafımızca denenmeli hemen

Ahahah okudum okudum aşko aşırı güldüm yaaaa valla gece gece yine döktürmüşsünüz
Aynen bebeğim değerlendircem hemennn

Havludan daha işlevli olur dimi aşko yok taktım ben bu ceket işine atasözleri deyimler boşuna yok bununla ilgili bişey olmuş olmalı belki bizde bunu ortaya çıkarcaz tarafımızca denenmeli hemen
Sonra biz delimiyiz diyo bide adımız topicte deliye çıkcak bak yazıyorum buraya ama bende büyük sözü dinlerim var bu cekette bi hikmet deneyelim tutarsa topiğin adını değiştiririz ceketli gezmeyen tavuklar topiği

Ceketsiz üreyemen tavuklarda olabilir topic ismi

Kız Allah seni yaaaaa ahahahah tamam aşko onlara adresi iyice tarif edip ondan sonra gelirim sonrasında onlar bulamazsa ne diyim onları anca maydonoz paklar buharı görünce herkes kendine gelir bi

Kız Allah seni yaaaaa ahahahah tamam aşko onlara adresi iyice tarif edip ondan sonra gelirim sonrasında onlar bulamazsa ne diyim onları anca maydonoz paklar buharı görünce herkes kendine gelir bi
Bak geliyor buhar heee yolunuzu bulun diye tehdit edebilirsin aşko attığınız gol olaaa

Bende yatıyorum aşko gözlerimden yaşlar akıyor acıyor ama çok iyi geldiniz valla hasta halimle bile güldüm öpüldünüz aşkolar iyi geceler Mucizemmm16 Demgey3

Çok gaza geldik bat gelince biz gibi kerametsizlere ceket neye yarar demeyiz inşallah ay kaç gündür aklım burdaydı özlemişim sizinle delirmeyi deşarj oldum resmen
Saçmalama ceketi bi deneylim sonra bakarız bu bir tür deney bak gidiyom kaynatmayn valla banada iyi geliyor ya bu delirmeler
Bende de orta koptu ipler aklına gelcek artk ekşında bunlar kendini tut gülme tamam mı

Ahahah bende ekşına geçiyorum aşko ay asıl biz teşekkür ederiz aşko valla iyi güldürdün sende iyi geceler beybiiii

Ayyy biz uyuyoruz zaten git odaklan aşko aaaa olmaz böyle topla kendini ekşın var yumurta bekliyor

Bende yatıyorum aşko gözlerimden yaşlar akıyor acıyor ama çok iyi geldiniz valla hasta halimle bile güldüm öpüldünüz aşkolar iyi geceler Mucizemmm16 Demgey3
İyi geceler kuzucummmm inşallah en kısa zamanda iyileşir sahalara dönersin aşkomm
Saçmalama ceketi bi deneylim sonra bakarız bu bir tür deney bak gidiyom kaynatmayn valla banada iyi geliyor ya bu delirmeler

Bende de orta koptu ipler aklına gelcek artk ekşında bunlar kendini tut gülme tamam mı
Ahahah inşallah aşko ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…